SV8PKJ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Για σας ενδιαφέρομαι για αγορά Projectors για ταινίες.Με ενδιαφέρει να έχει καλεί ποιοτητα εικόνας τη λέτε για τους παρακάτω? 1 ViewSonic PJD7720HD 2 Optoma HD 144X 3 Optoma HD 27e 4 ViewSonic Pro7827HD
xrhstosiak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 καλυτερα να πας σε optoma εταιρια πιο ειδικη στους προβολεις και στα χαρτια δειχνουν πιο ησυχοι και το με τριπλάσια διαρκεια ζωης στην λαμπα
Pleo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον πρώτο Viewsonic βγάλτον από τη μέση. Δες μόνο τον Pro7827HD που μπορεί να συγκριθεί με τους άλλους δυο Optoma. Το πλεονέκτημά του είναι ότι έχει lens shift και καλύτερο φακό από τον Optoma 144x τουλάχιστον που τους έχω δει δίπλα δίπλα να παίζουν. Επίσης ο viewsonic έχει και μεγαλύτερο zoom. Απλά είναι κάπως πιο short throw που σημαίνει ότι παίζει ρόλο και σε πόση απόσταση θέλεις να τον τοποθετήσεις από την οθόνη. Το μειονέκτημά του είναι ότι όντως είναι πιο θορυβώδης από τους δυο optoma. Στην πραγματικότητα μιλάμε για τρεις πολύ καλούς προβολείς στην κατηγορία τιμής. Για να πάρεις κάτι καλύτερο το επόμενο σκαλοπάτι είναι ο Optoma GT1080 Darbee που εκεί απλά λόγω επεξεργαστή Darbee η εικόνα απογειώνεται. Άλλο όμως 650 ευρώ και άλλο 1000 που κάνει ο GT1080 Darbee. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Pleo
SV8PKJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Όσο αφορά την απόσταση εγκατάστασης δεν υπάρχει πρόβλημα στο κοντά η μακριά μπορώ να τον εγκατάστησω από 1m έως 6m. Λέω να πάω στο pro7827HD σε 3D τη λέει παίζει καλά? Επειδή είμαι καινούργιος στο σπορ home cinema έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί για αγορά αξιόπιστο? Η αν συμφέρει αγορά από Ευρώπη από κάποιο κατάστημα?
Pleo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ποιος βλέπει πια 3D; Σχεδόν κανείς. Με τη φωτεινότητα ΟΚ; Θα παίζει σε σκοτεινό χώρο; Γιατί αν υπάρχει περίπτωση να έχει έστω και λίγο φως, εκεί οι optoma υπερτερούν. 2200 lumens έναντι 3200. Επίσης αυτό έχει να κάνει και με το μέγεθος της οθόνης που θες να καλύψεις. Αν και σε συνθήκες συσκότισης όλοι τους γεμίζουν άνετα 120 ίντσες οθόνη.
xrhstosiak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αν είσαι Αθήνα σήμερα στη έκθεση μπορείς να τους δεις να παίζουν τους optoma 1
SV8PKJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα θα ήταν ωραία να τους έβλεπα από κοντά 😉😉
elgol Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Παρε Epson 5650 αν δεν εχεις παρει ακομη τον αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα