Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://mustshop.gr/ilektronikoi-ypologistes/hardware/cases-koutia-pc/fractal-design-meshify-c-computer-case-midi-tower-black-fd-ca-mesh-c-bko-tg/?sl=el

Απο mustshop (κατόπιν παραγγελίας) δεν εχει αντικαταβολή *Με πήραν τηλ 10-15 μερες παράδοση. (για όποιον δε βιάζετε)

Skroutz απο 110€

https://www.skroutz.gr/s/13503606/Fractal-Design-Meshify-C-TG.html

best price (λεει 98€ το hellasphone αλλα μέσα βγαίνει 120€ με τα μεταφορικα

https://www.bestprice.gr/item/2155323561/fractal-design-meshify-c-tg.html

Επεξ/σία από keepgoin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικό κουτί το έχω 1 χρόνο.Σε αυτό το budget δεν γνωρίζω τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν βέβαια γιατί το είχα αγοράσει αρκετά φθηνότερα..Να σημειώσω ότι βγάζει 2-3 διαφορετικές εκδόσεις με τζάμι οπότε ψάξτε το πριν προχωρήσετε

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, georgenikos είπε

Είναι υπέροχο κουτί παιδιά για όποιον ψάχνει 

10 λεπτά πριν, Inler είπε

Εξαιρετικό κουτί το έχω 1 χρόνο.Σε αυτό το budget δεν γνωρίζω τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν βέβαια γιατί το είχα αγοράσει αρκετά φθηνότερα..Να σημειώσω ότι βγάζει 2-3 διαφορετικές εκδόσεις με τζάμι οπότε ψάξτε το πριν προχωρήσετε

Βαλε καμια φωτο :) (real life)

Δημοσ.

Κρατατε μικρο καλαθι γιατι αυτα που γραφουν κατοπιν παραγγελιας 'η 4-10 ημερες στο skroutz σου στελνουν μυνημα μετα οτι υπαρχει ελλειψη και αλλες δικαιολογιες.

Γενικως στα μαγαζακια του skroutz ο καθενας βαζει μια τιμη για να φενεται στην κορυφη της λιστας ασχετως αν το προιον που πουλαει ειναι ανυπαρκτο.Για αυτο και τους εχουν μουρλανει στις αρνητικες αξιολογησεις.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, splanis είπε

Μόνο εγώ το βλέπω και σε Αλλα μαγαζιά 98? Επίσης το case έχει παίξει 85-90 οπότε δεν νομίζω ότι είναι προσφορά. 

84 βγάζει αρχική. Αν δεν είναι προσφορά να σβηστεί

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, keepgoin είπε

84 βγάζει αρχική. Αν δεν είναι προσφορά να σβηστεί

Ναι λάθος μου στο σκρουτζ το βγάζει 92. Αλλα όπως είπα το καλοκαιρι κάπου εκεί έπαιζε νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κουτί είναι καταπληκτικό.

Το έχω πάρει στα 83€ πριν μερικούς μήνες.

Προσφορά στα 98 σίγουρα δεν είναι.

Στα 84€ έχει παίξει μερικές φορές και απλά καλύπτει το τυπικό 10% των προσφορών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το βάλετε στο καλάθι και στη συνέχεια επιλέξετε υπολογισμό του κόστους των μεταφορικών τότε θα σας βγάλει με την easy-mail 94.29 με ασφάλεια μεταφοράς και 93,29 χωρίς ασφάλεια μεταφοράς. Οπότε συμπεριλαμανομένου και του κόστους μεταφοράς είναι προσφορά. Ο TS είναι σωστός. Το επόμενο κατάστημα το έχει 98 + 16 ή 21 ευρώ μεταφορικά για εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΥΓ: Μην κοιτάτε τα μεταφορικά που έχει το skroutz. Οι τιμές για ογκώδη αντικείμενα είναι πολλές άλλα αντ άλλων.

Edit: Το εν λόγω eshop έχει το θρυλικό Soprano VB1000SBS (ναι ναι ναι) στην τιμή των 857.49 ευρώπουλων 😎

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...