Προς το περιεχόμενο

Steelseries Rival 310 -- 40 ευρω Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/product/gaming-mouse-steelseries-rival-310-mayro/prod8811888pp/

Το εχουν βαλei τοσο και αλλα καταστηματα απο το skroutz, σε αυτην την τιμη αξιζει απιστευτα, δεν βρισκεις καλυτερο ποντικι. Σενσορας 3360, RGB Logo, πιο ωραια ροδελα που εχω δοκιμασει. Εχοντας το ενα χρονο δεν μου εχει λιωσει το πλαινο ( προβλημα που ανεφεραν πολυ σε ολα τα Rival )

Επεξ/σία από MessatsuRoku
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xaratsi είπε

Σκρουτζ ιδια τιμη 

steel.jpg

Το ξερω αλλα αλλιως ειναι τα το παιρνεις απο μεγαλο καταστημα, πιο ευκολες επιστροφες και περισσοτερα σημεια σε περιπτωση που χρειαστεις εγγυηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

πιο ευκολες επιστροφες

Το Public;;; Στο θέμα αυτό καμία διαφορά από σκρουτζομάγαζο.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο σκρουτζ τωρα εχει την ιδια τιμη, προχθες ηταν 20 ευρω πανω. Σκεφτομαι να το παρω αν και δε χρειαζομαι καθολου ποντικι αυτη τη στιγμη. Ειμαι με το g402 το οποιο απλα μου σπαει λιγο τα νευρα με το μεσαιο click και ελεγα να το βαλω στην ακρη για spare αν εβρισκα κατι καλο.

Αξιζει λετε ή απλα ξυνομαι να πεταξω χρηματα? :P  Παιζει να μεινει ετσι η τιμη του?

Επεξ/σία από Mikeasdf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εγώ χρειαζόμουν άλλα ποντίκια αλλά χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα με 7. χα χα 🤣 🤣🤣

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά τώρα μπήκε στο σκρουτζ. Προχθές έκανε 80 ευρώ. Πιθανόν από βδομάδα να κάνει πάλι 60-80.

Επειδή το παρακολουθούσα το συγκεκριμένο. Επίσης στο πλαίσιο έχει το αντίστοιχο σε έκδοση και για αριστερόχειρες και με 8 κουμπιά μάλιστα. ισως να είναι καλύτερη προσφορά.

https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pontikia-mouse/Steel-Series-Steel-Series-Pontiki-Sensei-310-DCA-P-C-06172.htm

Γενικά σε περιφερειακά gaming έγινε χαμός από προσφορές.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζήτημα είναι τι ακριβώς χρειάζεσαι. εγώ ξεκίνησα να κοιτάω με 15 ευρώ το G102, μετά πήγα στα 25 για το G300s και αφού το αγόρασα είδα το sensei 310.

Για την δουλειά μου καλό είναι και το G300. Ολα αυτά έχουν καλό αισθητήρα. Αν δεν είσαι επαγγελματίας gamer κάνεις τη δουλειά σου.Εγώ βέβαια είχα τον περιορισμό του αριστερόχειρα.

Οσον αφορά το G502 vs rival 600, για μένα πήγαινε να τα δεις από κοντά. Μπορεί να είναι το καλύτερο ποντίκι, αλλά πρέπει να δεις αν ταιριάζει στο δικό σου χέρι και αν σε βολεύει.

Εμένα πολλά ακριβά gaming ποντίκια μου φάνηκαν πολύ βαριά ή μεγάλα σε μέγεθος.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.

Μου φαινεται εφυγα για το rival 600. Με 10 ευρω διαφορά και οσο σκεφτομαι οτι σε λιγο θα ανεβει η τιμη παλι, ωρα να πεταξω λεφτα! :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το ζήτημα είναι τι ακριβώς χρειάζεσαι. εγώ ξεκίνησα να κοιτάω με 15 ευρώ το G102, μετά πήγα στα 25 για το G300s και αφού το αγόρασα είδα το sensei 310.

Για την δουλειά μου καλό είναι και το G300. Ολα αυτά έχουν καλό αισθητήρα. Αν δεν είσαι επαγγελματίας gamer κάνεις τη δουλειά σου.Εγώ βέβαια είχα τον περιορισμό του αριστερόχειρα.

Οσον αφορά το G502 vs rival 600, για μένα πήγαινε να τα δεις από κοντά. Μπορεί να είναι το καλύτερο ποντίκι, αλλά πρέπει να δεις αν ταιριάζει στο δικό σου χέρι και αν σε βολεύει.

Εμένα πολλά ακριβά gaming ποντίκια μου φάνηκαν πολύ βαριά ή μεγάλα σε μέγεθος.

Θελω το απολυτο gaming ποντικι μεχρι τα 50ευρω. Ειμαι σε διλλημα στο τελος βλεπω να μην περνω τιποτα και να περιμενω για κατι καλυτερο. Ειδα χθες το G402 στα mediamarkt το δουλεψα λιγο πολυ καλη ποιοτητα αλλα το motospeed v30 που εχω καθεται πιο καλα στο χερι. Το 502 εχει παρα πολλα κουμπια και θα βολεβαν πολυ στο gaming πχ ενα για χαρτη ενα για τρεξιμο ενα για skills κτλ. First world problem.

Δημοσ.

G402 μην παρεις φιλε μου.Το εχω αυτη τη στιγμη, οκ πολυ τιμιο για τα λεφτα του (το ειχα παρει 35 ευρω πριν 1μιση χρονο νομιζω) αλλα σε πολλες φασεις το sensor κανει μικρα "flickers", επισης στον πρωτο χρονο το middle click της ροδελας εγινε τερμα δυσκολο, πρεπει να βαλω ολη μου τη δυναμη σχεδον για να πιασει και καποιες φορες δεν πιανει ουτε τοτε. Φτιαχνει προσωρινα με λιγο οινοπνευμα σε μια μπατονετα και καθαρισμα (σαν να λαδωνεις αλυσιδα), ειναι γνωστο προβλημα σε ολους τους users.Αν εξαιρεσεις παντως τα παραπανω και οτι σε μεγαλες και αποτομες κινησεις "χανει" λιγο το tracking ειναι οκ ποντικι, ανθεκτικο (κατι που δεν περιμενα για ποντικι των 35 ευρω)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...