dvlsakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυο Κάρτες δικτυού παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα δεν συγχρονίζονται με το μόντεμ ενώ έχω ιντερνέτ αυτές δεν το κρατάνε σταθερό . ξαφνικά λέει δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνέτ ενώ είναι συνδεδεμένο με το μόντεμ .στα κινητά συνδέετε κανονικά. Η Vodafone λέει ότι από εκείνη είναι όλα εντάξει . μπορώ να κάνω κάτι ξέρει κάνεις ? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από dvlsakos
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Δυο Κάρτες δικτυού παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα δεν συγχρονίζονται με το μόντεμ ενώ έχω ιντερνέτ αυτές δεν το κρατάνε σταθερό . ξαφνικά λέει δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνέτ ενώ είναι συνδεδεμένο με το μόντεμ .στα κινητά συνδέετε κανονικά. Η Vodafone λέει ότι από εκείνη είναι όλα εντάξει . μπορώ να κάνω κάτι ξέρει κάνεις ? αν μιλαμε για καλωδιο, λογικα εχει και η μητρικη σου θυρα, δοκιμασε τη.
dvlsakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε αν μιλαμε για καλωδιο, λογικα εχει και η μητρικη σου θυρα, δοκιμασε τη. ασυρματες ειναι και οι δυο η μια κιολας ειναι καινουργια.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, dvlsakos είπε ασυρματες ειναι και οι δυο η μια κιολας ειναι καινουργια. βαλε παλι τη παλια, μπορει και να παιζει τωρα (ξερω δεν εχει λογικη, αλλα μου χει τυχει...)
xrhstosiak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 μπες στο ρουτερ σου και κανε δοκιμες αλλαγες στο wifi σου, αλλαξε καναλι ή αν εχει και επιλογη για συχνοτητα 20/40 Mhz επισης για δοκιμη βαλτο προσωρινα χωρις password / αλλαξε και το ονομα ssid σε κατι απλο μικρο ονομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα