Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνομαι για να πάρω ασύρματα ακουστικά κεφαλής, όσο το δυνατόν πιο value for money, μέχρι 60-70 ευρώ. Ποια θα προτείνατε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, karxantiras είπε

Καλησπέρα! :) 

On ear ή over ear;

Καλησπέρα! Δεν γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ On-ear και over-ear, οπότε αν μπορείς, διαφώτισέ με😄 Γενικά, σε αρκετά on-ear που κοίταζα, διάβαζα σχόλια από χρήστες ότι κουράζουν και πονάνε τα αυτιά μετά από 1-2 ώρες. Δεν ξέρω ποια κατηγορία μου ταιριάζει καλύτερα. Τα θέλω κυρίως για μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.

Και έχουν δίκιο :P . Τα On ear ακουμπάνε πάνω στα αφτιά. Τα Over ear κάθονται γύρω από τα αφτιά. Αν τα θέλεις για μέσα στο σπίτι σου προτείνω over ear. 

Δεύτερη ερώτηση: θέλεις να έχεις πλήρης ηχομόνωση από το περιβάλλον όταν τα χρησιμοποιείς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karxantiras είπε

Και έχουν δίκιο :P . Τα On ear ακουμπάνε πάνω στα αφτιά. Τα Over ear κάθονται γύρω από τα αφτιά. Αν τα θέλεις για μέσα στο σπίτι σου προτείνω over ear. 

Δεύτερη ερώτηση: θέλεις να έχεις πλήρης ηχομόνωση από το περιβάλλον όταν τα χρησιμοποιείς;

Οκ, κατάλαβα! Όχι, δεν θέλω πλήρη ηχομόνωση. Μου αρκεί μια τυπικά καλή ηχομόνωση (αυτή που έχουν τα απλά in-ear, όπως τα Sony MD-EX15LP που έχω ας πούμε είναι αρκετή για μένα)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Koromaru είπε

Οκ, κατάλαβα! Όχι, δεν θέλω πλήρη ηχομόνωση. Μου αρκεί μια τυπικά καλή ηχομόνωση (αυτή που έχουν τα απλά in-ear, όπως τα Sony MD-EX15LP που έχω ας πούμε είναι αρκετή για μένα)

Στην τιμή που θέλεις δεν βλέπω αυτή την στιγμή κάτι αξιόλογο.

Θα σου πρότεινα να πας στα: Sennheiser HD 4.20S   ή Audio Technica M30x (γλυτώνεις και 10 ευρώ) τα οποία δεν έχουν ανταγωνισμό μέχρι και τα 75 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2018 στις 2:43 ΜΜ, karxantiras είπε

Στην τιμή που θέλεις δεν βλέπω αυτή την στιγμή κάτι αξιόλογο.

Θα σου πρότεινα να πας στα: Sennheiser HD 4.20S   ή Audio Technica M30x (γλυτώνεις και 10 ευρώ) τα οποία δεν έχουν ανταγωνισμό μέχρι και τα 75 ευρώ.

Αδερφέ άνοιξα ενα θεμα με τίτλο «Επιλογή headset - Ασύρματο ή ενσύρματο?» πριν καμια ωρα. 

Οταν εχεις χρόνο διάβασε το και πες μου τη γνωμη σου σε παρακαλω 

Επεξ/σία από Marios Rios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...