Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, εχω κάνει μια παραγγελία από κωτσοβολο και από προχτες δεν έχει αλλάξει η κατάσταση της παραγγελίας. Τους πήρα τηλέφωνο να τους πω πως έχω κάνει την κατάθεση χρημάτων Και μου λένε ότι δεν φάνηκαν ακομα. (Τους έχω στείλει την απόδειξη συναλλαγής απο την τραπεζα)

Για να μην τα πολυλογώ τους λεω να περιμένω Τρίτη με Τεταρτη για παραλαβή και μου λένε θα σας στεναχωρήσω λιγο αλλα θα είναι σε εσάς απο την αλλη βδομαδα. Τους λεω οτι αυτο δεν γίνεται εκτός αν τελείωσε το απόθεμα όπου είχανε και μου λεει πως δεν έχει τελειώσει απλα τοσο θα πάρει για να ερθει. Είναι δυνατόν με courier να κάνει σχεδον 2 εβδομάδες να έρθει ενα αντικείμενο;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν παίζει να αργεί τόσο με κούριερ, μάλλον δεν το έχουν το προϊόν ακόμα, και πουλάνε παραμύθι για να μην ακυρώσεις την παραγγελία και πάρεις από αλλού

• Like 5
Δημοσ.

Γεια σου... Η παραγγελια που θα δωσουν στο κουριερ θα φθασει σε εσενα το πολυ σε 2-3 μερες...Κατι αλλο παιζει..Σε ποια πολη θα το παραλαβεις εσυ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο Θέμα και εγώ από Γερμανό  έκανα μια παραγγελιά που φαινόταν σε απόθεμα  και από την τρίτη με κοροϊδεύουν λένε διάφορες χαζές δικαιολογίες οταν τους λέω πότε θα έρθει το προϊών μου λένε δεν ξέρω.

Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω η αγορά έγινε με κάρτα. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω για να επιστραφούν τα λεφτά??

Επεξ/σία από top904
Δημοσ.

Το γνωρίζω πως δουλεύει κτλπ με κούριερ. Αν τον στείλουν Δευτερα πρωι Τρίτη θα έπρεπε να το έχω βαρια Τεταρτη. Όταν τους το ειπα μου λεει λογο φόρτου εργασίας και μεγάλου όγκου παραγγελιών λεει δεν θα προλάβουμε να το στείλουμε αυτή την εβδομάδα. Εννοείται πως αυτό δεν έχει λογική. Κανονικά εφόσον εκανα την παραγγελία την Πέμπτη επειδη μεσολαβεί ΣΚ θα έπρεπε να είναι εδώ μεχρι Δευτέρα..τεσπα απλα τραγικο απο πλευράς τους.

Δημοσ.

Αν δεν το κανουν επιτηδες,δεν λειτουργει το συστημα τους καλα.Στο υπολογιστη τους στο καταστημα διαθεσιμο ,οταν το εκλεινες αναμονη,θα σας παρουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, top904 είπε

Το ίδιο Θέμα και εγώ από Γερμανό έκανα μια παραγγελιά που φαινόταν σε απόθεμα και από την τρίτη με κοροϊδεύουν λένε διάφορες χαζές δικαιολογίες οταν τους λέω πότε θα έρθει το προϊών μου λένε δεν ξέρω.

Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω η αγορά έγινε με κάρτα. Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω για να επιστραφούν τα λεφτά??

Αμα δεν εχουν στειλει το προιον ακομα παρτους τηλεφωνω για να ακυρωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα... Δεν παιζει αυτο... Απλα μαζευουν  τις παραγγελιες για το παραγγειλουν αυτοι μετα... Κανονικα  θα επρεπε μεχρι 3-4 μερες να φθασει η παραγγελια σας.. Η κουριερ τα στελνει αμεσως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα παραγγείλει κάτι την Πέμπτη, μέχρι Δευτέρα μου λένε από το courier θα γίνει η παράδοση, λογικά Δευτέρα αφού Σ/Κ δεν εργάζονται.

Πληρωμή στο κατάστημα έκανα μέσω paypal οπότε είδαν άμεσα τα χρήματα.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Δεν παιζει αυτο... Απλα μαζευουν  τις παραγγελιες για το παραγγειλουν αυτοι μετα... Κανονικα  θα επρεπε μεχρι 3-4 μερες να φθασει η παραγγελια σας.. Η κουριερ τα στελνει αμεσως..

Και να φανταστεις ειναι ετοιμοπαραδοτο!

Δημοσ.
8 hours ago, cthulhucarbide said:

Δεν παίζει να αργεί τόσο με κούριερ, μάλλον δεν το έχουν το προϊόν ακόμα, και πουλάνε παραμύθι για να μην ακυρώσεις την παραγγελία και πάρεις από αλλού

Δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτού του ισχυρισμού. Υπονοεί, και περιμένει από σένα να είσαι αρκετά έξυπνος για να "καταλάβεις" χωρίς να το πει πως είναι θέμα της κούριερ, και ταυτόχρονα αρκετά βλάκας για να μην ξέρεις ότι για νορμάλ περιπτώσεις σε δυο τρεις μέρες έχει γίνει η δουλειά;

Και άντε και είναι έτσι και το έφαγες κιόλας. Τι σε εμποδίζει να πας να το πάρεις από αλλού που δε θα σε εμπόδιζε αν σου έλεγε πχ ότι τελείωσε το στοκ ή οτιδήποτε;

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, defacer είπε

Τι σε εμποδίζει να πας να το πάρεις από αλλού που δε θα σε εμπόδιζε αν σου έλεγε πχ ότι τελείωσε το στοκ ή οτιδήποτε;

Το ότι το έχεις ήδη παραγγείλει και πιθανώς να μην μπεις στην διαδικασία ακύρωσης (που αν είναι με κάρτα δεν είναι υπόθεση πάντα απλή) ενώ άμα σου πουν ότι απλά δεν υπάρχει το παίρνεις απόφαση και κοιτάς αλλού. Απλό είναι, δεν βλέπω που κολλάς. Τα προηγούμενα δεν τα κατάλαβα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, cthulhucarbide said:

Το ότι το έχεις ήδη παραγγείλει και πιθανώς να μην μπεις στην διαδικασία ακύρωσης (που αν είναι με κάρτα δεν είναι υπόθεση πάντα απλή) ενώ άμα σου πουν ότι απλά δεν υπάρχει το παίρνεις απόφαση και κοιτάς αλλού. Απλό είναι, δεν βλέπω που κολλάς. Τα προηγούμενα δεν τα κατάλαβα.

Δεν κολλάω, απλά λέω φωναχτά ότι σε ένα 100% λογικό ακροατή δε θα έπρεπε να κάνει διαφορά. Ή έχεις πρόβλημα που θα αργήσει να έρθει ή δεν έχεις, το τι σου λέει ένα μαγαζί ως αιτία καθυστέρησης δε θα έπρεπε να έχει σημασία.

Επεξ/σία από defacer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...