Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ενδεχομένως αυτός που τον τοποθέτησε να μην το γνώριζε να έσφιξε πολύ από την κάτω μεριά τις βίδες των στηριγμάτων στον πάγκο (έχει 5-6) ζορίστηκε και έκανε ρωγμή.

Δέστο για να ξέρεις τι θα κάνεις και να μην την πατήσεις με την εγγύηση.Επίσης όλοι οι πωλητές με τους νεροχύτης δίνουν ένα υλικό σε μακριές ταινίες μαλακό σαν καουτσούκ το οποίο μπαίνει ανάμεσα στο νεροχύτη και στο πάγκο και σφραγίζει για τα νερά.Πολύ υδραυλικοί (εξαιρείται ο Στέλιος) :Pβαριούνται δεν το βάζουν  και  βάζουν απλά στα γρήγορα λίγο σιλικόνη γύρω γύρω για στεγανοποίηση.

Πρωτον να βάζεις τα λαμακια είναι λάθος . Και δεύτερον και βασικό δεν είναι θέμα βαρεμάρας.  Έτσι είναι το σωστό .  Δεν βάζεις το λάστιχο,  μόνο σιλικόνη . Το απλά στα γρήγορα λιγο σιλικονη που λες από μαστορα δεν το έχω δει 

5 λεπτά πριν, greekparot είπε

Έχω sanitec γρανιτένιο νεροχύτη εδώ και 2,5 Χρονια κσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν είχαμε θέμα με ρωγμές, σημάδια κλπ.

Sanitec είναι ότι καλύτερο σε νεροχύτη ημιγρανιτενιο. Δεν εχω δει ποτε κανεναν να σπαει ή να κανει σημαδια 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Πρωτον να βάζεις τα λαμακια είναι λάθος . Και δεύτερον και βασικό δεν είναι θέμα βαρεμάρας.  Έτσι είναι το σωστό .  Δεν βάζεις το λάστιχο,  μόνο σιλικόνη . Το απλά στα γρήγορα λιγο σιλικονη που λες από μαστορα δεν το έχω δει 

Εγώ είπα στο φίλο να προσέξει μήπως οι ρωγμές έχουν γίνει από παραπάνω σφίξιμο στα λαμάκια.

Τώρα εάν είναι σωστό ή λάθος να βάζεις τα λαμάκια δεν το ξέρω δεν είμαι ειδικός αλλά για να τα δίνουν τα εργοστάσια μαζί με το νεροχύτη κάποιο ρόλο παίζουν όπως και το ειδικό καουτσούκ  σε όσους νεροχύτες δεν είναι ήδη κολλημένο με ταινία διπλής .Σε οποιοδήποτε βιντεάκι και αν δεις στο youtube πάντα βάζουν τα λαμάκια τα οποία θα κρατήσουν το νεροχύτη στη θέση μετά από  1-2- 5 - 10 χρόνια που η σιλικόνη που λες θα ξεκολλήσει ή έστω από λάθος κουνηθεί από τη θέση του ο νεροχύτης.Η σιλικόνη θα μπει πρόσθετα να σφραγίσει τυχόν ρωγμές.

Τα λαμάκια εγώ πιστεύω δεν τα βάζουν γιατί πρέπει να χωθούν από κάτω να τα βιδώσουν και βαριούνται.Έτσι λένε στον ιδιοκτήτη αυτά είναι λάθος να γλυτώσουν το μπελά.Μου έτυχε εμένα που δεν τα έβαλαν ξεκόλησε η σιλικόνη μετά από κάποια χρόνια περνούσαν νερά χάλασε ο πάγκος και αναγκάστηκα να τον αλλάξω.Ο καινούργιος μάστορας μου είπε ότι αυτό έγινε γιατί δεν είχαν μπει τα λαμάκια ανασηκώθηκε ο νεροχύτης και περνούσαν νερά.

Πάντως για υδραυλικό σε κόβω.:P

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ είπα στο φίλο να προσέξει μήπως οι ρωγμές έχουν γίνει από παραπάνω σφίξιμο στα λαμάκια.

