Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλες και φιλοι, αγορασα ενα pc το καλοκαιρι το οποιο ειναι μεν παλιο σε χαρακτηριστικα αλλα κανει πολυ καλα τις δουλειες για το οποιο το χρειαζομαι.Το θεμα μου ειναι οτι θελω να παιζω και κανα παιχνιδι,εχω παιξει μεχρι τωρα dark souls 1 και 2 αλλα το 3 δεν μπορει να το παιξει.Θα ηθελα να με συμβουλευσετε τι μπορω να κανω σε αναβαθμιση ωστε να μπορω να παιζω και κανα παιχνιδακι σε μετρια προς καλα γραφικα.Το pc μου εχει επεξεργαστη intel core i5 2400 -3.10chz, λειτουργικο συστημα 64-windows 7, μητρικη dell D6H9T OPTILEX 990, RAM 4 GIGA DDR3 ,καρτα γραφικων ati radeon hd 4600 series ,κουτι Cougar MX200, τροφοδοτικο THERMALTAKE 500w, samsung 120 giga ssd και 500 giga hd toshiba. Θα ηθελα οικονομικες προτασεις παρακαλω.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και την βοηθεια σας μιας και δεν το κατεχω πολυ.

Επεξ/σία από alucard82
Δημοσ.

Καλησπέρα, αναβάθμισε τη μνήμη στα 8gb DDR3 dual channel και πάρε μια κάρτα γραφικών που να χωράει στο κουτί, δηλ. μια low profile. Ψάχνεις και μεταχειρισμένες; Από καινούριες κοιτάς αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11975707,10989519,11408752

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Eksorkistis είπε

δεν χρειαζεται low profile  . το κουτι χωραει και κανονικες 1050 ti :)

Α οκ νόμιζα ότι έχεις το sff. Τότε ναι πήγαινε σε μια 1050Ti λόγω τροφοδοτικού. Κάτι πιο δυνατό δεν θα μπορεί να το σηκώσει ούτως ή άλλως.

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν εχω προβλημα σε μεταχειρισμενες ,αμα ειναι σε καλη κατασταση δεν με πειραζει

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Α οκ νόμιζα ότι έχεις το sff. Τότε ναι πήγαινε σε μια 1050Ti λόγω τροφοδοτικού. Κάτι πιο δυνατό δεν θα μπορεί να το σηκώσει ούτως ή άλλως.

4 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Καλησπέρα, αναβάθμισε τη μνήμη στα 8gb DDR3 dual channel και πάρε μια κάρτα γραφικών που να χωράει στο κουτί, δηλ. μια low profile. Ψάχνεις και μεταχειρισμένες; Από καινούριες κοιτάς αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11975707,10989519,11408752

4 ώρες πριν, george kesoglu είπε

δεν μας ειπες το κυριοτερο money money money ????

τοπ κανα 100

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως ειναι λιγα τα χρηματα αλλα χρειαζεται να παρεις αλλη μια μνήμη 4gb και μια καρτα γραφικων GTX 1050/GTX 1050 ti

2 ώρες πριν, Eksorkistis είπε

Επεξ/σία από Eksorkistis
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/11/2018 στις 4:45 ΜΜ, george kesoglu είπε

δεν μας ειπες το κυριοτερο money money money ????

πηρα αλλα 4γιγα ram που μου προτεινατε,τωρα για καρτα γραφικων που μου γραψατε,τι κοιταω σε 1050 η και κατι αλλο,καινουργιο η μεταχειρισμενο,μεχρι 100 ευρω(η μαρκα πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενη για την motherboard που εχω dell od6h9t, το ξερω δεν ειναι πολλα τα λεφτα, αλλα εχω πει τα καλαντα σε ολους τους γνωστους μου και δεν μου δινουν αλλα( και καλα εισαι 36 χρονων,τι μας λες τα καλαντα ακομα και τετοια κουραφεξαλα).Ευχαριστω πολυ για καθε συμβουλη σε ολους σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...