Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και η ανακοίνωση του Diablo Immortal δεν έτυχε και ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους φίλους του franchise που χρησιμοποιούν PC, η Blizzard δεν φαίνεται να κάνει πίσω με τα σχέδια που έχει για την πλατφόρμα mobile και ετοιμάζει ένα Pokemon Go-like παιχνίδι Warcraft.

Μετά το σχεδόν καταστροφικό λανσάρισμα του Diablo III για PC το 2012 και την ανακοίνωση του Reaper Souls το 2014 που έφερε κατά κάποιο τρόπο τη λύτρωση, οι φίλοι του franchise περίμεναν ότι θα έχουν μακροπρόθεσμη υποστήριξη και ενδεχομένως και ένα δεύτερο expansion για το τρίτο Diablo. Εξάλλου ήταν ένα παιχνίδι που είχε πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα.

Αλλά από το 2014, οι ενημερώσεις και αναβαθμίσεις για το Diablo III ήταν μικρές και σποραδικές και τέσσερα χρόνια αργότερα, η ανακοίνωση της Blizzard για το Diablo Immortal σε μια εποχή που όλοι οι φίλοι της σειράς είναι πεινασμένοι για οποιαδήποτε είδηση σχετικά με το Diablo IV οδήγησε σε μεγάλα ερωτηματικά για το μέλλον του franchise.

Το νέο παιχνίδι Warcraft αναπτύσσεται στα πρότυπα του Pokemon Go από μία νέα ομάδα στο εσωτερικό της εταιρείας (Incubation Team) που δημιουργήθηκε μετά την επιστροφή του Allen Adham το 2016 και που είναι και ο επικεφαλής της. Πρόκειται για το ίδιο τμήμα που βρίσκεται κατά μέρος πίσω από την ανάπτυξη του Immortal (και η Κινέζικη εταιρεία NetEase ανέλαβε μέρος της ανάπτυξης).

Ένας από τους λόγους που στη Blizzard αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού στο ύφος του Pokemon Go είναι επειδή ο επικεφαλής σχεδιαστής Cory Stocktom είναι φανατικός του παιχνιδιού όμως στην εταιρεία είχαν μία πολύ καλή ιδέα για τα έσοδα που θα μπορούσε να φέρει το spinoff, και τα οποία θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν άλλα projects. Όπως για παράδειγμα στο Diablo IV που κατά την διάρκεια των ετών έχει αλλάξει και εξελιχθεί αλλά βρίσκεται από ότι φαίνεται κανονικά στο πρόγραμμα. Όπως λένε στο Kotaku, τα σχέδια της εταιρείας για την mobile πλατφόρμα δεν πρόκειται να επηρεάσουν την ανάπτυξη της επόμενης μεγάλης κυκλοφορίας του Diablo, που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία «Fenris» και λέγεται πως θα είναι πιο σκοτεινή από τη προηγούμενη αποφεύγοντας τα "καρτουνίστικα" εφέ. Το Diablo IV δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πάντως μέχρι τουλάχιστον το 2020.  

Engadget

Kotaku

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

"για τα έσοδα που θα μπορούσε να φέρει το spinoff, και τα οποία θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν άλλα projects. Όπως για παράδειγμα στο Diablo IV"

Επειδη δεν πείθουν τους φανατικούς λένε ότι το εβγαλαν με σκοπό να μαζέψουν λεφτά για το diablo IV.

Αν κάνουν έρανο για το diablo IV πιο πολλά θα βγαλουν

• Like 17
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και οι τσόντες πουλάνε αν πεινάνε και χρειάζεται να συγκεντρώσουν χρήματα για το επόμενο Diablo. Να βγάλουν ένα augmented reality τσοντοπαιχνίδι με πρωταγωνίστρια την Kerrigan και τον Κώστα Βαρβάτο.

• Like 4
Δημοσ.

Οι τζίροι από τα mobile παιχνίδια είναι τεράστιοι ως προς το κόστος δημιουργίας τους... Επιχειρηματικά απολύτως σωστό είναι η γνώμη μου.

• Like 4
Δημοσ.

Κατάλαβα, πάλι θα βλέπουμε στον δρόμο άτομα να κουτουλανε δεξιά αριστερά, να τα πατάνε αυτοκίνητα να πέφτουν σε γκρεμό να περνάνε θάλασσες βουνά και να καταλήγουν μέχρι και στο φεγγάρι εαν χρειαστεί για μια μα**κια στο κινητό.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, απ' το κακό στο χειρότερο...

Αυτά γίνονται όταν μια εταιρία videogames, ένα ίδρυμα, ένα νοσοκομείο κλπ, μετατρέπονται σε μηχανές παραγωγής χρημάτων για μια χούφτα επενδυτών... χάνουν το βασικό τους σκοπό και και το μόνο που ψάχνουν είναι να βγάζουν πιο πολλά λεφτά...

Κρίμα και μέχρι τώρα έδινε καλά games...

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ηλίας_1988 είπε

Κατάλαβα, πάλι θα βλέπουμε στον δρόμο άτομα να κουτουλανε δεξιά αριστερά, να τα πατάνε αυτοκίνητα να πέφτουν σε γκρεμό να περνάνε θάλασσες βουνά και να καταλήγουν μέχρι και στο φεγγάρι εαν χρειαστεί για μια μα**κια στο κινητό.

Αποφάσισε γιατί με μπερδεύεις, τα θες τα παιδιά έξω στις αλάνες και στα βουνά ή μέσα στο σπίτι να παίζουν όλη μέρα videogames;

Η κάτι μου λέει πως ότι και να κάνουν τα ''άτομα'' κάτι θα βρούμε να τα κράζουμε, και αν δεν υπάρχει θα το δημιουργήσουμε εμείς.

Στα του άρθρου τώρα, ούτε και εμένα μου αρέσει αυτή η κίνηση αλλά ο τζίρος στα κινητά όπως αναφέρθηκε είναι γιγάντιος.

Φοβερή έκπληξη μια επιχείρηση να κοιτάει τη μεγιστοποίηση του κέρδους, πρώτη φορά το βλέπω στη ζωή μου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasivouzoukos είπε

Αποφάσισε γιατί με μπερδεύεις, τα θες τα παιδιά έξω στις αλάνες και στα βουνά ή μέσα στο σπίτι να παίζουν όλη μέρα videogames;

Η κάτι μου λέει πως ότι και να κάνουν τα ''άτομα'' κάτι θα βρούμε να τα κράζουμε, και αν δεν υπάρχει θα το δημιουργήσουμε εμείς.

Στα του άρθρου τώρα, ούτε και εμένα μου αρέσει αυτή η κίνηση αλλά ο τζίρος στα κινητά όπως αναφέρθηκε είναι γιγάντιος.

Φοβερή έκπληξη μια επιχείρηση να κοιτάει τη μεγιστοποίηση του κέρδους, πρώτη φορά το βλέπω στη ζωή μου.

Θέλω να βγούνε όπως βγαίναμε εμείς, να έχουν τα μάτια τους στον δρόμο και στους ανθρώπους και όχι στο κινητό, από το να χάσω το παιδί μου προτιμώ να κάθεται μέσα εαν αυτό Ρωτάς, δεν είναι λύση αυτό. Τι είμαστε πρόβατα?

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Θα μπορούσε να φτιάξει μια θυγατρική ως Blizzard mobile games και να κονομησουν.Το θέμα είναι ότι έχει φανατικούς οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επικροτησουν κάτι τέτοιο τη στιγμή που περιμένουν το diablo IV και νέα games για PC

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, qetran είπε

Οι τζίροι από τα mobile παιχνίδια είναι τεράστιοι ως προς το κόστος δημιουργίας τους... Επιχειρηματικά απολύτως σωστό είναι η γνώμη μου.

αν σκεφτει κανεις οτι τα παιχνιδια τους ειναι καλα αλλα οχι και κατι τρελο, ο μονος λογος που χουν οσα εσοδα εχουν ειναι επειδη ο κοσμος εμπιστευεται το ονομα. αμα πανε και μαμησουν το ονομα τελειωσανε. μεγαλη τους βλακεια να πανε για την αρπαχτη και να "ριξουν" την εταιρεια στα ματια του κοσμου

Δημοσ.

Απο μενα προσωπικα δεν προκειται να ξαναδουν ουτε 1 cent μετα το φιασκο του Diablo 3 που το θεωρω ισως την χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε μου και ασχολουμαι με το gaming απο το 1992.Τραγικοι απλα, μετα την κατακρεουργηση της Blizzard North το μονο που κανουν ειναι να εισπραττουν loyalties απο τα franchise τους με μετριους-κακους τιτλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...