GodBless Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω ένα home cinema το οποίο θέλω να συνδέσω στην τηλεόραση αλλά μου φαίνεται πως δεν έχω βρει (ή δεν βλέπω μπροστά μου) ή δεν ξέρω πως να τα συνδέσω καθώς η τηλεόραση δεν έχει RCA, παρακάτω έχω βάλει τις φώτο και από τις θύρες του home cinema και της τηλεόρασης, καποιος να βοηθησει ρε παιδια χαχαχ HELP Ευχαριστώ εκ των προτέρων. * SPDIF ? adaptores? scart? digital? Ιδεα δεν εχω..
chsam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εικονα συνδεεις στην τηλεοραση εκει που λεει CMP adapter με το component στο home cinema. Για ηχο το audio in της TV με το line out του home cinema.Τα καλωδια υπαρχουν ή δεν ειχε η τηλεοραση μαζι; Για εικονα θελεις ενα τετοιο καλωδιο https://www.skroutz.gr/c/1966/kalodia_audio_video/f/626608_626619/3-5mm-male-Component-male.html Για ηχο https://www.skroutz.gr/s/7132482/Powertech-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-3m-CAB-R008.html Σε ενα οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη αν πας θα βρεις ευκολα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από chsam
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και η φωτο με το συστημα δεν φαινεται καλα νομιζω πως η μονη σου ελπιδα ειναι να συνδεσεις τα RCA του Aux In (Κοκκινο Ασπρο) με το Audio Out της τηλεορασης (αν δεν εχει τοτε την εξοδο για ακουστικα αναγκαστικα) χρησιμοποιοντας κατι σαν αυτο : Τωρα αν δεν ειδα καποια συνδεση (δεν βλεπω πχ component η optical out) παω πασο. Οσο για εικονα βαζεις την συνδεσμολογια component. Με προλαβε ο απο πανω Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81
GodBless Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Προς το παρων το θελω μονο για ηχο, εχω τετοιο καλωδιο σαν αυτο που στειλατε απλα στην τηλεοραση θα πρεπει να εχει συγκεκριμενη υποδοχη για αυτο; Η κιτρινη θυρα δεν κανει;
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, GodBless είπε Προς το παρων το θελω μονο για ηχο, εχω τετοιο καλωδιο σαν αυτο που στειλατε απλα στην τηλεοραση θα πρεπει να εχει συγκεκριμενη υποδοχη για αυτο; Η κιτρινη θυρα δεν κανει; Μπορει να μην βγαζει καλο ηχο αυτο ειναι ολο, δοκιμασε το δεν χανεις κατι.
GodBless Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδια ολα καλα το συνδεσα με rca σε 3.5mm στην τηλεοραση και παιζει τελεια και σαν 5.1 τα 2 πισω ηχεια ειναι ασυρματα και το μονο θεμα ειναι οτι μερικες φορες κανουν διακοπες στο ηχο αυτά τα 2 ηχεια, εχει κανεις το γιατρικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα