ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Οχι ρε παιδια 25,000 για αυτοκινητο με 100 αλογα μονο και μονο που ειναι Mercedes. Ναι ειναι εξαιρετικη στο εσωτερικο της αλλα ειναι ενα προσθιοκινητο χατσμπακ με ελαχιστη δυναμη. Αμα κανεις την υπερβολη σε premium μαρκα, πρεπει να αξιζει. Τo Golf βγαινει σε παρομοια λεφτα με 130 ή 150 αλογα κι ειναι all rounder που λεμε στο χωριο μου
Nickokin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Πήγα σήμερα να δω την Merc, όντως η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό στα 22500 τελική με δώρο ή μεταλλικό χρώμα ή navigation ( και ναι η Mercedes a class που πήρε βραβείο ως το πιο έξυπνο αμάξι δεν υποστηρίζει σε αυτή την έκδοση Android auto και apple car play)..... δυστυχώς όμως δεν μου γέμισε καθόλου το ματι , μου φάνηκε εξαιρετικά χαμηλό το αμάξωμα σε βαθμό που δυσκολεύει την πρόσβαση, επίσης οι μικρές οθόνες στο μεγάλο πλαίσιο άθλιες....με απογοήτευσε οικτρά. Θεωρώ ότι το golf στην έκδοση R line όντας και φθηνότερο ότι είναι καλύτερο value for money το T-Roc δε ακόμα καλύτερο.
sargus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλά, προφανώς! value for money δεν ήταν ποτέ τα μερσεντες, δεν το ισχυρίστηκε κάνεις, ούτε οι κάτοχοι. Αν θες το αστέρι, το πληρώνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sargus είπε Καλά, προφανώς! value for money δεν ήταν ποτέ τα μερσεντες, δεν το ισχυρίστηκε κάνεις, ούτε οι κάτοχοι. Αν θες το αστέρι, το πληρώνεις. Καλα μην παίρνεις και όρκο οτι ισχυει αυτό😙
sargus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλά μιλάς σοβαρά τώρα; Σε ποιο σύμπαν μπορεί να είναι ένα μερσεντες value for money;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Προφανώς στο δικο σου δεν είναι, άποψη σου. Στο δικο μου που το πήρα πριν 15 χρόνια, και ακόμα απολαμβανω να το οδηγώ όπως τη πρώτη μέρα,προφανώς και είναι.Άποψη μου.
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Nickokin είπε Πήγα σήμερα να δω την Merc, όντως η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό στα 22500 τελική με δώρο ή μεταλλικό χρώμα ή navigation ( και ναι η Mercedes a class που πήρε βραβείο ως το πιο έξυπνο αμάξι δεν υποστηρίζει σε αυτή την έκδοση Android auto και apple car play)..... δυστυχώς όμως δεν μου γέμισε καθόλου το ματι , μου φάνηκε εξαιρετικά χαμηλό το αμάξωμα σε βαθμό που δυσκολεύει την πρόσβαση, επίσης οι μικρές οθόνες στο μεγάλο πλαίσιο άθλιες....με απογοήτευσε οικτρά. Θεωρώ ότι το golf στην έκδοση R line όντας και φθηνότερο ότι είναι καλύτερο value for money το T-Roc δε ακόμα καλύτερο. Εμένα μου είχαν πει ότι έχει car play... Μπορεί και να είπε πατάτα ο πωλητής βέβαια Σήμερα μόλις απέκλεισα την Α πάντως Πήγα να πάρω έναν φίλο από το Σπανό που άφησε το Χ1 του για τακάκια (το αμάξι είναι εντός 5ετούς εγγύησης) 400€ για τακάκια μπρος πίσω, και καλά με έκπτωση κιόλας Είναι και αυτόματο το ρημάδι, δε μπορεί να φρενάρει με κινητήρα, αχαχαχαχαχαχαχα
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εμένα μου είχαν πει ότι έχει car play... Μπορεί και να είπε πατάτα ο πωλητής βέβαια Σήμερα μόλις απέκλεισα την Α πάντως Πήγα να πάρω έναν φίλο από το Σπανό που άφησε το Χ1 του για τακάκια (το αμάξι είναι εντός 5ετούς εγγύησης) 400€ για τακάκια μπρος πίσω, και καλά με έκπτωση κιόλας Είναι και αυτόματο το ρημάδι, δε μπορεί να φρενάρει με κινητήρα, αχαχαχαχαχαχαχα Τόσο έχουν στην αντιπροσωπεία, μετα την 5ετια της εγγυησης δεν εχει νόημα να πηγαινεις αντιπροσωπεία... Ασε που μονο για τακακια δε παιζει να ήταν 400€, τακακια και σερβις ίσως. Οι τιμές σε όλες τις αντιπροωπείες Bmw είναι στανταρ και τις ξερεις απο πριν https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/personal-services/value-service.html#/bookmark=aHR0cHM6Ly92YWx1ZS1zZXJ2aWNlLWFwcGxpY2F0aW9uLmJtdy5jb20uZ3IvYm13LXgxLWU4NA== Εμενα τη μόνη φορά που αλλαξα τακακια-δισκους-αισθητήρες μπρος πισω αντιπροσωπεία μου ειχαν πάρει 520 με την έκπτωση (2013 ή 14 ήταν). Απο εκει και πέρα παίρνω το γνησιο ανταλλακτικό (textar με σήματα και Textar και BMW) ή το ΟΕΜ (textar στην περίπτωση μου) και τα αλλαζω σε εξειδικευμένο (τελευταια αλλαγή τακακια-δισκοι-αισθητήρες μπρος-πισω πριν 6-7 μήνες μου πηγε 270€). Μπορει να γινει και φθηνότερα με πιο ευτελεις μαρκες αλλα οποιος κανει τετοιες φθηνιες σε bmw mercedes κλπ καλυτερα ας παρει hyundai, αλλα θα εχει και πατημα-συμπεριφορά-φρενάρισμα hyundai, αν ειναι να εχεις Bmw με φρεναρισμα hyundai να το βράσω...
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Τόσο έχουν στην αντιπροσωπεία, μετα την 5ετια της εγγυησης δεν εχει νόημα να πηγαινεις αντιπροσωπεία... Ασε που μονο για τακακια δε παιζει να ήταν 400€, τακακια και σερβις ίσως. Οι τιμές σε όλες τις αντιπροωπείες Bmw είναι στανταρ και τις ξερεις απο πριν https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/personal-services/value-service.html#/bookmark=aHR0cHM6Ly92YWx1ZS1zZXJ2aWNlLWFwcGxpY2F0aW9uLmJtdy5jb20uZ3IvYm13LXgxLWU4NA== Εμενα τη μόνη φορά που αλλαξα τακακια-δισκους-αισθητήρες μπρος πισω αντιπροσωπεία μου ειχαν πάρει 520 με την έκπτωση (2013 ή 14 ήταν). Απο εκει και πέρα παίρνω το γνησιο ανταλλακτικό (textar με σήματα και Textar και BMW) ή το ΟΕΜ (textar στην περίπτωση μου) και τα αλλαζω σε εξειδικευμένο (τελευταια αλλαγή τακακια-δισκοι-αισθητήρες μπρος-πισω πριν 6-7 μήνες μου πηγε 270€). Μπορει να γινει και φθηνότερα με πιο ευτελεις μαρκες αλλα οποιος κανει τετοιες φθηνιες σε bmw mercedes κλπ καλυτερα ας παρει hyundai, αλλα θα εχει και πατημα-συμπεριφορά-φρενάρισμα hyundai, αν ειναι να εχεις Bmw με φρεναρισμα hyundai να το βράσω... Αυτό το είχαν σε έντυπο φυλλάδιο εκεί, και αν προσέξεις θα δεις ότι είναι για τα προηγούμενα μοντέλα (το 175 + 135 για το Χ1) 400€ μόνο για τακάκια, μπροστά ήμουν Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, όμως άλλο τα 400 μόνο γα τακάκια, άλλο 270 για original ανταλλακτικά + δισκόπλακα, προφανώς Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από AristidisZ
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Αυτό το είχαν σε φυλλάδιο και αν προσέξεις θα δεις ότι είναι για τα προηγούμενα μοντέλα (το 175 + 135) 400€ μόνο για τακάκια, μπροστά ήμουν Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, όμως άλλο τα 400 μόνο γα τακάκια, άλλο 270 για original ανταλλακτικά + δισκόπλακα, προφανώς Καλα ειναι τοσο καινουργιο και δεν εχει δωρεαν service? τα τελευταία 3-4 χρόνια δινει δωρεάν 4 ή 5 χρονια εγγυηση+σερβις και η BMW ! Το παραεκαναν σιγουρα, τα ΟΕΜ παντως εχουν μαζι με τους αισθητήρες ως ανταλλακτικά μετα βίας 150€ το κακο ειναι οτι σε τοσο καινουργια μοντέλα δεν υπάρχουν πολλά συμβατα ώστε να μειωθούν οι τιμές τόσο των ΟΕΜ όσο και της αντιπροσωπειας... Οι τυποι παντως στις αντιπροσωπείες έχουν ξεφύγει, χρεώνουν ~85€ εργατοώρα και για τακακια μπρος πισω θέλουν "2 ωρες"...
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλα ειναι τοσο καινουργιο και δεν εχει δωρεαν service? τα τελευταία 3-4 χρόνια δινει δωρεάν 4 ή 5 χρονια εγγυηση+σερβις και η BMW ! Το παραεκαναν σιγουρα, τα ΟΕΜ παντως εχουν μαζι με τους αισθητήρες ως ανταλλακτικά μετα βίας 150€ το κακο ειναι οτι σε τοσο καινουργια μοντέλα δεν υπάρχουν πολλά συμβατα ώστε να μειωθούν οι τιμές τόσο των ΟΕΜ όσο και της αντιπροσωπειας... Οι τυποι παντως στις αντιπροσωπείες έχουν ξεφύγει, χρεώνουν ~85€ εργατοώρα και για τακακια μπρος πισω θέλουν "2 ωρες"... Δωρεάν service έχει, όχι όμως για αναλώσιμα (τακάκια π.χ.), έχει για λάδια φίλτρα κλπ
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δωρεάν service έχει, όχι όμως για αναλώσιμα (τακάκια π.χ.), έχει για λάδια φίλτρα κλπ τραγικοί, τι αλλο θα ακουσουμε....... οποτε τους πληρωνει αερα για τακακια... και δε πηγαινε να τα αλλαξει εξω με 150€ ; και ας μη το περνουσαν στο βιβλιο σερβις, αφου ειναι αναλωσιμα!!
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, paylidis είπε τραγικοί, τι αλλο θα ακουσουμε....... οποτε τους πληρωνει αερα για τακακια... και δε πηγαινε να τα αλλαξει εξω με 150€ ; και ας μη το περνουσαν στο βιβλιο σερβις, αφου ειναι αναλωσιμα!! Του το είπα και εγώ, δε ξέρω βέβαια τι γίνεται με την εγγύηση σε αυτή τη περίπτωση... Back to the point, είδα χτες το focus, 21.900 το 1500 με έκδοση που έχει όλα όσα θέλω μέσα, με 8ετή εγγύηση Το κακό είναι ότι δεν έχουν ούτε καν για test drive 1500άρια... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από AristidisZ
palawiaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, paylidis είπε Μπορει να γινει και φθηνότερα με πιο ευτελεις μαρκες αλλα οποιος κανει τετοιες φθηνιες σε bmw mercedes κλπ καλυτερα ας παρει hyundai, αλλα θα εχει και πατημα-συμπεριφορά-φρενάρισμα hyundai, αν ειναι να εχεις Bmw με φρεναρισμα hyundai να το βράσω... Mην ορκίζεσαι και τόσο για τα φρένα της BMW. Καλούτσικα αλλά θα έπρεπε να ήταν ακόμα πιο καλά.Καινούργια 5αρια π.χ. την GT των 60000 + ευρώ και να έχουν πάνω από 35 μέτρα φρενάρισμα δεν τα λες και τόσο καλά. Μπορεί η Hyundai να τα πηγαίνει καλύτερα,αν και δεν είδα πληροφορίες στο νετ.
paylidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, palawiaris είπε Mην ορκίζεσαι και τόσο για τα φρένα της BMW. Καλούτσικα αλλά θα έπρεπε να ήταν ακόμα πιο καλά.Καινούργια 5αρια π.χ. την GT των 60000 + ευρώ και να έχουν πάνω από 35 μέτρα φρενάρισμα δεν τα λες και τόσο καλά. Μπορεί η Hyundai να τα πηγαίνει καλύτερα,αν και δεν είδα πληροφορίες στο νετ. Δε ξερώ και δεν αναφερομαι σε GT, ξερω απο πραγματικες συνθηκες οδηγησης με το δικο μου αμαξι οτι ποτε δε με εχει προδώσει ακομα και σε πολυ ασχημες συνθηκες φρεναρίσματος με τα ΟΕΜ φρένα... Αντιστοιχα γνωρίζω περιπτωσεις που εβαλαν στο ίδιο αμαξι φρενα bosch και απέκτησαν "φρενάρισμα hyundai" (κοινως σταμάτησαν στο μπροστινο αυτοκίνητο). ΟΚ να κανεις οικονομια στα λάδια ή τα φιλτρα να βάλεις καποιο άλλο συμβατό το δέχομαι (και εγω το κάνω αν και βάζω καλύτερο λάδι απο το εργοστασιακό), αλλα με φρένα και λαστιχα δε παιζεις... Τωρα επι του θέματος που ανέφερε ο αριστείδης αυτα τα ποσά που ζητάνε στις αντιπροσωπείες ειναι εντελώς παράλογα αλλα δεν οφείλονται τόσο στην τιμή ανταλλακτικού αλλα στην τιμη εργατοώρας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα