georgemp2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για την αγορά smart watch. είμαι ανάμεσα σε δύο: 1) Ticwatch s. 2) Xiaomi stratos. Έχω iphone και δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο συμβατό με το ios λογισμικό. Θέλω να μπορώ να γράφω μηνύματα (messenger) απευθείας από το smart watch.Γενικά να μπορώ να χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές. Ποίο από τα δύο μου προτείνεται; ευχαριστώ.
ougxar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Το στρατος δεν παιρνει καν εφαρμογες ουτε μπορεις να απαντησεις ουτε τπτ,μονο φιτνες watch ειναι οποτε ξεχνα το..
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Το γιατι καποιος θα θελει να βαλει τον εαυτο του σε μια τεραστια ταλαιπωρια να γραφει μυνηματα απο το Smartwatch του δεν το καταλαβα ποτε....
georgemp2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ίσως γιατί δν θα μπορεί να γράφει από το κινητό;
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, georgemp2 είπε Ίσως γιατί δν θα μπορεί να γράφει από το κινητό; Οπως πχ....
nihil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Θεωρώ όμως ότι οτιδηποτε πέραν του να διαβασεις διακριτικά ένα μήνυμα στο ρολόι είναι υπερβολή, το να απαντάς σε μήνυμα είναι τεράστια ταλαιπωρία και ποτέ δεν αισθανόμουν άνετα να μιλάω στο ρολόι... Στο Stratos δεν μπορείς να απαντήσεις πάντως
mynam3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10233579/Samsung-Gear-S3-Frontier.html
manpower Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Το galaxy gear s3 σε συνδυασμό με ios μπορει απλα να εμφανίσει μηνύματα αλλα δεν γίνεται να απαντήσεις απο το ρολόι. Είναι περιορισμός της apple, με android παίζει κανονικά και έχει έτοιμα μηνυματα πχ για απαντηση ή και emoticons που βολεύει.
georgemp2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αρα μόνο για apple watch να κοιτάξω;
georgemp2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Πάντως το ticwatch από βίντεο στο youtube φαίνεται να μπορείς να κάνεις τα πάντα από το smart watch.
pantheo4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Εγω ειχα το lemfo lem 5 kai to miband 2 της xiaomi. Το lem5 εκανε παπαδες..ηταν ενα μικρο κινητο αλλα..αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω..ποιος καθετε να του βγουν τα ματια και να γραψει ενα μήνυμα στο ρολόι? Μετα απο καιρο καταλαβα οτι τα περισσοτερα features δεν τα χρειαζομουν και φορουσα μονο το miband 2. . τελικα πουλησα το lem 5 phra to miband 3 και τωρα μετα απο πολυ ψαξιμο παρήγγειλα το stratos. Βασικα το στρατος ειναι ενα πιο εξελεγμένο fitnessband με always on οθονη και μπαταρια που κρατα 5 μερες..το λεμ 5 μια με το ζορι κρατουσε..οι μετρησεις του ειναι πολυ καλες και μου αρεσει και εμφανισιακα αν και περι ορέξεως... Είναι το τι θελεις αλλα στα smartwatches εμενα προσωπικά με ενδειαφερουν οι μετρησεις , η εμφανιση να εχει ειδοποιήσεις, gps, να είναι αδιάβροχο στο κολύμπι, να φορτώνει μουσικη ώστε να αφήνω το κινητο στο σπιτι όταν θα παω για τρεξιμο και πανω απ όλα καλη μπαταρια..εαν θες αυτά και σε καλύπτουν το stratos για μενα είναι μονοδρομος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα