bc00l Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ωραια η A160 εξωτερικα μου αρέσει. Οδηγηκα λιγο πιο δύστροπη από το T-Roc, τουλαχιστον σε στενους χώρους που την εχω οδηγησει Χειροτερη ορατότητα απο το T-Roc νομιζω και θεση οδηγησης που πιο πολύ για sport οδηγηση μου κανει παρα, για αυτό που είναι το αμαξι δλδ σχεδον ενα αυτοκίνητο πόλης και άνεσης/crusing? Εσωτερικα φαίνεται 2κλικ πανω απο Τ-Roc, που λες και εσυ Αριστιδη αλλα θα έχει αραγε διαρκεια η θα καταντήσει σαν σχεδον ολα τα παλιά SLK / A CLASS που τρίζουν τα πάντα; Νομιζω θα επελεγα T-Roc για τα παραπάνω, φαίνεται να τα καταφέρνει και καλύτερα σε βροχες κτλ To Focus δεν το σχολιαζω καν, μου ειναι ψιλο αδιαφορο σε απλες εκδοσεις τουλαχιστον, ενα κλασσικο hatchback
j0hnn1e Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Για τι τιμή μιλάμε; Αν και ανέκαθεν είχα λατρεία (και άχτι με κάποια) με BMW, κάπως κατέληξα με volvo. Το XC40 (βασή διαστάσεων των άλλων, υποθέτω αυτό είναι στην ίδια κατηγορία) το έχεις κοιτάξει;
NickTG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, amagawd said: Να ξέρεις εάν πας στη merc δεν πρόκειται να πάρεις άλλη μάρκα στο μέλλον. Για A class μιλάμε. Δεν θα πάρει SLS. 1
sargus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ts, για πόσα λεφτά μιλάμε; Γιατί από εκεί ξεκινάμε. Πάντως με λιγότερα λεφτά από (ότι εκτιμώ) ότι κάνει η μερκ με τον ψοφιο κινητήρα, παίρνεις ένα σούπερ εξοπλισμένο focus 1.5 180 άλογα st line (αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρω στα 22500). Το οποίο φόκους θα είναι πολύ ανώτερο σαν εξοπλισμός, σαν κινητήρας, σαν απόλαυση στην οδήγηση, σαν στριψιμο, σαν διάρκεια εγγύησης κτλ. Η μερκ είναι αργή, πολύ πλαδαρή, ακριβή, με ακριβή συντήρηση και μικρή εγγύηση ενώ όπως σου είπαν για πραγματική μερσεντες πας τουλάχιστον από c class και πάνω (σκέψου ότι φοράει κινητήρα ίδιο μαζί με κάμποσα νισσαν). Προσφέρει όμως άνετη μετακίνηση και χαι τεκ εσωτερικό (αν και όχι τόσο ποιοτικό από ότι διαβάζω ). Δεν είναι αμάξι για ψαγμενους, είναι αμάξι για εκείνους που θέλουν το αστέρι στο μπρελόκ τους. Γιατί όμως μόνο αυτά τα 3 αμάξια; Έχεις δει όλα τα υπόλοιπα και δε σου αρέσουν; Πες και το μπατζετ σου για να προτείνουμε και άλλα που πιθανώς δεν τα έχεις σκεφτεί. 1
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Για τι τιμή μιλάμε; Αν και ανέκαθεν είχα λατρεία (και άχτι με κάποια) με BMW, κάπως κατέληξα με volvo. Το XC40 (βασή διαστάσεων των άλλων, υποθέτω αυτό είναι στην ίδια κατηγορία) το έχεις κοιτάξει; Βγαίνει εκτός μπατζετ. 1
AristidisZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στα 22400 βγαίνει η μερσεντές, 21500 το vw Όπως ειπα για το focus δεν έχω πάρει προσφορά ακόμα τα χρήματα είναι ταβάνι τα 22...
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Κάποιο golf 1.0 facelift που τώρα τα έχουν σε προσφορά ;
AristidisZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το ήξερα Μαργαρίτα ότι τα έχουν προσφορά Έχει στο site κάτι, γιατί δεν βρίσκω σχετικές πληροφορίες Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από AristidisZ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μιλάω για τις εκδόσεις των 1000 cc για τα VW & Ford... Η λογική είναι να αγοραστεί και να πάρει το ρόλο οικογενειακού αυτοκινήτου, ενώ αν δε μας βγει μάπα το καρπούζι, δε σκοπεύω να το αλλάξω για αρκετά χρόνια... Τα χιλιόμετρα θα είναι λίγα, καθώς η σύζυγος θα κρατήσει μέχρι νεωτέρας το ibiza της, ενώ εγώ κινούμαι κατά κύριο λόγο με δίκυκλα Μεταξύ των τριών ποιο θα επιλέγατε ; Y.Γ. παρακαλώ μη μου αρχίσετε για Κορεάτικα, τα είδα όλα και δε μου αρέσουν Γιαπωνέζο θα έπαιρνα, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που να με συγκινεί... Για την A class ρωτα στο forum του mbclub.gr.Έχει πολλούς που το έχουν το αμάξι και θα πάρεις μια πιο αντικειμενικη άποψη. Για το VW και focus επίσης στα αντίστοιχα forum. Είναι καλύτερα να σου πούνε ατομα που τα έχουν τα αμάξια και τα οδηγούν παρα απο άλλους που απλα τα γνωρίζουν μέσα από περιοδικά ή από ενα test drive. Και το σημαντικό, εκεί βλέπεις τι προβλήματα και ιδιαιτερότητες έχει το κάθε αμαξι μέσα από τα θέματα που αναγράφονται. Εδώ μέσα είναι 2-3 άτομα που γνωρίζουν πραγματικα από αμάξια,ο rzarector π.χ. ή κάπως έτσι.
AristidisZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μιλάμε για αμάξια που το παλιότερο είναι ένα χρόνο στην αγορά, δε νομίζω να υπάρχει μεγάλο feedback... Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοχοι θα σου πουν ότι το δικό τους είναι το καλύτερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα forum που είναι ειδικά για τα μοντέλα που λες, βγαζεις μια γενική εικόνα.Και αυτοί που τα έχουν αυτά τα αμάξια ότι προβλημα βγάλει ή οτι εντύπωση έχουν εκεί τα λένε.Όχι στο insomnia.Αν δεν ελεγες οτι δεν θέλεις κορεατικά,θα σε είχαν πρηξει με τα σχιουνται(Hyundai). Εγώ αν ήμουν ανάμεσα στα 3 αμάξια που λες,θα κοιτούσα σε forum Mercedes, VW και Ford.Και κυριως forum εξωτερικου, μεγαλύτερη γκάμα απαντήσεων. Το auto moto εδώ μέσα υπάγεται στη κατηγορία μπλα μπλα και ψυχαγωγίας. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από jmmys
ulb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To T-ROC αν και όμορφο τα πλαστικά του είναι τραγικά για κοντά 22.000€ που θα σου βγει. Προσωπικά δεν θα τα έδινα καθαρά και μόνο για αυτήν τους την κίνηση. Έχω ακούσει ότι ακόμα και το Polo έχει καλύτερα πλαστικά. Ανάμεσα σε A160 και Focus θα έπαιρνα Focus αν σε ενδιαφέρει ο οδηγική απόλαυση. Διαφορετικά την Mercedes αν θέλεις κάτι πιο high-class look, άνεση κλπ. Το Mercedes μέσα είναι αλλού, απλά φοβερό εσωτερικό σε εμφάνιση (ποιότητα δε γνωρίζω για την A σειρά). Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από ulb 1
Nickokin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Θεωρώ ότι το T-Roc τα κάνει όλα και συμφέρει , είναι crossover κάτι που σου δίνει παραπάνω χώρους ,πρακτικότητα αλλά και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ναι μεν μπορεί να έχει πλαστικά μέσα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ευτελή. Με 22000 που είχα ρωτήσει παίρνεις την έκδοση advance με το design pack που συνδυάζει διχρωμία με 17αρες ζάντες και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και άνεσης. Ωραία η a class δεν λέω αλλά δεν παύει να είναι hatchback συν ότι η πιο φθηνή κοστίζει 25000. Το focus μου είναι αδιάφορο....αν σου αρεσει το hatchback πάντως κοίτα και το civic
Alexandros7474 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μιλάω για τις εκδόσεις των 1000 cc για τα VW & Ford... Η λογική είναι να αγοραστεί και να πάρει το ρόλο οικογενειακού αυτοκινήτου, ενώ αν δε μας βγει μάπα το καρπούζι, δε σκοπεύω να το αλλάξω για αρκετά χρόνια... Τα χιλιόμετρα θα είναι λίγα, καθώς η σύζυγος θα κρατήσει μέχρι νεωτέρας το ibiza της, ενώ εγώ κινούμαι κατά κύριο λόγο με δίκυκλα Μεταξύ των τριών ποιο θα επιλέγατε ; Y.Γ. παρακαλώ μη μου αρχίσετε για Κορεάτικα, τα είδα όλα και δε μου αρέσουν Γιαπωνέζο θα έπαιρνα, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που να με συγκινεί... Επειδή εκανα πολύ πρόσφατα έρευνα για αγορά αυτοκινήτου ρωτά με ότι θες . Εχω δει και τα 2. Και τα εχω οδηγήσει . Επίσης πήρε ένας φίλος μου την Mercedes και εχω άποψη . Συνοπτικα το focus είναι λάθος με 1000cc . Ζορίζεται πολύ μέχρι να φορτώσει η τουρμπίνα και είναι κουραστικό . Το ίδιο και η Mercedes . Και τα δυο δεν είναι αυτοκίνητα για 1000c.c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα