Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα πηρα χθες νεο κινητο με NFC και κατεβασα την εφαρμογη Athena Card , εκανα εγραφη , ανοιξα και το NFC αλλα οταν περασα το κινητο πανω απο το τερματικο δεν εγινε τιποτα. Κανω κατι λαθος ? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Exodia The Forbidden One
odystam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω η εφαρμογή είναι για να φορτίζει τα εισιτήρια, οχι για να μετατρέπεις το κινητό σε εισιτήριο..
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, odystam είπε Νομίζω η εφαρμογή είναι για να φορτίζει τα εισιτήρια, οχι για να μετατρέπεις το κινητό σε εισιτήριο.. Είδα μια κυρία της προάλλες και πέρασε το κινητό από πάνω αντί για κάρτα και άνοιξαν κανονικά οι μπάρες
HateMe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Είδα μια κυρία της προάλλες και πέρασε το κινητό από πάνω αντί για κάρτα και άνοιξαν κανονικά οι μπάρες Είχα δει έναν τύπο που έκανε το ίδιο, απλά είχε βάλει την κάρτα στην διάφανη θήκη του κινητού του. 😛 Μην ψαρώνεις. 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, HateMe είπε Είχα δει έναν τύπο που έκανε το ίδιο, απλά είχε βάλει την κάρτα στην διάφανη θήκη του κινητού του. 😛 Μην ψαρώνεις. Α ναι λες να είναι αυτό?
HateMe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Α ναι λες να είναι αυτό? 100% 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, HateMe είπε 100% Oποτε η εφαρμογη ειναι μονο για να φορτιζει την καρτα ?
HateMe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Oποτε η εφαρμογη ειναι μονο για να φορτιζει την καρτα ? Ακριβώς !
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ναι. Την εφαρμογη την εχεις μονο για τη φορτιση. Πολλοι βαζουν την καρτα πισω απο τη θηκη της συσκευης και την περνανε ετσι. Εγω την εχω απλα στο πορτοφολι και περναω το πορτοφολι 😛
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά τελικά γίνεται μέσω Google Wallet
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 2:31 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Παιδιά τελικά γίνεται μέσω Google Wallet Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Δε θελω να σε αμφισβητησω αλλα μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο.
HateMe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, stormrain είπε Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Δε θελω να σε αμφισβητησω αλλα μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο. Εγώ πάντως έψαξα google (20 sec max) και δεν βρήκα κάτι.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 8:39 ΜΜ, stormrain είπε Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Δε θελω να σε αμφισβητησω αλλα μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο. Έβαλα την εφαρμογή Google Wallet και ειχε την επιλογή να βάλεις μέσα την αντένα την σκαναρα και μου εβγαλε μηνημα ότι μπορώ να βάλω το κινητό στην θέση της κάρτας, ακόμα όμως δεν το δοκίμασα.
itsgregdi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Στις 28/11/2018 στις 4:12 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε Έβαλα την εφαρμογή Google Wallet και ειχε την επιλογή να βάλεις μέσα την αντένα την σκαναρα και μου εβγαλε μηνημα ότι μπορώ να βάλω το κινητό στην θέση της κάρτας, ακόμα όμως δεν το δοκίμασα. εχουν περασει λιγα χρονια αλλα ισχυει ακομα αυτο? γιατι προσπαθησα να το κανω αλλα δεν βρηκα ακρη, ειναι σιγουρο?
Aristotelissif Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, itsgregdi είπε εχουν περασει λιγα χρονια αλλα ισχυει ακομα αυτο? γιατι προσπαθησα να το κανω αλλα δεν βρηκα ακρη, ειναι σιγουρο? Και εγώ θα ήθελα να ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα