RedPriest Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, defacer είπε Δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτού του ισχυρισμού. Υπονοεί, και περιμένει από σένα να είσαι αρκετά έξυπνος για να "καταλάβεις" χωρίς να το πει πως είναι θέμα της κούριερ, και ταυτόχρονα αρκετά βλάκας για να μην ξέρεις ότι για νορμάλ περιπτώσεις σε δυο τρεις μέρες έχει γίνει η δουλειά; Και άντε και είναι έτσι και το έφαγες κιόλας. Τι σε εμποδίζει να πας να το πάρεις από αλλού που δε θα σε εμπόδιζε αν σου έλεγε πχ ότι τελείωσε το στοκ ή οτιδήποτε; σε εμποδιζει οτι ηταν προιον BF και δεν παιζει να βρεις σε αυτη την τιμη με τιποτα. Και οχι απλα το ιδιο προιον αλλα ουτε καν παρομοιο με τετοια χαρακτηριστικα.
VagVene Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 έχουν μεγάλο πήξιμο με τις παραδόσεις ειδικά εντος αθήνας λόγω του μεγάλου όγκου δουλειάς. και εγω σε αγορά που έκανα εχθές θα έχω παράδοση 3 Δεκέμβρη
dpolal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μου αρέσει που έχουν αρχίσει οι θεωρείες συνομωσίας, το έχουν, δεν το έχουν, αλλά θα το έχουν, ξέρουν ότι εσύ δεν ξέρεις ότι δεν το έχουν, ενώ εσύ ξέρεις ότι το έχουν αλλά δεν στο στέλνουν, κλπ κλπ κλπ κλπ. Απλά πράματα ρε παιδιά. Ο Κωτσόβολος ΔΕΝ είναι μικροσκρουτζομάγαζο να έχει 10-20 αποστολές την ημέρα, προφανώς έχει υπερπολλαπλάσιες. Το πιθανότερο είναι ότι έχει 1 dispatch center για τις online παραγγελίες πανελλαδικά και δεν στέλνει ηλεκτρονικές αποστολές ξεχωριστά από το κάθε ένα κατάστημα του. Και τέλος, μετά από black friday παντού γίνεται του κουτρούλη ο γάμος από παραγγελίες. Τί περιμένετε δηλαδή ;;;
Diskimpex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Οταν καποιος ειναι οργανωμενος σου λεει παραδοση τοτε ,προκαταβολικα να το ξερεις, και μετα αγοραζεις.Και φυσικα τηρει οτι σου πει. 1
takoulou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Οι παργγελιες θα πρεπει να φευγουν αμεσα,... Το πολυ σε 1-2 μερες.. Ετσι ειναι αν εισαι μεγαλη εταιρεια... Το κουριερ οταν περνει το προιον απο εκει παραπανω απο 2-3 μερες δεν κανει να το παραδωσει... Κατι αλλο συμβαινει τοτε.. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από takoulou 1
Kostasspil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 22 hours ago, cthulhucarbide said: Τα προηγούμενα δεν τα κατάλαβα. Αφού γράφει όλη την ώρα σαν google translate, τι να καταλάβεις 1
k_w_t Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ο Κωτσοβολος κυριως σε εποχιακα προιοντα (air condition,Θερμαντικα) χρησιμοποιει και αποθηκες τριτων. Τα εχει παραγγειλει, ξερει το αποθεμα του προμηθευτη, βαζει παραγγελια και του ερχονται σε 2-3 μερες...
myranna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παλι εχω αλλο θεμα απο Κωτσοβολο παλι...Παρηγγειλα την Τεταρτη αφυγραντηρα με τιμη bf και επελεξα αντικαταβολη αφου ειδα οτι δεν εχει επιπλεον επιβαρυνση.Μου ηρθε μειλ οτι θα παραδοθει σε 5-6 εργασιμες μερες....Ολα καλα ως εδω. Κυριακη βραδυ μου ερχεται μνμ στο κινητο οτι παραδωθηκε στο κουριερ με το ταδε tracking number (ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση που παρεδωσαν κυριακη απογευμα αλλα τελος παντων).Παρακολουθω την πορεια του 2 μερες τωρα και ενω το πρωι εδειχνε οτι εφτασε στην πολη μου και λεω ωραια θα μου το φερουν σημερα μπαινω ξανα καποια στιγμη το απογευμα και γραφει "αδυναμια παραδοσης,απων σημειωμα". Επειδη δεν το εχω ξαναδει δεν μπορω να ξερω αν εννοειοτι αφησαν σημειωμα λογω του οτι ημουν απουσα η αν καποιο εγγραφο ελειπε πανω απο το δεμα αλλα εγω σημερα ουτε κληση ειχα,ουτε σημειωμα στην πορτα μου ουτε τιποτα.Ειλικρινα ειμαι να σκασω και θα τους καλεσω το πρωι.Οχι τιποτα αλλο ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει η γενικη ταχυδρομικη αυτο....Ειχαμε παει πριν 3 χρονια στην Πραγα με WorldVentures και επειδη ηταν σε περιοδο που η διαφορα θερμοκρασιας με εδω ηταν τεραστια παρηγγειλα καποια ισοθερμικα και λοιπα αντιστοιχα προιοντα....Θα επρεπε να παραλαβω 12 μερες πριν την αναχωρηση αλλα ολο προβληματα δημιουργουσαν και τελικα το δεμα εφτασε αφου εφυγα...Ευτυχως ηταν με αντικαταβολη και δεν δεχτηκα να παραλαβω.Λυπαμαι μονο για το καταστημα που μπηκε στα εξοδα αποστολης. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από myranna
fredd0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, myranna είπε Εγω παλι εχω αλλο θεμα απο Κωτσοβολο παλι...Παρηγγειλα την Τεταρτη αφυγραντηρα με τιμη bf και επελεξα αντικαταβολη αφου ειδα οτι δεν εχει επιπλεον επιβαρυνση.Μου ηρθε μειλ οτι θα παραδοθει σε 5-6 εργασιμες μερες....Ολα καλα ως εδω. Κυριακη βραδυ μου ερχεται μνμ στο κινητο οτι παραδωθηκε στο κουριερ με το ταδε tracking number (ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση που παρεδωσαν κυριακη απογευμα αλλα τελος παντων).Παρακολουθω την πορεια του 2 μερες τωρα και ενω το πρωι εδειχνε οτι εφτασε στην πολη μου και λεω ωραια θα μου το φερουν σημερα μπαινω ξανα καποια στιγμη το απογευμα και γραφει "αδυναμια παραδοσης,απων σημειωμα". Επειδη δεν το εχω ξαναδει δεν μπορω να ξερω αν εννοειοτι αφησαν σημειωμα λογω του οτι ημουν απουσα η αν καποιο εγγραφο ελειπε πανω απο το δεμα αλλα εγω σημερα ουτε κληση ειχα,ουτε σημειωμα στην πορτα μου ουτε τιποτα.Ειλικρινα ειμαι να σκασω και θα τους καλεσω το πρωι.Οχι τιποτα αλλο ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει η γενικη ταχυδρομικη αυτο....Ειχαμε παει πριν 3 χρονια στην Πραγα με WorldVentures και επειδη ηταν σε περιοδο που η διαφορα θερμοκρασιας με εδω ηταν τεραστια παρηγγειλα καποια ισοθερμικα και λοιπα αντιστοιχα προιοντα....Θα επρεπε να παραλαβω 12 μερες πριν την αναχωρηση αλλα ολο προβληματα δημιουργουσαν και τελικα το δεμα εφτασε αφου εφυγα...Ευτυχως ηταν με αντικαταβολη και δεν δεχτηκα να παραλαβω.Λυπαμαι μονο για το καταστημα που μπηκε στα εξοδα αποστολης. η γενικη μου το χει κανει και εμενα αυτο με το 'απων' ... καλοκαιρι, 10 ατομα στον κηπο και η πορτα ανοιχτη η Γενικη και καλα 'περασε' και δε βρηκε κανενα σπιτι. Τους εριξα παναγιες, αλλα απο οτι καταλαβα απο τα συνφραζομενα αν ο courrier δε προλαβαινει σου πετανε ενα 'λειπατε' και σου λενε ξανακανονισε παραδοση αλλη μερα, αλλα αφου και καλα 'ελειπες' εμεις θα προσπαθησουμε αλλη μια φορα, αν δεν εισαι θα ερθεις να το παραλαβεις εσυ απο εμας.
myranna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Επικοινωνησα και τελικα το λαθος ηταν του Κωτσοβολου μαλλον γιατι μου ειπαν οτι δεν ειχε γραμμενη διευθυνση το δελτιο αποστολης
theo93 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αντίστοιχο πρόβλημα έχω και με Γερμανό, έχω κάνει την παραγγελία από πέμπτη, είναι στο πρώτο στάδιο ακόμη και δεν μπορώ να πιάσω γραμμή γιατί είναι 9-5 το τηλεφωνικό του eshop. Εννοείτε δεν απαντάνε σε mail, και στα υπόλοιπα τηλέφωνα, καταστήματα και live chats δεν έχουν ιδέα για το eshop
Stamer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, myranna είπε Επικοινωνησα και τελικα το λαθος ηταν του Κωτσοβολου μαλλον γιατι μου ειπαν οτι δεν ειχε γραμμενη διευθυνση το δελτιο αποστολης Μπορεί και να μην ήταν λάθος του Κωτσόβολου. Πλέον έχω ακούσει άπειρα ψέματα από τα περισσότερα κούριερ (από γενική ταχυδρομική περισσότερα) ώστε να ξέρω να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Και εννοείται οτι ισχύει πολλές φορές και αυτό που είπε το παιδί παραπάνω. Δεν περνάνε κάν να στο δώσουν και απλά σε "βγάζουν απών" για να ξεμπερδεύουν. Απλά χρειάζεται υπομονή με όλα τα κούριερ, δεν γίνεται αλλιώς. Τα μπινελίκια δεν βοηθάνε γιατί πλέον έχουν ακούσει άπειρα και έχουν ανοσία! Διαθεσιμότητα προϊόντων στην Ελλάδα - Αυτή η άγνωστη... Θίγετε ένα από τα πράγματα που μισώ περισσότερο στη χώρα μας. Ψωνίζω συνέχεια από διάφορες χώρες (πιο πολύ από Γερμανία και Αγγλία) και δεν είχα ούτε μία φορά πρόβλημα με "λάθος" στην διαθεσιμότητα. Αντίθετα, στην Ελλάδα έχω μάθει δυστυχώς όταν ψωνίζω online, να ψωνίζω μόνο με αντικαταβολή και ας δίνω 2-3 ευρώ παραπάνω ακριβώς επειδή ξέρω οτι η διαθεσιμότητα που βλέπω είναι το πιθανότερο άκυρη! Και ειλικρινά, 8 στις 10 φορές, είναι! Για οτι προϊόν και να μιλάμε! Έτσι λοιπόν, δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να ζητάω τα λεφτά μου πίσω από την συναλλαγή με την κάρτα (έχω πάρει μερικά τέτοια μαθήματα ώστε να ξερω οτι πρέπει να το αποφεύγω). Με έχουν καταντήσει δε, αν βιάζομαι κάτι... όταν παραγγέλνω να τους πέρνω τηλέφωνο για να επιβεβαιώνω μαζί τους αν όντως υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα... τραγελαφικές καταστάσεις.
myranna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Μπορεί και να μην ήταν λάθος του Κωτσόβολου. Πλέον έχω ακούσει άπειρα ψέματα από τα περισσότερα κούριερ (από γενική ταχυδρομική περισσότερα) ώστε να ξέρω να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Και εννοείται οτι ισχύει πολλές φορές και αυτό που είπε το παιδί παραπάνω. Δεν περνάνε κάν να στο δώσουν και απλά σε "βγάζουν απών" για να ξεμπερδεύουν. Απλά χρειάζεται υπομονή με όλα τα κούριερ, δεν γίνεται αλλιώς. Τα μπινελίκια δεν βοηθάνε γιατί πλέον έχουν ακούσει άπειρα και έχουν ανοσία! Διαθεσιμότητα προϊόντων στην Ελλάδα - Αυτή η άγνωστη... Θίγετε ένα από τα πράγματα που μισώ περισσότερο στη χώρα μας. Ψωνίζω συνέχεια από διάφορες χώρες (πιο πολύ από Γερμανία και Αγγλία) και δεν είχα ούτε μία φορά πρόβλημα με "λάθος" στην διαθεσιμότητα. Αντίθετα, στην Ελλάδα έχω μάθει δυστυχώς όταν ψωνίζω online, να ψωνίζω μόνο με αντικαταβολή και ας δίνω 2-3 ευρώ παραπάνω ακριβώς επειδή ξέρω οτι η διαθεσιμότητα που βλέπω είναι το πιθανότερο άκυρη! Και ειλικρινά, 8 στις 10 φορές, είναι! Για οτι προϊόν και να μιλάμε! Έτσι λοιπόν, δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να ζητάω τα λεφτά μου πίσω από την συναλλαγή με την κάρτα (έχω πάρει μερικά τέτοια μαθήματα ώστε να ξερω οτι πρέπει να το αποφεύγω). Με έχουν καταντήσει δε, αν βιάζομαι κάτι... όταν παραγγέλνω να τους πέρνω τηλέφωνο για να επιβεβαιώνω μαζί τους αν όντως υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα... τραγελαφικές καταστάσεις. Αδικο δεν εχεις....και εγω συνηθως εχω προβλημα με τα περισσοτερα.Ελτα κουριερ ηρθε το δεμα,δεν με πηραν καν τηλεφωνο/μηνυμα να περασουν απο το σπιτι ουτε καν πηγα απο εκει επειδη ηξερα ποτε εφυγε το δεμα και μου ειπαν "ααα ναι ηρθε προχθες,δεν σε ειδοποιησαμε??"..acs την προηγουμενη βδομαδα παρηγγειλα κατι κρεμες απο φαρμακειο,ημουν στο σπιτι,χτυπησε 1 φορα το σταθερο,ουτε κουδουνι ουτε τιποτα και μου αφησαν χαρτακι οτι δεν με βρηκαν....οτι να ναι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Stamer είπε Διαθεσιμότητα προϊόντων στην Ελλάδα - Αυτή η άγνωστη... Θίγετε ένα από τα πράγματα που μισώ περισσότερο στη χώρα μας. Ψωνίζω συνέχεια από διάφορες χώρες (πιο πολύ από Γερμανία και Αγγλία) και δεν είχα ούτε μία φορά πρόβλημα με "λάθος" στην διαθεσιμότητα. Αντίθετα, στην Ελλάδα έχω μάθει δυστυχώς όταν ψωνίζω online, να ψωνίζω μόνο με αντικαταβολή και ας δίνω 2-3 ευρώ παραπάνω ακριβώς επειδή ξέρω οτι η διαθεσιμότητα που βλέπω είναι το πιθανότερο άκυρη! Και ειλικρινά, 8 στις 10 φορές, είναι! Για οτι προϊόν και να μιλάμε! Έτσι λοιπόν, δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να ζητάω τα λεφτά μου πίσω από την συναλλαγή με την κάρτα (έχω πάρει μερικά τέτοια μαθήματα ώστε να ξερω οτι πρέπει να το αποφεύγω). Με έχουν καταντήσει δε, αν βιάζομαι κάτι... όταν παραγγέλνω να τους πέρνω τηλέφωνο για να επιβεβαιώνω μαζί τους αν όντως υπάρχει ή όχι διαθεσιμότητα... τραγελαφικές καταστάσεις. Πες τα ρε φίλε...
RedPriest Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ότι χειρότερο ο κωτσοβολος πραγματικά για άλλη παραγγελία μου έχουν στείλει 'ψεύτικο' tracking number που το πάτησα και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει... Μου είπαν θα παραλάβω σημερα αλλα τελικα κάνανε λαθος και σήμερα θα έφευγε από αυτούς και να περιμένω τελικα απο Παρασκευή. Η χαζομάρα ειναι οτι κανεις ετσι το πρόγραμμα σου ώστε να είσαι σπίτι να παραλάβεις και μετά τρελαίνεσαι γιατί και καλα κάνανε λαθος. Πραγματικά οτι χειρότερο, μικρά μαγαζάκια απο το Σκρουτζ κτλπ εχουν πολυ καλύτερη εξυπηρέτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα