Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

αν σκεφτει κανεις οτι τα παιχνιδια τους ειναι καλα αλλα οχι και κατι τρελο, ο μονος λογος που χουν οσα εσοδα εχουν ειναι επειδη ο κοσμος εμπιστευεται το ονομα. αμα πανε και μαμησουν το ονομα τελειωσανε. μεγαλη τους βλακεια να πανε για την αρπαχτη και να "ριξουν" την εταιρεια στα ματια του κοσμου

Συμφωνώ για το πού πάνε την εταιρεία.... Αλλά σκέψου πληθυσμιακά Ασία και Αμερική που όλοι τρώνε σανό (ηλικίας 15-25) και έχουν μόνιμα συνδεδεμένη την κάρτα τους , παίζοντας online ganes... Δολάριο δολάριο τι θα μαζέψουν.... Ούτος ή άλλως όλες οι εταιρείες εκεί στοχεύουν αφού προσωπικά εγώ δεν βρίσκω εύκολα πλέον κάποιο τίτλο από όλες αυτές τις ιστορικά μεγάλες εταιρείες που να με συγκινήσει.....

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε εκεί να φτιάξουν λίγο το warcraft που έχει γίνει ένα χαζοχαρούμενο πράγμα και απευθύνεται μόνο σε εννιάχρονα και αυτά περιορισμένης νοημοσύνης. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε

Στα του άρθρου τώρα, ούτε και εμένα μου αρέσει αυτή η κίνηση αλλά ο τζίρος στα κινητά όπως αναφέρθηκε είναι γιγάντιος.

Φοβερή έκπληξη μια επιχείρηση να κοιτάει τη μεγιστοποίηση του κέρδους, πρώτη φορά το βλέπω στη ζωή μου.

Το ενδιαφέρον για'μενα είναι πως τους χαλάνε αυτά που θα έπρεπε μάλλον να είναι αναμενόμενα κλπ κλπ αλλά για όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν στο θέμα του Kotaku, που ήταν αρκετά περισσότερο ανησυχητικά, δεν ακούσαμε λέξη. :/

Δημοσ.

ουααα η Χ εταιρεία δεν ανακοίνωσε αυτό ακριβώς που θέλω οποτε αντί να κάνω το απολύτως λογικό και να μην το αγοράσω παίζοντας κατι αλλο θα μπω σε forums και θα κράζω σαν αούγκανος ενα καταναλωτικό προιον. Δεν είμαι πολύ cool μανούλα;

Δημοσ.

Ξαναζεσταμένα φαγητά και ξεφτιλίκια κάτω από την ομπρέλα του alpha release. Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας. Να λέμε και ευχαριστώ που κάνουν κανα port στο PC.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

ουααα η Χ εταιρεία δεν ανακοίνωσε αυτό ακριβώς που θέλω οποτε αντί να κάνω το απολύτως λογικό και να μην το αγοράσω παίζοντας κατι αλλο θα μπω σε forums και θα κράζω σαν αούγκανος ενα καταναλωτικό προιον. Δεν είμαι πολύ cool μανούλα;

ποιος να το λεγε, οι ανθρωποι εκφραζουν τη γνωμη τους μεσα σε ενα φορουμ, απαραδεκτο 😂

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Το ενδιαφέρον για'μενα είναι πως τους χαλάνε αυτά που θα έπρεπε μάλλον να είναι αναμενόμενα κλπ κλπ αλλά για όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν στο θέμα του Kotaku, που ήταν αρκετά περισσότερο ανησυχητικά, δεν ακούσαμε λέξη. 😕

Φαίνεται πως έχουν τρόικα και στην blizzarrd

XpgJPNe.png

• Like 1
Δημοσ.

Όλα στο βωμό του χρήματος, αφήνωντας πίσω την ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τους gamers. Οι μέτοχοι κάνουν κουμάντο. Η Blizzard έχει χρόνο να διορθώσει τα λάθη της, διαφορετικά θα καταντήσει μια ΕΑ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, qetran είπε

Συμφωνώ για το πού πάνε την εταιρεία.... Αλλά σκέψου πληθυσμιακά Ασία και Αμερική που όλοι τρώνε σανό (ηλικίας 15-25) και έχουν μόνιμα συνδεδεμένη την κάρτα τους , παίζοντας online ganes... Δολάριο δολάριο τι θα μαζέψουν.... Ούτος ή άλλως όλες οι εταιρείες εκεί στοχεύουν αφού προσωπικά εγώ δεν βρίσκω εύκολα πλέον κάποιο τίτλο από όλες αυτές τις ιστορικά μεγάλες εταιρείες που να με συγκινήσει.....

ναι ενώ στην ελλαδάρα δεν τρώνε σανό. επειδή το έχουν φάει όλο ήδη και τρώνε ό,τι βρουν.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...