zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίο και το civic! Πολύ δύσκολο να διαλέξεις, πολλά ωραία αυτοκίνητα!
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Έτυχε να δω το troc από κοντά και μου άρεσε πολύ.
AristidisZ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι σε shortlist, με τη καρδιά να κλίνει προς VW αλλά το μυαλό προς Ford 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Είμαι σε shortlist, με τη καρδιά να κλίνει προς VW αλλά το μυαλό προς Ford 😛 Κάνε αυτό που λέει η καρδιά.. το ίδιο θα έλεγα και ένα τα έβαζες ανάποδα. Εάν πας μόνο με τσέπη και μυαλό γρήγορα θα μπεις στο τριπακι να το δώσεις
Nickokin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Είμαι σε shortlist, με τη καρδιά να κλίνει προς VW αλλά το μυαλό προς Ford 😛 Και εγώ σε παρόμοια κατάσταση και κατά 99% θα καταλήξω στο T-Roc σε diesel.....
margaritagr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Να παρεις το αμάξι που θα το γουστάρεις και θα χαίρεσαι όταν το βλέπεις και το οδηγείς. 3
tzampatzis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως αφού κοιτάζεις σε βενζίνη και σε αυτά τα χρήματα μπορείς τσεκάρεις και το Impreza. Εξαιρετικά ασφαλές, με μόνιμη(ασύγχρονη) τετρακίνηση, ποιοτικό και με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Είναι διαθέσιμο μόνο με αυτόματο CVT κιβώτιο όμως, και ο κινητήρας είναι 1600αρης ατμοσφαιρικός. (Disclaimer: δε το έχω οδηγήσει ποτέ, αλλά είναι σε αυτά που σκέφτομαι και εγώ για όταν αλλάξω...)
AristidisZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 To είδα στην έκθεση, σχεδιαστικά (στο εσωτερικό αναφέρομαι) νομίζω έχει μείνει αρκετά πίσω... 1
XronisR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξερω εαν εχεις το i30 fastback.Ισως σε ενδιαφερει.
AristidisZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @ThReSh για να μη σπαμάρουμε το θέμα του Νίκου, να σου πω εδώ για το V40 Cross Country Ήταν το 1ο αμάξι που είδα Πολύ ωραίο πάτημα, πολύ ωραίο γκάζι, αυτόματο (για εμένα πρακτικά αδιάφορο, καθώς δε θα το χρησιμοποιώ πολύ εντός πόλης) αλλά: 1. Ουσιασιαστικά απερχόμενο μοντέλο 2. Λιγότερο ευρύχωρο από το ford 3. 1500 πιο ακριβό - με επέκταση εγγύησης +400, και σαφώς πιο ακριβή αντιπροσωπεία έναντι της Ford, η οποία δίνει 8ετή εγγύηση 4. Χρηματοδότηση τοκογλυφική, σε σχέση με τη Ford (8.5-9% επιτόκιο έναντι 4%) 5. Σαφώς πιο λιτά εξοπλισμένο Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από AristidisZ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα