karib Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Προσφατα βρισκομουν σε μια συγκεντρωση, και στην τηλεοραση προβάλονταν ψηφιακες φωτογραφίες οι οποίες, εναλάσσονταν (slideshow) με διάφορα εφέ(transitions) σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα (πχ κάθε 5δευτερολεπτα). Οι photos ήταν αποθηκευμενες σε dvdr και έπαιζαν σε dv player. Θελω να μου προτείνεται ένα εύκολο τροπο να το κάνω αυτο. Θελω να έχω το πρωτογενες υλικο-φωτογραφιες σε ένα dvd-r, και να βλέπω κι εγω παρόμοιο slideshow, για χρήση σε dvd player επιτραπέζιο και τηλεοραση. Η δημιουργια όμως θα γινει στο pc μου. Πως γίνεται? Απαιτεί ειδική εγγραφή (πχ kodak photo cd)? Απαιτεί κάποιο ειδικό πρόγραμμα?
karib Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Ρε παιδια πειτε μου οτι ξερετε, τόσο δύσκολο ειναι?
Stuff Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 karib des se afto to link http://www.softpedia.com/public/cat/6/7/6-7-57.shtml Photo SlideShow Maker 1.0 legetai to programma kai einai kai free. Dokimase to kai pes mas.
megastses Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 ean einai gia foto .... einai to ...dvd pictureshow....tis ulead kai poli kalo einai kai to Photo2VCD Professional ta mona pou sou dinoun kali poiotita me osa efe theleis kai ta duo exoun para polla....kai sta duo mporeis na ruthmiseis ta deuterolepta pou ginetai i enalagi kai sta duo mporeis na grapseis to apotelesma i se cd i dvd .....kai sta duo mporeis na kaneis kentriko menou gia na dialegeis apo pia enotita tha xekiniseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.