milos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Black Friday deal απ το Geekbying . Original Xiaomi WiFi Amplifier Pro 2X2 External Antenna 300Mbps Support 64 Devices Simultaneous Link - Black Οι γνώστες ας μας πουν εάν αξίζει . https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-WiFi-Amplifier-Pro-Black-383286.html https://www.skroutz.gr/s/13924317/Xiaomi-Pro-300M.html Και ένα review . 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Τόσο περιπου το βρίσκεις και στο AliExpress συχνά. 10 ευρώ μαζί με μεταφορικά.
vagdesign Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Το έχω από όταν κυκλοφόρησε, το είχα πάρει από GearBest γύρω στα 14€. Το χειρίζεσαι μέσα από το Mi Home και δουλεύει με είτε ως δικό του SID/Repeater είτε ως ίδιο SID όπως αυτό που έχει το router σου, αλλά κάνει μόνο προέκταση σήματος. Εγώ το έχω με δικό του SID για να επιλέγω εγώ ποιά συσκευή θα συνδέεται εκεί και ποιά στο SID του router. Όταν το αφήσεις στο αυτόματο (επέκταση σήματος) τότε η συσκευή σου αυτόματα συνδέεται σε όποια από τις 2 πηγές σήματος έχει καλύτερο. Καλό εργαλείο που κάνει δουλειά χωρίς προβλήματα που το δουλεύω σχεδόν 2 χρόνια.
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, vagdesign είπε Το έχω από όταν κυκλοφόρησε, το είχα πάρει από GearBest γύρω στα 14€. Το χειρίζεσαι μέσα από το Mi Home και δουλεύει με είτε ως δικό του SID/Repeater είτε ως ίδιο SID όπως αυτό που έχει το router σου, αλλά κάνει μόνο προέκταση σήματος. Εγώ το έχω με δικό του SID για να επιλέγω εγώ ποιά συσκευή θα συνδέεται εκεί και ποιά στο SID του router. Όταν το αφήσεις στο αυτόματο (επέκταση σήματος) τότε η συσκευή σου αυτόματα συνδέεται σε όποια από τις 2 πηγές σήματος έχει καλύτερο. Καλό εργαλείο που κάνει δουλειά χωρίς προβλήματα που το δουλεύω σχεδόν 2 χρόνια. από ταχύτητες πως πάει;
alkis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αψογο ειναι, σα να μην υπαρχει απο αποψη ταχυτητας και ping, κατι που στη tp-link δεν ειναι καθολου σιγουρο.
talos_2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Επειδή στα TP-Link δεν γίνεται: α. Μπορούμε να ρυθμίσουμε δικό μας κωδικό WiFi; β. Μπορούμε να ρυθμίσουμε ποιό πρότυπο WiFi να εκπέμπει (b/g/n/ac); Βασικά, θα ήταν super αν κάποιος να ανεβάσει screenshots των ρυθμίσεων.
vagdesign Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, talos_2002 είπε Επειδή στα TP-Link δεν γίνεται: α. Μπορούμε να ρυθμίσουμε δικό μας κωδικό WiFi; β. Μπορούμε να ρυθμίσουμε ποιό πρότυπο WiFi να εκπέμπει (b/g/n/ac); Βασικά, θα ήταν super αν κάποιος να ανεβάσει screenshots των ρυθμίσεων. Μπορείς να βάλεις τον δικό σου κωδικό WiFi καθώς και να δώσεις το δικό σου SID (όνομα ασύρματου δικτύου). Δεν μπορείς να ρυθμίσεις το πρότυπο που θα εκπέμπει. Νομίζω αυτόματα επιλέγει το καλύτερο διαθέσιμο. Για ρυθμίσεις, δες εδώ Ελπίζω να βοήθησα.
kazabubu7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει και σε flash sale πλέον και στο gearbest. Ίδια τιμή 9,90 συν τα απαραίτητα έξοδα αποστολής πάντα
Vasilica89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 3:31 ΠΜ, milos είπε Black Friday deal απ το Geekbying . Original Xiaomi WiFi Amplifier Pro 2X2 External Antenna 300Mbps Support 64 Devices Simultaneous Link - Black Οι γνώστες ας μας πουν εάν αξίζει . https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-WiFi-Amplifier-Pro-Black-383286.html https://www.skroutz.gr/s/13924317/Xiaomi-Pro-300M.html Και ένα review . Το είχε βγάλει πρόσφατα σε προσφορά ,με 8€+- gearbest
FKLDS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Και στο gearbest, με κουπόνι GBMADA026 κατεβαίνει στα 9.99$ και με τα μεταφορικά τελική τιμή 10.28$. Υπ'οψιν δεν παίζει στα 5Ghz, μόνο 2.4Ghz.
flatwave Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Πρόκειται για κινεζικό φις ρεύματος και θέλει ανταπτορα, σωστά;
vagdesign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχει Ethernet και ναι θέλει ένα adapter ή αν έχεις ένα πολύπριζο που δέχεται όλα τα φις είσαι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα