Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναπτύσσω έναν XMPP Client σε electron. Κατάφερα να κάνω μια βασική login φόρμα και επιτυχώς συνδέθηκα στον xmpp σέρβερ, ακόμη δε κατάφερα να διαχειριστώ καταστάσεις όπως ο χρήστης δεν κάνει login κλπ κλπ και μάλιστα περιγράφω τι προβλήματα συνάντησα και πως τα έλυσα στο  https://wp.me/pRFAL-gN. Τον κώδικα επιθυμώ να μην τον δώσω δημόσια προς το παρόν.

Όμως λόγο ότι είμαι σχετικά νέος στο electron και ειδικά στην αρχιτεκτονική τέτοιων ήδη εφαρμογών κόλλησα στο εξής θέμα:

Όπως γνωρίζετε όσοι έχετε ασχοληθεί με το electron η συμπεριφορά του ui ελέγχετε μέσω ενός επονομαζόμενου "renderer script". Το ζήτημα είναι ότι κατά το επιτυχές login θέλω να φορτώνω ένα διαφορετικό layout και δεν ξέρω ποια λύση να προσεγγίσω:

• Όλη η HTML του elctron app να είναι ένα single page application.
  • Πολλαπλά αρχεία html για κάθε ένα layout με διαφορετικά renderer scripts το κάθε ένα.

Οποιαδήποτε javascript, HTML και assets δεν λαμβάνονται μέσω HTTP από μακρόθεν αλλά λαμβάνονται από το τοπικό σύστημα αρχείων. Ακόμη δε θα ήθελα ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει η εκάστοτε προσέγγιση.

Please share your own battle scars!

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με electron, αλλά φαντάζομαι (μπορεί να είμαι και τραγικά λάθος) θα έχει controllers ώστε να αλλάζεις view ανάλογα με το τι χρειάζεται να δείξεις. Όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@vadou Βασικά δεν είναι MVC αλλά browser με Node.js ουσιαστικά έχει ένα κομματι που τρέχει σε browser και ένα κομμάτι που τρέχει κανονικά στο desktop και μεταξύ τους επικοινωνούν μέσω events.

Δηλαδή κάτι κοντά σε java awk και swing αλλά όλο σε javascript και μπορείς να φορτώσεις bootstrap κλπ κλπ.

Επεξ/σία από PC_MAGAS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...