mindreader Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Εχω φτιαξει μια google form, αλλα δημιουργουνται διαφορες αποριες στην πορεια. - που οριζω το email στο οποιο θα ερχονται ειδοποιησεις για νεες απαντησεις; - οσο κι αν προσπαθησα, δεν μπορεσα να ενεργοποιησω καποια antispam λυση οπως recaptcha στην google form. Υπαρχει λυση;
mindreader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Κανεις δεν εχει ασχοληθει με google forms?
becoming_I Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Έχω ασχοληθεί με google forms, και από οσο έχω καταλάβει, δεν μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά. Ας πουμε θες να κάνεις ενα ερωτηματολόγιο. Μπορείς να ενημερώνεσαι για κάθε έναν που το συμπληρώνει μια φορά αλλά μόνο στο email με το οποιο την έφτιαξες πχ (mindreader at gmail.com). 1
mindreader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μαλλον αυτο που λες οτι 'δεν μπορεις να κανεις και παρα πολλα', εχει εφαρμογη και στο θεμα του captcha? Δεν ειναι ρισκο, μια εντελως ανοιχτη φορμα, σε bot, χρηστες-spammers κλπ;
becoming_I Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Εκτός αν ζητάς να είναι logged in με λογαριασμό google προκειμένου να ψηφίσει, τότε τα αποφευγεις όλα αυτά.
mindreader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, becoming_I είπε Εκτός αν ζητάς να είναι logged in με λογαριασμό google προκειμένου να ψηφίσει, τότε τα αποφευγεις όλα αυτά. Αυτο αν το επιλεξω, ειναι περιοριστικο. Δηλαδη ή εχεις google account-δεν εχει σημασια αν η φορμα ειναι της google/υποτιθεται ειναι ανοικτη σε ολους, ή αντε γεια. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, τοσο πολυ.... Αντε πες και το βαλω, οτι για να αφησεις comment, πρεπει να εισαι logged in με google account. Το θεμα ειναι οτι αυτο παει πακετο, με το comment-μια φορα μονο. Κανω λαθος; Αν οντως ομως ειναι ετσι, ειναι πολυ χοντροκομενο, και κατανταει σχεδον απαραδεκτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα