Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Παιδιά άλλο είναι το θέμα μας.

Μην αρπαζεστε ηρεμία 😎

οπως και στο προσφατο ρατσιστικο παραληρημα του Τσουκαλα, που πολλοι ειπαν "ελα μωρε θα κατσουμε να ασχολουμαστε με τον καθε γραφικο", ετσι θεωρω οτι δεν πρεπει να αφηνουμε αναπαντητο οποιοδηποτε ρατσιστικο ή σεξιστικο σχολιο.

Ο χρηστης palawiaris εκανε ενα απαραδεκτο σεξιστικο σχολιο. καλο ειναι να το επισημανουμε ουτως ωστε την επομενη φορα να το σκεφτει καλυτερα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις πέσει και εσύ σε παραλήρημα.Ηρέμησε.Πιες ένα καφέ,κάπνισε ένα τσιγαράκι αν καπνίζεις,ξανασκέψου το και μετά αν θες κάνε μου μήνυση.
Υ.Σ.Δεν φταίω εγώ για αυτό που έπαθες,είναι γνωστό φαινόμενο.
Στο θέμα μας τώρα,κόφτο.
Εμένα έσπασε ο νεροχύτης και δεν κάνω έτσι.Με κόλα τον μπάλωσα να μην στάζει και περιμένουμε.
Εσύ;

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Έχεις πέσει και εσύ σε παραλήρημα.Ηρέμησε.Πιες ένα καφέ,κάπνισε ένα τσιγαράκι αν καπνίζεις,ξανασκέψου το και μετά αν θες κάνε μου μήνυση.
Υ.Σ.Δεν φταίω εγώ για αυτό που έπαθες,είναι γνωστό φαινόμενο.
Στο θέμα μας τώρα,κόφτο.
Εμένα έσπασε ο νεροχύτης και δεν κάνω έτσι.Με κόλα τον μπάλωσα να μην στάζει και περιμένουμε.
Εσύ;

αν εκανα μηνυση σε καθε σεξιστη που υπαρχει εκει εξω, δεν θα ειχα αλλη δουλεια να κανω.

περιμενω ακομα να μου απαντησεις πού σε προκαλεσα οπως ειπες.

υ.γ. αν θυμαμαι καλα εσυ εισαι ο μεταναστης που δεν ηθελες τους προσφυγες. 

Επεξ/σία από ManFromEarth
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, greekbusters είπε

Πρωτον να βάζεις τα λαμακια είναι λάθος . Και δεύτερον και βασικό δεν είναι θέμα βαρεμάρας.  Έτσι είναι το σωστό .  Δεν βάζεις το λάστιχο,  μόνο σιλικόνη . Το απλά στα γρήγορα λιγο σιλικονη που λες από μαστορα δεν το έχω δει 

Sanitec είναι ότι καλύτερο σε νεροχύτη ημιγρανιτενιο. Δεν εχω δει ποτε κανεναν να σπαει ή να κανει σημαδια 

21 ώρες πριν, greekparot είπε

Έχω sanitec γρανιτένιο νεροχύτη εδώ και 2,5 Χρονια κσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν είχαμε θέμα με ρωγμές, σημάδια κλπ.

17 ώρες πριν, lary7 είπε

Αυτό στην Ελλάδα όπου ο Έλληνας μάστορας ξέρει καλύτερα και παρακάμπτει βήματα που απαιτούν τα "χαζα εργοστάσια" πρέπει κάποια στιγμή σαν λαός να το κόψουμε...

Επί του θέματος, και εγώ Sanitc έβαλα γρανιτένιο πριν 1 μήνα, πολύ καλός δείχνει για αρχή, είναι και made in Greece και σχεδόν μισή τιμή απο Franke. Καλο και αθάνατο το inox, αλλά στον νεροχύτη δεν μου αρέσει, θυμίζει λίγο φοιτητικά χρόνια. Δυστυχώς η σύζυγος επέμενε για λευκό και με τρομάζει λίγο αν θα αρχίσει σύντομα στάμπες κτλ.   , αλλά χρειάζεται και λίγο φροντίδα και απο τον χρήστη. Αντί για 2 γούρνες, προτίμησα μια μεγάλη γούρνα + ένα πάσο 40ρι για στέγνωμα πιάτων αν χρειαστεί.

8 χρονια με Σανιτεκ, άσπρο. Ουτε λεκεδες, ουτε σπασιματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας έχει τις δικές του χάρες.

Στην κουζίνα μου έχουμε σχεδόν 25 χρόνια αυτόν τον στυλ γρανιτένιο.Πλυντήριο πιάτων δεν έχουμε οπότε η χρήση του είναι συνεχής και καθημερινή. Δεν έχει πάθει τίποτε εκτός του ότι έχουν αλλοιωθεί τα χρώματά του και απλά πάλιωσε.

Στο εξοχικό άσε ιστορία.Έβαλα στυλ γρανιτένιο δεν έκανε καλή τοποθέτηση ο μάστορας πέρασαν νερά σάπισε ο πάγκος.Τον έβγαλα έβαλα καινούργιο πάγκο και τον τοποθέτησα και πάλι.17 χρόνων σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση.

Της κόρης 11 χρόνια είναι inox ματ και νομίζω σαγρέ λέγεται.Η χρήση και σε αυτόν είναι καθημερινή γιατί αν και έχει πλυντήριο πιάτων σπάνια να το χρησιμοποιήσει.Η εμφάνισή του είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα.Ούτε γρατσουνιές ούτε αλλοιώσεις.Τίποτε.Διαφωνώ κάθετα με αυτούς που λένε δεν ταιριάζει.Αν είναι καθαρός και γυαλισμένος προσδίδει στην κουζίνα μία ακόμη μεγαλύτερη νότα καθαριότητας.

Εάν αύριο άλλαζα το δικό μου λόγω παλαιότητας θα πήγαινα σε inox σαν της κόρης μου.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Να βάλω και μια άλλη παράμετρο. 

Ο inox κάνει περισσότερο θορυβο όταν πέφτει το νερό πάνω στο μέταλλο (π.χ. τη νύχτα που πάει καποιος να βάλει νερό)

Εγώ έχω carron μπεζ κάπου 3 χρόνια.  Έχει δεινοπαθήσει απο πεθερα που δεν προσέχει καθόλου (μάλλον προσπαθεί να χαλάσει το σπίτι  επίτηδες 😁).

Έχει κάνει μόνο ενα λεκέ σε ενα σημείο που είχε μείνει κάποια σάλτσα για μερες χωρις να καθαριστεί...

Μεχρι τωρα ευχαριστημένος είμαι. 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω νεροχύτη και σκοπεύω να πάρω μια μεγάλη γούρνα (70 ή 80 εκατοστά). Δε μπορώ να παλεύω με τα ταψιά και τις μεγάλες κατσαρόλες. Πώς σας βολεύουν οι δυο μικρές γούρνες; Άλλωστε υπάρχει καλαθάκι που τοποθετείς μέσα στο νεροχύτη και μπορείς να βάλεις κάποια πλυμμένα.

Λέω για γρανιτένιο, μπορείτε να μου προτείνετε μάρκα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Προσωπικά δε νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές αυτοί οι τρεις.Θα σου έλεγα πάρε όποιον σου αρέσει εμφανισιακά και σε βολεύει καλύτερα.

Επίσης θα ήθελα να σου πω αν έχεις και χρησιμοποιείς πλυντήριο πιάτων να πάρεις με τη μεγάλη γούρνα φυσικά για τα μεγάλα αντικείμενα (ταψιά κατσαρόλες) που φυσικά πλένονται εύκολα. Αν δεν έχεις πλυντήριο και χρησιμοποιείς το νεροχύτη και για τα μικρά θα σου έλεγα να πάρεις με δύο γούρνες βαθιές (η μία πιο μεγάλη για πλύσιμο ) γιατί όταν αρχικά πλένονται τα μικρά αντικείμενα (πιάτα - πηρούνια - μαχαιροπήρουνα) πρέπει να έχεις κάπου τα τα βάλεις εκτός και έχεις μεγάλο πάγκο και μπορείς να βάλεις ειδική πλαστική βάση.

Υπόψιν όμως ότι μέχρι να πας το πλυμένο στη βάση θα τρέχουν νερά και στον πάγκο της κουζίνας.

Σου έβαλα δύσκολα αλλά πρέπει να παίρνουμε όλες τις παραμέτρους για μια σωστή αγορά ειδικά νεροχύτη ο οποίος είναι δύσκολα να αλλάξει αν δεν μας βολεύει.😊

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.

Εμεις στο σπιτι παντως εχουμε γρανιτενιο, εδω και 20 χρονια, και το μονο που εχει παθει ειναι η αλλοιωση του χρωματος στην μια γουρνα που χρησιμοποιεται πολυ. Εχει σκουρυνει λιγο δηλαδη.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Εμεις στο σπιτι παντως εχουμε γρανιτενιο, εδω και 20 χρονια, και το μονο που εχει παθει ειναι η αλλοιωση του χρωματος στην μια γουρνα που χρησιμοποιεται πολυ. Εχει σκουρυνει λιγο δηλαδη.

Και εγώ γρανιτένιο έχω και μάλιστα 25 ετών με δύο γούρνες και το μόνο που έχει πάθει είναι κάποια μικρή αλλοίωση στο χρωματισμό.Δεν νομίζω ότι έχουν κάποιο πρόβλημα παρά μόνο αν σου πέσει πάνω κάποιο σκεύος με δύναμη και σπάσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...