Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα πηρα χθες νεο κινητο με NFC και κατεβασα την εφαρμογη Athena Card , εκανα εγραφη , ανοιξα και το NFC αλλα οταν περασα το κινητο πανω απο το τερματικο δεν εγινε τιποτα.

Κανω κατι λαθος ?

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.

Νομίζω η εφαρμογή είναι για να φορτίζει τα εισιτήρια, οχι για να μετατρέπεις το κινητό σε εισιτήριο.. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, odystam είπε

Νομίζω η εφαρμογή είναι για να φορτίζει τα εισιτήρια, οχι για να μετατρέπεις το κινητό σε εισιτήριο.. 

Είδα μια κυρία της προάλλες και πέρασε το κινητό από πάνω αντί για κάρτα και άνοιξαν κανονικά οι μπάρες 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Είδα μια κυρία της προάλλες και πέρασε το κινητό από πάνω αντί για κάρτα και άνοιξαν κανονικά οι μπάρες 

Είχα δει έναν τύπο που έκανε το ίδιο, απλά είχε βάλει την κάρτα στην διάφανη θήκη του κινητού του. 😛 Μην ψαρώνεις.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι. Την εφαρμογη την εχεις μονο για τη φορτιση. 

Πολλοι βαζουν την καρτα πισω απο τη θηκη της συσκευης και την περνανε ετσι. Εγω την εχω απλα στο πορτοφολι και περναω το πορτοφολι 😛

• Moderators
Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 2:31 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Παιδιά τελικά γίνεται μέσω Google Wallet

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Δε θελω να σε αμφισβητησω αλλα μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Δε θελω να σε αμφισβητησω αλλα μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο.

Εγώ πάντως έψαξα google (20 sec max) και δεν βρήκα κάτι. 

Δημοσ.
Στις 26/11/2018 στις 8:39 ΜΜ, stormrain είπε

Έβαλα την εφαρμογή Google Wallet και ειχε την επιλογή να βάλεις μέσα την αντένα την σκαναρα και μου εβγαλε μηνημα ότι μπορώ να βάλω το κινητό στην θέση της κάρτας, ακόμα όμως δεν το δοκίμασα. 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/11/2018 στις 4:12 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Έβαλα την εφαρμογή Google Wallet και ειχε την επιλογή να βάλεις μέσα την αντένα την σκαναρα και μου εβγαλε μηνημα ότι μπορώ να βάλω το κινητό στην θέση της κάρτας, ακόμα όμως δεν το δοκίμασα. 

εχουν περασει λιγα χρονια αλλα ισχυει ακομα αυτο? γιατι προσπαθησα να το κανω αλλα δεν βρηκα ακρη, ειναι σιγουρο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, itsgregdi είπε

εχουν περασει λιγα χρονια αλλα ισχυει ακομα αυτο? γιατι προσπαθησα να το κανω αλλα δεν βρηκα ακρη, ειναι σιγουρο?

Και εγώ θα ήθελα να ξέρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...