karib Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Εχω laptop.Μετακινούμαι συχνά. Αυτο με εξαναγκάζει να βγάζω πολύ συχνά το βύσμα τροφοδοσίας του laptop, το οποίο αποτελείται απο πολλές ακίδες. Υπάρχει κίνδυνος φθοράς και αχρηστίας του βύσματος λόγω των συχνών συνδέσεων-αποσυνδέσεων σε βάθος χρόνου? Τι προτείνετε?
FELIX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 den nomizw na xalasei pote.exw 2 dell me bysma me 3 leptes akides kai poly malako sto koumpwma tou apo thn arxh alla einai mia xara meta apo 2 xronia xrhsh kai apeira bale bgale.... sto acer pou eixa palia me aplo busma kophke to kalwdio konta sto bysma alla oyte se ayto xalasan oi epafes pote
balabush Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Έχω δεί να χαλάνε βύσματα, αλλά όχι από την πολύ χρήση. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς εάν είσαι προσεχτικός στο βάλε-βγάλε.
karib Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Ναι, είμαι προσεκτικος στη χρήση, ελπίζω λοιπόν δε θα έχω πρόβλημα.
xaotikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 karib μήπως είσαι από καμιά στατιστική υπηρεσία ρε συ? Σε όλα τα post ξεζουμίζεις τις εμπειρίες του κόσμου... no offence
gv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 ego eimai sigouros pos prota 9a sou xalasei to laptop kai meta to visma
dpolal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Το βύσμα συνήθως χαλάει από είτε απότομο τράβηγμα προκειμένου να βγεί από την υποδοχή του είτε από τράβηγμα του καλωδίου (κλώτσημα κλπ) όταν είναι συνδεδεμένο. Αν είσαι προσεκτικός στο βάλε βγάλε δεν θα πάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.