Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στο φορουμ ..πηρα το παρακατω     https://www.e-shop.gr/gembird-chm-01-computer-health-monitor-p-PER.584133

για να παρακολουθω την θερμοκρασια του υπολογιστη το βρηκα σε προσφορα στα crazy sundays το παρηγγειλα και θελω να ρωτησω πως συνδεεται αν μπορειται να με κατατοπισετε ειναι ευκολο στην συνδεσμολογια ?? σας ευχαριστω εκ των προτερων 

Δημοσ.

ευχαριστω φιλος για την απαντηση ..απλα να ρωτησω τον αισθητηρα θερμοκρασιας πρεπει να τον βαλω πανω απο τον επεξεργαστη δλδ πρεπε να βγαλω την ψυκτρα ?? η αρκει να τον βαλω πανω στα φυλλα της ψυκτρας ?? εχω την thermalaright true spirit 120

Δημοσ.

Οπως λεει το manual τον βάζεις ενδιάμεσα στην cpu και στην ψήκτρα.Χωρίς να εχω δει το στικερ που λεει,εγω (μαλλον) δεν θα εβαζα τιποτα αναμεσα στην cpu και στην ψυκτρα.Οσο λεπτο και να ειναι το στικερ μου φαίνεται σχεδον σιγουρο ότι δεν θα αφηνει την ψυκτρα να κάθεται "τελεια". Ισως καποιος άλλος να σε διαφωτισει περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει πάνω στην ακρουλα του CPU, όχι εκεί που ακουμπάει η ψυκτρα. Πάντως πιο ακριβή αποτελέσματα θα παίρνεις με ένα προγραμμα παρά εξωτερικούς σενσορες. Αν θες να κάνει κάτι χρήσιμο, βάλε το στα VRM του επεξεργαστή που ίσως δεν έχουν δικό τους σενσορα.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδες για απαντησεις ειλικρινα ...sheogorath τα vrm που ακριβως ειναι πανω σε μια μητρικη μπορεις να μου στειλεις μια φωτογραφια αν σου ειναι ευκολο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...