kp1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά οταν το κινητό είναι κλειδωμένο και κάποιος μ στέλνει στο messenger ή με παίρνει τηλ. ή από escore Φαίνεται το παρακάτω και όχι αυτός που με πήρε το όνομά του ή στο messenger ποιος μ εστειλε... Πως αλλάζει αυτό? Android 8.1 έκδοση εχω Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στη διαχείριση επαφών ή στις ρυθμίσεις δεν ξέρω πως είναι στο δικό σου.
kp1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στη διαχείριση επαφών ή στις ρυθμίσεις Δεν βγάζω άκρη θα πάω στν Γερμανό... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από kp1
stefanos_th Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 καλα τωρα σοβαρα θα πας σε μαγαζι για αυτο το πραμα ? ρυθμισεις --> device security -->lock screen preferences--> on the lock screen --> show all notification content. ελληνικα σε τηλεφωνο δεν εβαλα ποτε .
kp1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε καλα τωρα σοβαρα θα πας σε μαγαζι για αυτο το πραμα ? ρυθμισεις --> device security -->lock screen preferences--> on the lock screen --> show all notification content. ελληνικα σε τηλεφωνο δεν εβαλα ποτε . Το έχω κάνει τπτ όταν έχω face unlock... Μόνο όταν το βγάζω και έχω μόνο αποτύπωμα και κωδικό φαίνονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα