Alexandros7474 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, AristidisZ είπε Δεν έδωσα σημασία σε φρένα κλπ, για αμάξια 110 ~ 125 άλογα μιλάμε... Νομίζω ότι η Mercedes είχε a/c (χωρίς να είμαι 1000% σίγουρος), τα άλλα 2 έχουν διζωνικό Από εκεί και έπειτα το μόνο που θα ήθελα παραπάνω στη Mercedes είναι parktronic (ή τέλος πάντων αισθητήρες μπρος & πίσω, όπως έχει το VW και το Ford), κατά τα άλλα ήταν υπερπλήρης, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, car play, 2~3 usb, active lane assist, hill assist, προστασία πεζών και γενικώς ότι σύγχρονο μπλιμπλίκι θα μου άρεσε να έχει ένα καινούριο αμάξι Focus ακόμα δεν έχω πάει να πάρω προσφορά (για να δω πόσο μου βγαίνει όπως το θέλω), θα το κάνω μέσα στη βδομάδα Από χώρο (κυρίως πίσω επιβάτες), γιατί εμένα μου φάνηκε καλύτερο το Ford από την Α ;;; @TzortzisJosh μιλάω για το μοντέλο που βγήκε φέτος Σαφώς μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες το focus
Nickokin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Στα 22400 βγαίνει η μερσεντές, Στα 22400 η καινούρια a160 είσαι σιγουρος??? Εγώ που ρώτησα γιατί μου είπαν 25000 μήπως αναφέρεσαι στο προηγούμενο μοντέλο?
ideal09 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγω προσωπικα προτιμω το focus. Μακραν οτι πιο κοντα στις αναγκες του μεσου ελληνα οδηγου. Καλη η μερσεντες αλλα καμια ουσιαστικη διαφορα με τη προηγουμενη και περα απ αυτο, το focus τη σβηνει. Τα κορεατικα γιατι δεν σ αρεσουν; Το ceed το ειδες;
ge-lyk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ....εγω θα κοιτούσα και το v40 https://www.volvocars.com/gr/services/own-and-enjoy/v40crosscountryt3
zio10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγώ θα έπαιρνα giuletta, αλλά από τα 3 που λες mercedes, να νιώσουμε και λίγο premium! 1
christopher0016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 θα έκλεινα προς το focus πιο πολύ έχω μια συμπάθεια είναι άνετα και στριφτερά αυτοκίνητα!
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, AristidisZ είπε Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στα 22400 βγαίνει η μερσεντές, 21500 το vw Όπως ειπα για το focus δεν έχω πάρει προσφορά ακόμα τα χρήματα είναι ταβάνι τα 22... Πως το κατάφερες 21500 το troc? Εγώ στο χιλιάρι μεσαία έκδοση και χωρίς όλα τα εξτρα που ήθελα και μου έβγαλαν προσφορά καπου 24500. Μιλάς για βασική έκδοση; Εάν έχεις την προσφορά θα την ήθελα με ένα πμ να δω μήπως τυχοντυχόν έριξαν την τιμή. 7 ώρες πριν, Nickokin είπε Στα 22400 η καινούρια a160 είσαι σιγουρος??? Εγώ που ρώτησα γιατί μου είπαν 25000 μήπως αναφέρεσαι στο προηγούμενο μοντέλο? 22 έχει η παλιά παιδιά. Η καινούργια πάει 25600 με την προσφορά τους. Προσοχή!!!
CyanBlue Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εάν σκέφτεσαι και κάποιο ταξιδάκι θα έλεγα Focus δαγκωτό. Κάθεται καλύτερα στο δρόμο. Φίλος με Mercedes A καινούργια (τσίμπησε από το μύθο του αστεριού) μιλάει για προβλήματα... Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι αυτή του παλιού καιρού. Από κει και μετά, είναι θέμα και πιο αμάξωμα σου αρέσει να βλέπεις παρκαρισμένο (ή χαίρεσαι να χαϊδευεις αν το πλένεις εσύ). Καλά χιλιόμετρα.
AristidisZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Σαφώς μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες το focus Και εγώ έτσι θεωρώ (συγκρινόμενο με την Α, το T-roc λόγω ύψους είναι στα ίδια επίπεδα νομίζω, μπορεί και ένα κλικ πάνω) 8 ώρες πριν, Nickokin είπε Στα 22400 η καινούρια a160 είσαι σιγουρος??? Εγώ που ρώτησα γιατί μου είπαν 25000 μήπως αναφέρεσαι στο προηγούμενο μοντέλο? Τόσο έχει, έχω τη προσφορά σπίτι 24600 έχει με 5 χρόνια σέρβις, εγγύηση & mobilo 6 ώρες πριν, ge-lyk είπε ....εγω θα κοιτούσα και το v40 https://www.volvocars.com/gr/services/own-and-enjoy/v40crosscountryt3 Το έχω οδηγήσει, το έχει ένας γνωστός Σούπερ κατά τα άλλα, αυτόματο, μοτερολύκλα γαμάτη, αλλά από χώρους δεν... 6 ώρες πριν, zio10 είπε Εγώ θα έπαιρνα giuletta, αλλά από τα 3 που λες mercedes, να νιώσουμε και λίγο premium! Απέξω κούκλα, από μέσα πανούκλα 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Πως το κατάφερες 21500 το troc? Εγώ στο χιλιάρι μεσαία έκδοση και χωρίς όλα τα εξτρα που ήθελα και μου έβγαλαν προσφορά καπου 24500. Μιλάς για βασική έκδοση; Εάν έχεις την προσφορά θα την ήθελα με ένα πμ να δω μήπως τυχοντυχόν έριξαν την τιμή. 22 έχει η παλιά παιδιά. Η καινούργια πάει 25600 με την προσφορά τους. Προσοχή!!! 24500 το χιλιάρι ; Δεν είχε ποτέ τόσο !!! 2 προσφορές έχω, μία 21600 & μία 21500 με δώρο συναγερμό, για 1000άρι advance με μεταλλικό χρώμα (όχι διχρωμία) Στις στέλνω το απόγευμα με φωτό αν θες... 1
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε 24500 το χιλιάρι ; Δεν είχε ποτέ τόσο !!! 2 προσφορές έχω, μία 21600 & μία 21500 με δώρο συναγερμό, για 1000άρι advance με μεταλλικό χρώμα (όχι διχρωμία) Στις στέλνω το απόγευμα με φωτό αν θες... Αρχιζω να νομιζω οτι με βλέπουν που παω με το Bmw και μου τα φουσκώνουν... Θα ξεκινησω να πηγαινω με λεωφορειο!!! Ναι εχω και εγω προσφορά για το advance 1.0 με μονα εξτρα το Led pack (που πάει πακετο με ζαντες αλουμινίου) και το αυτόματο παρκάρισμα (που κοστίζει ελάχιστα) στα σχεδόν 25000 με πινακίδες (Φεβρουαριο ειχα πάει βέβαια...). Εαν δε σου ειναι πρόβλημα στειλε μου με ενα πμ τις προσφορές, ειδικα το Α class αξιζει για 22χιλ που ειπες (γιατι παντου το εβλεπα 25600 και λεω οπα τι εχει γινει...;). edit: Στον τιμοκαταλογο εδώ βλέπω επισης υψηλή τιμή για την καινουργια http://ismailos.gr/assets/mbc_2018_63-pricelist_mb-smart-2018.pdf Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από paylidis
AristidisZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Αρχιζω να νομιζω οτι με βλέπουν που παω με το Bmw και μου τα φουσκώνουν... Θα ξεκινησω να πηγαινω με λεωφορειο!!! Εγώ συνήθως πηγαίνω με το παπί πάντως
Nickokin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ναι εχω και εγω προσφορά για το advance 1.0 με μονα εξτρα το Led pack (που πάει πακετο με ζαντες αλουμινίου) και το αυτόματο παρκάρισμα (που κοστίζει ελάχιστα) στα σχεδόν 25000 με πινακίδες (Φεβρουαριο ειχα πάει βέβαια... Πριν περίπου ένα μήνα ρώτησα T-Roc Advance 1.0tsi 115ps Advance με design pack που περιλαμβάνει διχρωμία άσπρο απλό χρώμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες, 17αρες ζάντες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος προς και πίσω....τελειωμένο το αυτοκίνητο με το κλειδί στο χέρι 22000€.....25800€ το ίδιο σε diesel 1.6tdi Έχουν ρίξει τις τιμές πολύ στα extra πακέτα για να γίνει δελεαστική η τιμή διότι λόγω ειδικού τέλους ταξινόμησης όταν πρόσθετες κάποιο extra διπλασιαζοταν το τέλος και ξέφευγε η τιμή . 5 ώρες πριν, AristidisZ είπε Τόσο έχει, έχω τη προσφορά σπίτι 24600 έχει με 5 χρόνια σέρβις, εγγύηση & mobilo Στις στέλνω το απόγευμα με φωτό αν θες... Στήλε και σε μένα τη προσφορά για την Merc αν δεν σου κάνει κόπο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Nickokin 1
paylidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Nickokin είπε Έχουν ρίξει τις τιμές πολύ στα extra πακέτα για να γίνει δελεαστική η τιμή διότι λόγω ειδικού τέλους ταξινόμησης όταν πρόσθετες κάποιο extra διπλασιαζοταν το τέλος και ξέφευγε η τιμή . 5 ώρες πριν, AristidisZ είπε To πιο πιθανό ειναι αυτό, να έχουν ρίξει εκτοτε την τιμή... Μιλαμε εφυγα τρεχοντας οταν πηρα την προσφορά... με 33000 είχα προσφορά για Χ1 του κουτιού 1,6/170 αλογα και αυτοί μου ζηταγαν για ενα χιλιαρι που δε παει βημα 25000
TzortzisJosh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εαν λοιπόν μιλάς για την καινούρια A160, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, NickTG είπε Για A class μιλάμε. Δεν θα πάρει SLS. Και για την Α ισχύει , ιδίως όταν συγκρίνεται σε ιαπωνικούς κουβάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα