georgebi1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 https://www.expert-hellas.gr/shop/motorola-moto-e4-gold-smartphone/ Motorola Moto E4 2GB/16GB Dual 4G Gold 69€ Expert https://www.skroutz.gr/s/12303244/Lenovo-Moto-E4-Dual-16GB.html
fastnq2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ναι μεν προσφορά αλλά απαίσιος επεξεργαστής άθλιες κάμερες(σύμφωνα με τα reviews) μέτρια μπαταρία και με τις αναβαθμίσεις τα 2gb ram 16gb rom μου φαίνονται ελάχιστα.Κερδιζει μονάχα στο fast charge ίσως και στην οθόνη για τα λεφτά του.
driver4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στην τιμή αυτή είναι πολύ καλό για χρήστη που δεν ζητάει πολλά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το τιμήσανε πολλοί απο τον Γερμανό.
rafail1994 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Ναι μεν προσφορά αλλά απαίσιος επεξεργαστής άθλιες κάμερες(σύμφωνα με τα reviews) μέτρια μπαταρία και με τις αναβαθμίσεις τα 2gb ram 16gb rom μου φαίνονται ελάχιστα.Κερδιζει μονάχα στο fast charge ίσως και στην οθόνη για τα λεφτά του. Το κινητό για βασική χρήση είναι αξιοπρεπέστατο και αρκετά σβέλτο (διαθέτει pure android). Η μπαταριά εαν δεν έχεις ανοιχτά δεδομένα και wifi συνέχεια μπορεί να βγάλει και δυο μέρες. Η κάμερα ισχύει οτι δεν είναι καλή, αλλά σε αυτά τα χρήματα λογικό.
lionheart75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Το έχω πάρει στην τότε προσφορά του Γερμανού και το έκανα δωράκι στην ανιψιά η οποία είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη μαζί του μήνες τώρα. Το κινητό επειδή το δούλεψα λίγο πριν το δώσω έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα υλικών για την κατηγορία τιμής, οθόνη 720p με πολύ ζωντανά χρώματα, pure android, δακτυλικό αποτύπωμα αλλά και δυνατότητα χρησιμοποίησης του capacitive κεντρικού κουμπιού για τις κύριες λειτουργίες αφαιρώντας τα on screen buttons που έχει αρχικά και κερδίζοντας έτσι λίγο σε οθόνη μέσω της πολύ καλής εφαρμογής gestures της Motorola . Aυτονομία που αγγίζει άνετα την 1,5 μέρα χρήσης, κάμερα χαμηλών δυνατοτήτων αλλά ανάλογη της κατηγορίας τιμής. Στα χρήματα αυτά είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος. 5
zio10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Συμφωνώ κι εγώ, μια χαρά για 70€ (και την ανάλογη χρήση από τον ανάλογο χρήστη εννοείται). Απλά προσέξτε λίγο αν το έχετε χωρίς θήκη γιατί γλιστράει εύκολα από το χέρι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα