Kostasspil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αγορά με δόσεις με εγγυητή κάποιον, αλλά να κοπει τιμολόγιο σε αφμ αλλού; ο εγγυητής είναι ιδιώτης. Ξέρει κανένας; Ευχαριστώ! 1
afragorn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αγορά με δόσεις με εγγυητή κάποιον, αλλά να κοπει τιμολόγιο σε αφμ αλλού; ο εγγυητής είναι ιδιώτης. Ξέρει κανένας; Ευχαριστώ! Δηλαδή ο αγοραστής να είναι ο Χ, ο εγγυητής ο Ψ και το ΑΦΜ να είναι ενός Ζ;
Kostasspil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Τα πα μπερδεμένα μάλλον 😋 Ο αγοραστής είναι ο Χ στου οποίου το αφμ θα κοπει το τιμολογιο, ο εγγυητής είναι ο Ψ
afragorn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ε τρόμαξα έτσι όπως το διάβασα Έτσι όπως το λες, μάλλον γίνεται. Δε μου έχει τύχει προσωπικά, αλλά μπορείς να πας μια βόλτα από εκεί να ρωτήσεις. 1
papresa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Βρήκα κάτι στην σελίδα του Κωτσόβολου, αλλά δεν βρήκα με ποια courier συνεργάζεται. Γνωρίζετε μήπως;
james01gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papresa είπε Βρήκα κάτι στην σελίδα του Κωτσόβολου, αλλά δεν βρήκα με ποια courier συνεργάζεται. Γνωρίζετε μήπως; Αθήνα μου φαίνεται παραδίδει ο Κώτσος με δικά του φορτηγά (συνεργαζόμενα) και όχι με κούριερ
papresa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δεν μιλάμε για Αθήνα, ούτε σε πόλη που υπάρχει κατάστημα Κωτσόβολος, Σαμοθράκη.
chsam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papresa είπε Βρήκα κάτι στην σελίδα του Κωτσόβολου, αλλά δεν βρήκα με ποια courier συνεργάζεται. Γνωρίζετε μήπως; γενικη
papresa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, chsam είπε γενικη Ευχαριστώ, ωραία με βολεύει, είναι γρήγορη. Τώρα είμαι σε chat με υπάλληλο του Κωτσόβολου και ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΟ.... !!! Δεν ξέρουν που παν τα 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα