Miracle Worker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Εμένα μου είχαν στείλει μήνυμα ότι παραδόθηκε στο κατάστημα και πρέπει να εξοφλήσω για να μου αποσταλεί σπίτι. Πήγα, εξόφλησα και μου λένε στο ταμείο περίπου σε 10 μέρες θα έρθει(κάπου τόσο, δε θυμάμαι ακριβώς). Μα, λέω λίγο έντονα, μου ήρθε μήνυμα ότι είναι εδώ. Μετά μου τα μάσαγαν, λένε κάτσε να φωνάξουμε την υπεύθυνη. Έρχεται αυτή και λέει "ε, ας το δώσουμε στον κύριο, αφού υπάρχει στην αποθήκη".😑 Ήρθε κανονικά μετά από δύο εργάσιμες.
RedPriest Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Επισης στο τηλεφωνικο κεντρο επαιρνα τηλεφωνο και δεν μπορούσα να συνεννοηθώ. Ο ένας με συνδέει απο εδώ και ο άλλος απο εκει ενώ ηταν το δικό τους κεντρο αυτο που έπρεπε να συνδεθώ. Αυτό γινόταν οταν άκουγαν τον αριθμό παραγγελίας μου και με συνδεαν αμεσως σε άλλον χωρις να προλάβω να πω τίποτα. Μέχρι που στο τέλος δεν το σήκωνε κανένας.
christosx13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιωνω κι εγω οτι κοτσοβολος ονομα και πραγμα μακραν η χειροτερη εταιρια στην Ελλαδα.Σε πιανει πραγματικα κοτσο. Παρηγγειλα εναν σκληρο δισκο σε προσφορα με δωρεαν παραδοση στο χωρο μου 15 Απριλιου αν θυμαμαι καλα ελεγε αμεσα διαθεσιμο για αποστολη η απλα διαθεσιμο για αποστολη παντως θυμαμαι οτι η προσφορα κρατησε 1-2 ωρες για δωρεαν αποστολη και στη συνεχεια παρεμεινε για καμια ωρα μονο παραλαβη σε καταστηματα μεχρι να γινει εξαντλημενο. Το θεμα ειναι οτι σημερα 12 Μαιου ενα μηνα μετα δεν εχω παραλαβει ουτε εχει αλλαξει κατι στην εξελιξη στο σαιτ. Μου εχουν στειλει 2 μηνυματα (ενα καθε 10 μερες περιπου) που λεει οτι η παραγγελια σας θα καθυστερησει κλπ. Εγω δεν βιαζομαι και ημουν χαλαρος ως τωρα αλλα πλεον επειδη και απο Αλιεξπρες να το παραγγελνα τωρα θα ειχε φτασει δεν ξερω τι πονηρια εχει σχεδιασει ο κοτσος,ισως και να μου στειλει κανα παλιο χαλασμενο ωστε να δεσμευτω με ανταλλαγη η κουπονι αν τους το γυρισω μετα και να μη μου κανουν refund. Το θεμα ειναι οτι η προσφορα ηταν αρκετα καλη (δισκος seagate 2 tb 7200 στα 44 ευρω) που ηθελα για καινουριο pc που φτιαχνω αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστοι ειναι πλεον και κατα ποσο θα μου στειλουν σφραγισμενο συντομα. Κανενας με αναλογη εμπειρια να με συμβουλεψει μηπως ειναι ωρα να ακυρωσω? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από christosx13
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Εγώ είχα φάει άκυρο για αυτό πήγα από εκεί να παραλάβω με ειδοποίηση ότι είχε φτάσει και "δεν υπάρχει ακυρώθηκε " Μετα από φωνή στο βαριεστημένο να τσακιστεί να ψάξει ήρθε με ένα από το service . Μου το τιμολόγησαν το ίδιο " χαριστικά " Τώρα 21:00 πάρα το βράδυ γυρνώντας από το νοσοκομείο δε ήμουν σε διάθεση για παζάρια να πω και ευχαριστώ ....
dimitrk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, έκανα και εγώ μια παραγγελία ένα προϊόν στις 17/10 και μου είπαν ότι θα το έχω σε 2 εβδομάδες.Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι θα καθυστερήσει και αφού μίλησα με κάποιον μου είπε ότι πιθανόν να παραλάβουν μετά τις 15/11. Να τονίσω ότι εκείνη την μέρα είχα βρει το προϊόν και σε άλλη αλυσίδα αλλά αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα έρθει σε 2 βδομάδες προχώρησα την παραγγελία. Το ερώτημα είναι αφού καθυστέρησαν τόσο και σε 3 εβδομάδες είναι και η Black Friday αν παραλάβω και το αφήσω το προιον χωρίς να το ανοίξω μπορώ να το επιστρέψω και να πάρω το χρήμα πίσω?Λογικά νομίζω έχεις 14 μέρες περιθώριο να το επιστρέψεις στην αρχική του συσκευασία.
afragorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάντως, να πω και μία καλή συναλλαγή Πήρα κινητό με δόσεις από το site, έβαλα παράδοση στο χώρο μου και με ενημέρωσαν πως θα αργήσει γιατί δεν έχουν στα κεντρικά απόθεμα. Μετά από 4,5 μέρες το βλέπω "διαθέσιμο" στο κατάστημα της περιοχής μου μέσω ιστοσελίδας. Τους έστειλα ένα μήνυμα στο Facebook, για το αν γίνεται να το παραλάβω από το κατάστημα και με ενημέρωσαν άμεσα (ήταν και Σάββατο) πως έχουν συνεννοηθεί με το κατάστημα και έτσι το πήρα κατευθείαν!
dimitrk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Α τώρα που είπες διαθέσιμο μου θύμησες και το άλλο.Χθες τσέκαρα την σελίδα του προϊόντος και έγραφε διαθέσιμο για παραλαβή. Λέω με δουλεύουν κανονικά και σε ερώτημα που τους έκανα μου είπαν ότι είναι λάθος και θα το διορθώσουν. Για δείτε την διόρθωση!!Ακόμα διαθέσιμο το δείχνουν.Σου λέει θα την πατήσουν και άλλοι. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/199516-samsung-hw-q90r-714-ch
afragorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Θα σου πρότεινα να ακυρώσεις τη παραγγελία σου και να περιμένεις την εβδομάδα της BF. Και εγώ που θέλω μια ηχόμπαρα, περιμένω καρτερικά καμιά καλή προσφορά
dimitrk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Κοίταξε στην τιμή (879) που την πήρα βλέπω ότι δύσκολα θα πέσει πιο κάτω γιαυτό την αφήνω την παραγγελία.Αλλά αν μου έρθει σπίτι δεν θα ανοίξω το κουτί και θα περιμένω να δω τιμές BF. Αν την βρω χαμηλότερα θα τους την στείλω πίσω και θα παραγγείλω εκ νέου.Γι αυτό ρωτάω πόσες μέρες έχω περιθώριο να επιστρέψω ένα προϊόν .
afragorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Διάβασε στo site τους πληροφορίες για επιστροφές για να δεις τι περιθώριο έχεις.
chsam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimitrk είπε Καλησπέρα, έκανα και εγώ μια παραγγελία ένα προϊόν στις 17/10 και μου είπαν ότι θα το έχω σε 2 εβδομάδες.Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι θα καθυστερήσει και αφού μίλησα με κάποιον μου είπε ότι πιθανόν να παραλάβουν μετά τις 15/11. Να τονίσω ότι εκείνη την μέρα είχα βρει το προϊόν και σε άλλη αλυσίδα αλλά αφού με διαβεβαίωσαν ότι θα έρθει σε 2 βδομάδες προχώρησα την παραγγελία. Το ερώτημα είναι αφού καθυστέρησαν τόσο και σε 3 εβδομάδες είναι και η Black Friday αν παραλάβω και το αφήσω το προιον χωρίς να το ανοίξω μπορώ να το επιστρέψω και να πάρω το χρήμα πίσω?Λογικά νομίζω έχεις 14 μέρες περιθώριο να το επιστρέψεις στην αρχική του συσκευασία. https://www.kotsovolos.gr/politiki-epistrofon Δες "Δικαίωμα υπαναχώρησης".
dimitrk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ chsam.Από ότι φαίνεται έχω 14 ημερολογιακές μέρες να το επιστρέψω χωρίς να το αιτιολογήσω. Από την άλλη μάλλον θα με χρεώσουν έξοδα αποστολής.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, afragorn είπε Θα σου πρότεινα να ακυρώσεις τη παραγγελία σου και να περιμένεις την εβδομάδα της BF. Και εγώ που θέλω μια ηχόμπαρα, περιμένω καρτερικά καμιά καλή προσφορά Εγώ πήρα την lg4y 130€ εκθεσιακό κομμάτι σαν καινούριο. Κάνε μια βόλτα και δες αν έχουν τίποτα από έκθεση 1
afragorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Εγώ πήρα την lg4y 130€ εκθεσιακό κομμάτι σαν καινούριο. Κάνε μια βόλτα και δες αν έχουν τίποτα από έκθεση Σε ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν. Καλή σου βγήκε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, afragorn είπε Σε ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν. Καλή σου βγήκε; Ναι ναι. Μπήκε και στον τοίχο κάτω από την τηλεόραση, ότι πρέπει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα