Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo Freesync ειναι Feature της AMD το αντιστοιχο που εχει η nvidia λεγεται Gsync το οποιο οι οθονες που το υποστηριζουν ειναι πολυ πιο ακριβες απο αυτες που χρησιμοποιουν freesyn

Eν συντομια : Ναι θα υπαρξει δεν προκειται να λειτουργησει το freesync

Επεξ/σία από Prasino Mantarinh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω στο ιδιο βαγονι με εσενα ειμαι , ψαχνω οθονη για την 1070 που εχω με GSYNC , το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να δικαιολογησω τα 200+ € εξτρα που πρεπει να πληρωσω για την ιδια οθονη που θα μπορουσα να παρω αν ειχα AMD και καμια φορα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να ξαναγυρισω πισω στην AMD που δεν μας γδερνει τουλαχιστον.Αμα βγει σε καμια προσφορα αυτη η ALIENWARE ισως και να την παρω αλλα 500 δεν δεινω ουτε με σφαιρες για TN 1080p.

ΕΙναι λιγο δυσκολο ολο αυτο το θεμα με το G-SYNC και με τις FREESYNC οθονες παντως.Και επειδη νομιζω οτι και οι δυο τεχνολογιες ειναι πραγματικα φοβερες τουλαχιστον για μενα διοτι δεν αντεχω με τιποτα το tearing και παντα παιζω με VSYNC ON η θα παρω σε προσφορα κατι αν εχει σημαντικη εκπτωση η με βλεπω να παιρνω καμια VEGA.

Αν και 90% των καρτων που ειχα ηταν NVIDIA , αυτη η εταιρια εχει αρχισει και με κουραζει με την πολιτικη απεναντι στους πελατες τις.Και ουσιαστικα ειναι μια τεχνολογια που ειναι πλεον στα στανταρ του DISPLAY PORT δηλαδη δεν χρειαζεται καν το G-SYNC για να εχει variable refresh rate απλα η NVIDIA μπορει να βγαλει ενα driver και να το ενεργοποιησει(ειναι και δωρεαν,ουτε lisence ουτε τιποτα) απλα θελει να μας ρουφαει το αιμα με καλαμακι.

Μα το θεο περιμενω να βγαλει η AMD το επομενο CPU και GPU και δεν θα διστασω ουτε ενα λεπτο ακομα και 10-20% ποιο αργα να ειναι να φτιαξω ενα κατακοκινο AMD BUILD με RED LED ΠΑΝΤΟΥ και φωτογραφια την κινεζα CEO στο αριστερο PANEL ετσι για να γουσταρω.

Ακου εκει.... 500€ για TN PANEL με 1080P...... 

Παντως προβλημα δεν θα εχεις αν παρεις FREESYNC οθονη με NVIDIA GPU , κανενα προβλημα, απλα δεν θα μπορεις να λειτουργεις την FREESYNC λειτουργια που ετσι και αλλιως δεν πληρωνεις για αυτη, ολα τα μονιτορ τωρα υποστιριζουν freesync . Ουστιαστικα θα ειναι σαν να πηρες μια οθονη 144hz ! 

Επεξ/σία από panoulhs007
Δημοσ.

νταξει ισχυει οτι 500ευρω για tn panel και 1080p ειναι πολλα,ωστοσο απο γνωστους,μου ειπαν οτι τα χρωματα ειναι τρομερα δεν καταλαβαινεις διαφορα απο ενας ips panel οποτε την παρηγγειλα λογικα θα κανω πανω απο 7 χρονια να αλλαξω παλι οποτε χαλαλι😂

Δημοσ.

παρτε μια καλη οθονη που σας αρεσει και αφηστε τα extra οπως gsynch-freesynch να υπαρχουν για οταν αλλαξετε καρτα,μην πατε σε μετρια οθονη λογω freesynch

Παντως 500 ευρω για 1080p 25" ειναι γελοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...