Green Dragon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μου αρέσει ο Edge για κύριος browser. Είναι ελαφρύς ( δεν μου τρώει όλη τη μνήμη ), πολύ γρήγορος, με ωραίο interface και πολλές δυνατότητες... αλλά αυτή η μηχανή αναζήτησης bing δεν αλλάζει με τίποτα!!! Εγώ θέλω να βάλω το goggle, αλλά όσους οδηγούς και να δοκίμασα με τίποτα δεν τα κατάφερα. Το bing εκεί, ακλόνητο☹️ Καμμιά ιδέα;;;
ksessalonikios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 δηλαδή εχεις επισκεφτεί το google.com ωστε να το "δει" ο edge και μετά πήγες settings>advanced>change search provider (τέρμα κάτω) κι εκεί δεν βρίσκεις το google ωστε να το επιλέξεις; 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε δηλαδή εχεις επισκεφτεί το google.com ωστε να το "δει" ο edge και μετά πήγες settings>advanced>change search provider (τέρμα κάτω) κι εκεί δεν βρίσκεις το google ωστε να το επιλέξεις; Το έχω κάνει, έχω ορίσει σαν προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης το goggle και έχω κάνει επανεκκίνηση του Edge. Τώρα τι γίνεται, όταν ανοίγω τον edge, η πρώτη σελίδα είναι της google. Αλλά μετά αν πάω να ανοίξω μία καινούργια καρτέλα πάνω-πάνω έχει μηχανή αναζήτησης το bing. Και εδώ είναι οι ρυθμίσεις: Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Green Dragon
ksessalonikios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση γραφοντας τις λέξεις κλειδιά στο πεδίο για το url 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση γραφοντας τις λέξεις κλειδιά στο πεδίο για το url Δεν μου δίνει την δυνατότητα να προσθέσω ένα συγκεκριμένο url, εκεί που λέει " άνοιγμα νέας καρτέλας ". Έχει μόνο 3 προεπιλογές:
ksessalonikios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Τις γράφεις εκεί που γράφεις την διεύθυνση μιας σελίδας, όπως κανείς στον chrome 1
Green Dragon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Τώρα κατάλαβα τι μου λες. όταν γράφω τις λέξεις κλειδιά στο πεδίο που εμφανίζει το url…..μου κάνει την αναζήτηση με το goggle κανονικά...οκ....σε ευχαριστώ! Μόνο όταν ανοίγει νέα καρτέλα μου βγάζει πάνω-πάνω το bing, αλλά τελικά δεν έχει καμία σημασία.
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Green Dragon είπε Μόνο όταν ανοίγει νέα καρτέλα μου βγάζει πάνω-πάνω το bing, αλλά τελικά δεν έχει καμία σημασία. Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις έτσι απλά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια συντόμευση στη γραμμή αγαπημένων για τη σελίδα που θέλεις και αντί να πατάς στο σταυρουδάκι να πατάς μεσαίο κλικ στη συντόμευση. Εκτός αν θέλεις να μελετήσεις το παρακάτω λινκ για τις group policies. https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/deploy/group-policies/new-tab-page-settings-gp Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα