Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παπούτσια του τίτλου μόνο σε γκρι από Public (προμηθευτής είναι το skateshop.gr) στα 47,45€

https://www.public.gr/product/adidas-gazelle-shoes-dgsogrwhitegoldmt/prod9471643pp/

Επόμενη τιμή στο skroutz atm 58,90

Με βάση την εξέλιξη τιμής, έχουν παίξει στο παρελθόν στα 47€

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Προωθεί άλλους και απλά αυτή θα παίρνει την προμηθεια της....😉

Η συγκεκριμένη προσφορά πάντως δεν υπάρχει στο skateshop.gr. Προφανώς έχουν κάποιου είδους deal μεταξύ τους. Το skateshop εκμεταλλεύεται το τρελό traffic που έχει το site του Public αυτές τις μέρες και διαφημίζεται δίνοντας ένα προϊόν σε καλή τιμή και πληρώνοντας την ανάλογη προμήθεια στα Public 

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Ουσιαστικά σαν διαμεσολαβητής είναι το public και δεν το κάνει μόνο τώρα. Το καλοκαίρι είχα αγοράσει sleeping bag μέσω του site του public που όμως ήρθε από άλλο κατάστημα με είδη camping (δεν θυμάμαι ποιο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνει το νούμερο δέχονται άραγε επιστροφή χρημάτων και όχι πιστωτικά κλπ;

πληρωμή έχει μόνο χρεωστική/πιστωτική παντως

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tσίμπησα ένα 40 νούμερο για το έτερο ήμισυ. Το κακό είvαι ότι δεν φαίνεται στην παραγγελία το νούμερο που παρήγγειλες, πολύ προχειρότητα στην σελίδα του.

Επιλογές μόνο πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική και παράδοση στο σπίτι δωρεάν από το Skateshop.gr και όχι το Public.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση TS! :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά και άνετα παπούτσια πάντως. Έχω σε άλλο χρώμα από κατάστημα της Adidas που τα είχε προσφορά και παίζει και να τα είχα βρει φθηνότερα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gaius germanicus είπε

το 46 της adidas ειναι στενο η κανονικο?

Εγώ συνήθως στην adidas παίρνω 1 νούμερο πιο πάνω από το κανονικό μου.

Σε πλάτος κανονικά είναι αλλά στο μήκος θέλει να ανέβεις +1.

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει, έχω βαρεθεί την ζωή μου τόσα χρόνια. Όλα μέχρι 46 και φοράω 47 και 47.5. Γιατί το threshold είναι 46 σε όλα δεν κατάλαβα ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, geodimis είπε

Αν δεν κάνει το νούμερο δέχονται άραγε επιστροφή χρημάτων και όχι πιστωτικά κλπ;

πληρωμή έχει μόνο χρεωστική/πιστωτική παντως

https://www.skateshop.gr/gr/τρόποι-αποστολής-πληρωμής

(Για αγορές προϊόντων από το Public marketplace ισχύει η πολιτική του κάθε καταστήματος με βάση το faq στη σελίδα του public) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...