Προς το περιεχόμενο

Black & Decker BDCDD12 10.8V LI-ION -36.9-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link

Εγγύηση: Όλα τα προϊόντα της Black & Decker καλύπτονται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας On-Site στον χώρο του πελάτη μέσω της ACS courier τηλ.2108190000 χωρίς καμία επιβάρυνση. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς και να έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Stanley-Black&Decker Hellas στο τηλ.2108985208.

Skroutz  47,59€+μεταφορικα.

Τυχαιο review video

Στο skrout 5/5 αξιολογησεις (απο 6 συνολικα)

στο amazon co uk 4.2/5 (απο 67 συνολικα)
Απο το site της μέσω της revo 8.9/10 ( απο 42 συνολικα).

θεωρώ ότι είναι best deal για καποιον ερασιτεχνη προφανως και κλασεις ανωτερο απο κατι budget-bavaria του 20€ και με μπαταρια LI Ion.
Όσοι το παρετε - μην το αποθηκευεται με την μπαταρια πανω, θα κρατησει χρονια παραπανω η μπαταρια αν δεν την εχετε πανω, προτιμήστε να την αποθηκεύεται στο 80% ή γεματη-

Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Εγγύηση: Όλα τα προϊόντα της Black & Decker καλύπτονται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας On-Site στον χώρο του πελάτη μέσω της ACS courier

Δεν ξέρω αν εφαρμόστηκε πρόσφατα αυτό, πάντως πριν κανά τρίμηνο που χρειάστηκα επισκευή (εντός εγγύησης) σε συσκευή b&d μου ζητήθηκε να την παραδώσω ο ίδιος στο service (ΚΟΥΜΠΗΣ).

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δεν ξέρω αν εφαρμόστηκε πρόσφατα αυτό, πάντως πριν κανά τρίμηνο που χρειάστηκα επισκευή (εντός εγγύησης) σε συσκευή b&d μου ζητήθηκε να την παραδώσω ο ίδιος στο service (ΚΟΥΜΠΗΣ).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Stanley-Black&Decker Hellas στο τηλ.2108985208.

Ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να καλεσει πριν την αγορα για να σιγουρευτεί.

Δημοσ.

Η τιμη του προϊόντος είναι πολύ καλή ΑΛΛΑ ο τίτλος είναι λάθος ...δεν θα έπρεπε να το λένε δραπάνοκατσαβιδο αλλα βιδολόγο , δεν έχει την δύναμη για τρύπες σε τοίχο ή μπετό , οποίος ψάχνει ένα βιδολόγο είναι τέλειο αλλά για τρυπάνι κοιτάξτε κάτι άλλο που φυσικά θα είναι αρκετά ακριβότερο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Δεν είναι κρουστικο. Είδα πρόσφατα προσφορά στο praktiker για κρουστικο στα 50€. 

Αυτό πήρα κι εγώ. Νομίζω ήταν καλύτερη προσφορά. Επίσης είχε και ένα 18αρι στο mm στα 40€ αλλά εξαντληθηκε. 

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdcd18-1205634.html?rbtc=skz|pf|[1205634]||p|skz_product_feed|&sku=1205634&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5bdd9399-3530-39a0-afd5-da0f2e15ded8

Επεξ/σία από xristoslet
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Βιδολόγος είναι άλλο εργαλείο, δραπανοκατσαβιδο λέγεται κανονικά, φιλικά πάντα.

Το ξέρω φίλε μου ίσως δεν το διατύπωσα σωστά ...θέλω να πω ότι δεν έχει δύναμη.

Δημοσ.

Τοιχο τρυπαει. Κολόνα μπετό δε τρυπαει. Οπως επισης απαγορευεται να τρυπησεις κολονα μπετο για οποιοδηποτε λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση ειτε μπετο ειτε τσιμεντο ειτε τοιχο  η τρυπα κανονικα δεν πρεπει να γινεται με κρουστικη λειτουργια? ο στελιος λει δεν εχει δυναμη για τρυπες σε τοιχο ο αλκις λει οτι κανει 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristoslet είπε

Αυτό πήρα κι εγώ. Νομίζω ήταν καλύτερη προσφορά. Επίσης είχε και ένα 18αρι στο mm στα 40€ αλλά εξαντληθηκε. 

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdcd18-1205634.html?rbtc=skz|pf|[1205634]||p|skz_product_feed|&sku=1205634&_§ja=tsid:48889&lkws_10719=5bdd9399-3530-39a0-afd5-da0f2e15ded8

Αυτό που παρέθεσες επίσης δεν είναι κρουστικό. Βασικά δεν κάνει διάτρηση σε μπετό και τούβλο. Σε ξύλο, μέταλλο και πλαστικό δεν έχει πρόβλημα. Στο praktiker είχε κρουστικό b&d 18V στα 50€. 

Δημοσ.

Τοιχος = σοβας και μετα τουβλο.
Κανει κανονικοτατα.

Στη κρουστικη λειτουργια σε τουβλο θα του βγαλει τα ματια εξω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gianniskks είπε

Αυτό που παρέθεσες επίσης δεν είναι κρουστικό. Βασικά δεν κάνει διάτρηση σε μπετό και τούβλο. Σε ξύλο, μέταλλο και πλαστικό δεν έχει πρόβλημα. Στο praktiker είχε κρουστικό b&d 18V στα 50€. 

Το ξέρω οτι δεν είναι κρουστικο, απλά είπα ότι ήταν καλύτερη προσφορά με 40€ και είχε και εξτρα δωράκι. 

Από το praktiker παράγγειλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...