Τώρα εάν είναι σωστό ή λάθος να βάζεις τα λαμάκια δεν το ξέρω δεν είμαι ειδικός αλλά για να τα δίνουν τα εργοστάσια μαζί με το νεροχύτη κάποιο ρόλο παίζουν όπως και το ειδικό καουτσούκ  σε όσους νεροχύτες δεν είναι ήδη κολλημένο με ταινία διπλής .Σε οποιοδήποτε βιντεάκι και αν δεις στο youtube πάντα βάζουν τα λαμάκια τα οποία θα κρατήσουν το νεροχύτη στη θέση μετά από  1-2- 5 - 10 χρόνια που η σιλικόνη που λες θα ξεκολλήσει ή έστω από λάθος κουνηθεί από τη θέση του ο νεροχύτης.Η σιλικόνη θα μπει πρόσθετα να σφραγίσει τυχόν ρωγμές.

Τα λαμάκια εγώ πιστεύω δεν τα βάζουν γιατί πρέπει να χωθούν από κάτω να τα βιδώσουν και βαριούνται.Έτσι λένε στον ιδιοκτήτη αυτά είναι λάθος να γλυτώσουν το μπελά.Μου έτυχε εμένα που δεν τα έβαλαν ξεκόλησε η σιλικόνη μετά από κάποια χρόνια περνούσαν νερά χάλασε ο πάγκος και αναγκάστηκα να τον αλλάξω.Ο καινούργιος μάστορας μου είπε ότι αυτό έγινε γιατί δεν είχαν μπει τα λαμάκια ανασηκώθηκε ο νεροχύτης και περνούσαν νερά.

Πάντως για υδραυλικό σε κόβω.:P

Μπα λάθος κόβεις.  Εγώ λέω ποια είναι η σωστή τοποθέτηση κ εσένα προφανώς στην έκαναν λάθος .

Δημοσ.

Ε τότε πες μας το επάγγελμά σου να ξέρουμε τι κανεις,εφόσον έχεις τεχνικές γνώσεις,καλό είναι να ξέρουμε τι επάγγελμα κάνει ο καθένας μπας και τον χρειαστούμε 😉😉👍

😁😁😋

Δημοσ.

φιλε μου εγω ξυλουργος ειμαι ινοξ βαλε ειναι μακραν πιο ανθεκτικοι.εχω βαλει απο τους αλλους και καποια μοντελα αρκετα ακριβα ας μην πουμε μαρκες και ολοι μου εχουν πει οτι εχουν προβλημα (σπανε,ξεβαφουν μετα απο χρονια)και αντε αλλαξε τον μετα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekbusters είπε

Αυτό στην Ελλάδα όπου ο Έλληνας μάστορας ξέρει καλύτερα και παρακάμπτει βήματα που απαιτούν τα "χαζα εργοστάσια" πρέπει κάποια στιγμή σαν λαός να το κόψουμε...

Επί του θέματος, και εγώ Sanitc έβαλα γρανιτένιο πριν 1 μήνα, πολύ καλός δείχνει για αρχή, είναι και made in Greece και σχεδόν μισή τιμή απο Franke. Καλο και αθάνατο το inox, αλλά στον νεροχύτη δεν μου αρέσει, θυμίζει λίγο φοιτητικά χρόνια. Δυστυχώς η σύζυγος επέμενε για λευκό και με τρομάζει λίγο αν θα αρχίσει σύντομα στάμπες κτλ.   , αλλά χρειάζεται και λίγο φροντίδα και απο τον χρήστη. Αντί για 2 γούρνες, προτίμησα μια μεγάλη γούρνα + ένα πάσο 40ρι για στέγνωμα πιάτων αν χρειαστεί.

• Like 3
Δημοσ.

Γρανίτη κ εμείς της Caron με μια μεγάλη γούρνα κ μια μικρή. Αυτό που μας είπαν είναι οτι οι γρανιτένιοι δεν θέλουν απότομη αλλαγή θερμοκρασίας.Δηλαδη οταν χύνεις το βραστο νερό από μια κατσαρόλα κ ανοίξεις στο καπάκι κ τη βρύση με το κρύο να ξεπλυθεις μπορεί να σπασει. 

Δημοσ.

της caron δύο νεροχύτες ένας στο χωριό ένας στη πόλη, άψογοι τα τελευταία 15 χρόνια. ούτε ρωγμές ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ και χρόνια στο σπίτι έχω γρανιτένιο. Δεν το μετάνιωσα και δεν έχει πάθει τίποτα. Της αδερφής μου ο ινόξ έχει γεμίσει άλατα που δεν φεύγουν με τίποτα, γραμμές από τα σφουγγαράκια και χτυπήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Μικτές εντυπώσεις και από τα δύο. Ο inox είναι πιο ανθεκτικός. Αλλά κάνει γρατζουνιές, "θολώνει" με τα χρόνια η γυαλάδα του κλπ, δείχνει μόνιμα άσχημα με τις σταγόνες. Ο γρανιτένιος θέλει λίγο προσοχή στα χτυπήματα, π΄χ. μην πέσει κάποια βαριά κατσαρόλα επάνω. Επίσης πράγματι σε κάποια υλικά μπορεί να κάνει στάμπα που φεύγει δύσκολα. Αλλά είναι πιο όμορφος σίγουρα καθώς μπορείς να βρεις μια απόχρωση που να ταιριάζει με τα έπιπλα της κουζίνας. Νομίζω πως η επιλογή έχει να κάνει και με την χρήση. Αν μαγειρεύετε συχνά, πλένετε πολλά κλπ, πλένετε βαριά μεγάλα σκεύη, τότε καλύτερα inox.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, lary7 είπε

Αυτό στην Ελλάδα όπου ο Έλληνας μάστορας ξέρει καλύτερα και παρακάμπτει βήματα που απαιτούν τα "χαζα εργοστάσια" πρέπει κάποια στιγμή σαν λαός να το κόψουμε...

Επί του θέματος, και εγώ Sanitc έβαλα γρανιτένιο πριν 1 μήνα, πολύ καλός δείχνει για αρχή, είναι και made in Greece και σχεδόν μισή τιμή απο Franke. Καλο και αθάνατο το inox, αλλά στον νεροχύτη δεν μου αρέσει, θυμίζει λίγο φοιτητικά χρόνια. Δυστυχώς η σύζυγος επέμενε για λευκό και με τρομάζει λίγο αν θα αρχίσει σύντομα στάμπες κτλ.   , αλλά χρειάζεται και λίγο φροντίδα και απο τον χρήστη. Αντί για 2 γούρνες, προτίμησα μια μεγάλη γούρνα + ένα πάσο 40ρι για στέγνωμα πιάτων αν χρειαστεί.

Παίζει και να έχουμε ακριβώς τον ίδιο νεροχύτη. Και εμείς πολύ ευχαριστημένοι, 2 χρόνια τώρα.

Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 2:25 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Πάρε όποιον θέλεις να ξέρεις μόνο οτι οι νεροχύτες μιας γουρνας δεν είναι καθόλου  μα καθόλου πρακτικοί

Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Εγω αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη και απο 2 γουρνες πηγα σε μια, και πραγματικα αισθανομαι πολυ τυχερος που το αποφασισα. Με τις 2 δεν θα βολευομουν.

Στις 25/11/2018 στις 3:09 ΜΜ, palawiaris είπε

3 μήνες έχει πάνω κάτω που αλλάξαμε κουζίνα και βάλαμε τέτοιο " συνθετικό γρανιτένιο" κάπου στα 350 ευρώ.
Σε ένα και κάτι μήνα έσπασε σε δύο μεριές,άγνωστο γιατί.Περιμένουμε να τον αλλάξουν μέσω εγγύησης.
Όταν ανακατεύεται μια γυναίκα σε τέτοιες αγορές,τέτοια παθαίνεις.

Αν γινεται να λειπουν τα σεξιστικά σχολια, ευχαριστω 

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Μάλλον δεν γίνεται γιατί προκαλείς.Παρακαλώ.

που ακριβως σε προκαλεσα palawiaris και σε αναγκασα να γραψεις το σεξιστικο σου σχολιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...