dvlsakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου στο ιντερνέτ. εδώ και κάποιες μέρες δεν λειτουργούσε καλά η κάρτα δικτύου στο pc είναι εξωτερική ασύρματη. ενώ είχα ιντερνέτ στο κινητό και έμπαινε κανονικά στο pc μου δεν μου φόρτωνε αλλά έγραφε πρόσβαση στο ιντερνέτ. Μετα από λίγο έπεφτε και έλεγε δεν έχετε πρόσβαση στο ιντερνέτ ενώ ήταν συνδεδεμένο με το ρουτερ. Τα λαμπάκια εντωμεταξύ όλα ανοιχτά. λέω φταίει η κάρτα δικτύου . πάω αγοράζω μια άλλη στην αρχή όλα καλά μετα πάλι τα ιδιά. και αν πατήσεις στις επιλογές τις κάρτα renew ip φτιάχνει προσωρινά . στην Vodafone γραμμή δεν βρίσκεις λέει 50 λεπτά αναμονή κάθε φορά που πάω να πάρω. το θέμα είναι δικό τους το πρόβλημα? Αλλά γιατί στα κινητά δεν υπάρχει θέμα? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από dvlsakos
dvlsakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 5:36 ΜΜ, divo είπε Το προβλημα δλδ ειναι μονο με το pc? Τι windows εχεις? τα 10 . Έκανα επαναφορά των windows και έφτιαξε το θέμα προσωρινά. Η βονταφον μου άλλαξε δίκτυο και πάλι δεν έφτιαχνε. Μήπως είχαν πειραχτεί τίποτα στις συνδέσεις δικτύου δεν ξέρω
anarionasp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 να θεσω μια περιεργη σκεψη ? δοκιμασε να βαλεις καρφωτες ip να δουμε θα στο ξανακανει?
anarionasp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε κατι μου λεει οτι βλεπεις online moovies...😁 Το εχω κανει και παιζει κανονικα. με ΙΡ 1111 και 1001 δεν εννοω να βαλει καρφωτους dns αλλα καρφωτες ip πχ 192.168.1.15 255.255.255.0 192.168.1.1 αναλογα τι δινει το cpe του
anarionasp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 εννοω να μπει στα settings τις καρτας δικτυου στο ipv4 και αντι να το αφησει ελευθερο να του δινει ο dhcp οτι ip γουσταρει το pc να ζηταει παντα μια συγκεκριμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα