Προς το περιεχόμενο

Steelseries Rival 310 -- 40 ευρω Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

G402 μην παρεις φιλε μου.Το εχω αυτη τη στιγμη, οκ πολυ τιμιο για τα λεφτα του (το ειχα παρει 35 ευρω πριν 1μιση χρονο νομιζω) αλλα σε πολλες φασεις το sensor κανει μικρα "flickers", επισης στον πρωτο χρονο το middle click της ροδελας εγινε τερμα δυσκολο, πρεπει να βαλω ολη μου τη δυναμη σχεδον για να πιασει και καποιες φορες δεν πιανει ουτε τοτε. Φτιαχνει προσωρινα με λιγο οινοπνευμα σε μια μπατονετα και καθαρισμα (σαν να λαδωνεις αλυσιδα), ειναι γνωστο προβλημα σε ολους τους users.Αν εξαιρεσεις παντως τα παραπανω και οτι σε μεγαλες και αποτομες κινησεις "χανει" λιγο το tracking ειναι οκ ποντικι, ανθεκτικο (κατι που δεν περιμενα για ποντικι των 35 ευρω)

Το middle click ειναι θεμα μιας και δουλευετε πολυ σε ολα τα παιχνιδια. Το g502 καλοβλεπω μονο για τα παραπανω κουμπια που δινει θα ειναι απολαυστικο ακομα και στο Browsing με το refresh που εχει για κουμπι στο κεντρο. Και αυτο με το tracking ειναι λιγο θεμα με το V30 δεν εχω τετοια προβληματα. Το G502 το βρισκω 35 ευρω απο ebay αλλα θα παιξει τελωνειο κατα 99%.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Ούτε εγώ χρειαζόμουν άλλα ποντίκια αλλά χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα με 7. χα χα 🤣 🤣🤣

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω με εσένα :( 

Δημοσ.

Μολις ηρθα σπιτι και συνδεσα το rival 600. Πολυ καλυτερο απο το g402 απο αποψη sensor ειδικα σε παιχνιδια οπως το csgo που το παραμικρο flicker παιζει ρολο. Πολλες φορες τυχαινε να χανω shots απο το χερι μου επειδη οταν αγχωνομαι κανει ενα μικρο "τρεμουλο" :P αλλα με το συγκεκριμενο δεν φαινεται καν κινηση στο crosshair, πολυ καλο και στο χερι επισης, μου θυμιζει λιγο το feeling του deathadder 2010 που ειχα και το ειχα λατρεψει.

Δημοσ.

Έχω το Sensei 310 εδώ και 1 χρόνο περίπου, μιλάμε για απίστευτο ποντίκι για ambidextrous design. Το rival είναι το ίδιο με δεξιόχειρο design. (Παίκτης competitive csgo, LE rank.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...