Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια πλησιαζουν γιορτες και αποφασισα να αλλαξω οθονη υπολογιστη

Αυτη που εχω τωρα :https://www.cosmodata.gr/product/309570/monitor-23-8-viewsonic-va2419-sh-full-hd

και θα ηθελα μια στα 144 hz (ή και παραπανω αν γινεται) με μεγιστο budget οπως γραφω και στον τιτλο 300 ευρω και δυσκολα 350 .. δεν γνωριζω πολλα απο οθονες περα απο το Refresh rate γι αυτο και ψαχνω καποιον που να ξερει 

σκεφτομουν αυτην εδω :https://www.skroutz.gr/s/12204524/Dell-Alienware-AW2518HF.html  αλλα δεν γνωριζω το μεγεθος της βασης της και δεν ξερω αν θα χωραει στο γραφειο μου καθως ειναι λιγο μικρο 

δευτερη επιλογη μου ηταν :https://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html καθως εχει κυκλικη βαση και ειναι σε χαμηλη τιμη 

Επεξ/σία από Panikos192837465
Δημοσ.

Αν θες 24αρι 144hz 1080P curved freesync VA μια εξαιρετική επιλογή είναι η C24FG73

Αλλά δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές

Καμία επιλογή δεν είναι καλή απο τις 2

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Inler είπε

Αν θες 24αρι 144hz 1080P curved freesync VA μια εξαιρετική επιλογή είναι η C24FG73

κοιτα ο υπολογιστης μοθ πανς απο 200 φπς σπανια οποτε ισως να ηταν καλυτερα να παρω  144 τωρα αλλες πληροφοριες δεν ξερω γτ δεν ξερω τι ειναισημαντικο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inler είπε

τωρα την ειδα αυτην που εστειλες ... την ειχα δει και γω το προβλημα ειναι οτι εχει μεγαλη βαση ... αυτη που εχω τωρα επειδη εχει κυκλικη βαση βαζω το πληκτρολογιο σχετικα απο πανω και το mousepad διαγωνια σε αυτο  \*ο φαντασου ειναι μια τετοια διαταξη οπου \=πληκτρολογιο, *=βαση οθονης, ο=mousepad  

curved freesync και va δεν ξερω τι σημαινουν  😕

Δημοσ.

Για 144hz στα 300Ε η θα παει σε VA που κατα 90% θα εχει ghosting η σε ΤΝ.

Επειδη τη λυση της VA τη δοκιμασα και τη γυρισα,αν σοι και καλα επρεπε να παρω κατι,θα παιρνα ΤΝ.

Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 4:09 ΠΜ, splanis είπε

τι παιχνιδια παιζεις; την asus ξεχνα την

κυριως cs go και γενικα FPS παιχνιδια ... 

23 ώρες πριν, Inler είπε

TN 1080P και 315e?

δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα η τι πρεπει να απαντησω 😜 

25 λεπτά πριν, Dantε είπε

Για 144hz στα 300Ε η θα παει σε VA που κατα 90% θα εχει ghosting η σε ΤΝ.

Επειδη τη λυση της VA τη δοκιμασα και τη γυρισα,αν σοι και καλα επρεπε να παρω κατι,θα παιρνα ΤΝ.

συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω απο τεχνικα θεματα .. οσα ειπες μου φαινονται κινεζικα :P 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Spitfire_13 είπε

Aπο 272 ξεκιναει η συγκεκριμενη σε σκρουτζ παντως. Για 315 δεν αξιζει με τιποτα

οντως δεν αξιζει τοσα λεφτα ? 

1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε

πηγαινε τοτε σε tn  μεχρι 300 

😕 300 tn μακαρι να ηξερα τι θα πει αυτο 

Δημοσ.

Για 270 πιστευω ειναι οκ. στα 315 ειναι πολλα αφου υπαρχει σε αλλα καταστηματα πιο φθηνα. TN ειναι το ειδος του πανελ. (Yπαρχουν TN-VA-IPS) Πιο αναλυτικα σχετικα με το πανελ ας σου πει καποιος πιο γνωστης απο εμενα.

Δημοσ.

παντως απο 24" σε 24" δεν το λες και αναβαθμιση,καλυτερα να πηγαινες σε 27" αν οχι μεγαλυτερη και να ανεβαζες μπατζετ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

παντως απο 24" σε 24" δεν το λες και αναβαθμιση,καλυτερα να πηγαινες σε 27" αν οχι μεγαλυτερη και να ανεβαζες μπατζετ

κοιταξε παραπανω λεφτα δυσκολα να δωσω .. αυτη που μου ειπαν τα παιδια (https://www.skroutz.gr/s/13923097/AOC-G2790PX.html#reviews) φαινεται καλη και οντως ειναι μεγαλυτερη αν και δεν ειμαι σιγουρος γτ λογω μικρου γραφειου η οθονη ερχεται αρκετα κοντα στα ματια μου και δεν ξερω αν μεγαλυτερη θα ειναι μια "υγιης" επιλογη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...