Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.
Εχω βαλει στο αυτοκίνητο ενα κινητό με μια σιμ που εχει καθε μηνα δωρώ εναν ογκο δεδομένων,το χρησιμοποιώ σαν τρακερ με την βοηθεια του find my phone της google μπορω και βλεπω την θεση του.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
το εχω συνεχεία και φορτίζει 24/7 ,εγγυμονεί  αυτό κάποιο κίνδυνο(οποιοδήποτε)?(η μπαταριά είναι μεγάλη και το αμάξι το χρησιμοποιώ καθημερινά,αρα φόβος αποφόρτισης δεν υπάρχει).
Το κινητο εχει τοποθετηθεί ήδη και το συστημα ειναι οκ,το έχω κρύψει σε σημείο μη άμεσα προσβάσιμο και με ενα φορτιστή φορτίζει συνεχώς.
για την συνεχεία εχω κανει παραγγελιά ενα τηλεχειριζομενο διακόπτη με ρελε που συνδέεται μέσο wifi και με εφαρμογή απομακρυσμενα μπορείς να δόσεις εντολές πιο ρελε(εχει 4 ρελε) θα κλείσει και πιο θα ανοίξει,μια επαφη θα παει σίγουρα στην αντλία πετρελαίου ωστε να υπαρχει δυνατότητα να κλείσω το πετρέλαιο σε περίπτωση κλοπής,σε αλλο ρελε ισως σε μια σειρηνα .WIFI θα παρει απο το κινητό. 
σε αυτο το σημειο με προβληματιζει το οτι θα εχω συνέχεια ανοιχτο το hotspot του κινητού(με κωδικό )ισως και να μην υπάρχει και λογο ανησυχίας.
Αυτη ειναι η ιδεα ολου του προτζεκτ ,οποιαδήποτε πρόταση -διευκρίνιση -βελτίωση καλοδεχουμενη!

Υ.Γ
Θα μου πεις ....μα καλα θα κάνεις τοση διαδικασία ?το αμαξι ειναι τυπου 4Χ4 ή αγροτικο οπως τα ξερουμε και στην Κρητη ειναι ανάρπαστα απο τους κλέφτες που πανε να κλέψουν ;) !  

Δημοσ.

καντο να κλεινει ρελε- αντλια με μια κληση  στο κντ.αλλα πρεπει να ακυρωσεις ολες τις ειχερχομενες εκτος απο τον αριθμο σου.απο την συνεχη 4τιση δεν εχει θεμα ουτε το κντ ουτε  μπαταρια του.σημα gps εχει καλο?διοτι βορεια ελλαδα-νοτια μακεδονια,αν ειναι κατω απο κτηριο ή λαμαρινοκατασκευη,το σημα δεν υπαρχει.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 10:36 ΠΜ, dollyyy19 είπε

καντο να κλεινει ρελε- αντλια με μια κληση  στο κντ.αλλα πρεπει να ακυρωσεις ολες τις ειχερχομενες εκτος απο τον αριθμο σου.απο την συνεχη 4τιση δεν εχει θεμα ουτε το κντ ουτε  μπαταρια του.σημα gps εχει καλο?διοτι βορεια ελλαδα-νοτια μακεδονια,αν ειναι κατω απο κτηριο ή λαμαρινοκατασκευη,το σημα δεν υπαρχει.....

Καλησπερα dollyyy ,ξαναδιαβασε αν θελεις τι ακριβως εχω κανει και τι θα κανω :) ,ειναι φυσικο κάτω απο λαμαρινα ή απο κτηριο να μην εχει σημα το gps,το ιδιο και εδω Κρητη!ΑΛΛΑ επειδη το στιγμα ειναι απο συσκευη κινητου ,ακομα και οπτικη επαφη να μην εχει η συσκευη με τον ουρανο βρισκει την θεση απο το δικτυο κινητής ,με πιο μεγαλη αποκλιση(10-20 μετρα)αλλα εμενα μου φτανει αυτο.οταν λες να κοψει την παροχη πετρελαίου εννοεις  αυτη που ειναι στο ρεζερβουάρ μέσα και οχι την αντλία υψηλής που ειναι στο καπο απο κατω.σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...