nurse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να θέτω σωστά εδώ το θέμα σε αυτή την ενότητα. Προσπαθώ να μπω στη σελίδα της τράπεζας που με εξυπηρετεί και μου βγάζει "μήνυμα ότι ο χρόνος σύνδεσή σας έχει λήξει..." και τελικά δεν μου επιτρέπει να κάνω καμία ενέργεια Επικοινώνησα με τη τράπεζα. Με βάλανε να εγκαταστήσω τον chrome, να κάνω καθαρισμό του υπολογιστή μου, να κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει. Τελικά μου είπανε ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους και ότι κάτι φταίει στον υπολογιστή μου.... Μετά από αυτό. Δοκίμασα να κάνω login με Opera με ενεργοποιημένο το VPN όπως και με ενεργοποιημένο το προστατευμένο περιβάλλον για τραπεζικές συναλλαγές του Bitdefender που έχω και από εκεί μπαίνω κανονικά. Το πρόβλημα όμως παραμένει με τον firefox και τον edge. Επισημαίνω ότι το πλήρες σκανάρισμα με το bitdefender δεν μου έδειξε πρόβλημα με ιούς κλπ, έκανα ανανέωση του fierefox χωρίς αποτέλεσμα, καθαρισμό με ccleaner κανένα αποτέλεσμα.... Παρακαλώ τα φώτα σας. Δεν με βολεύει ο Opera και το προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών του bitdefender. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από nurse
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ώρα και ημερομηνία είναι σωστές στον υπολογιστή; Επίσης, δοκίμασε και με το antivirus απενεργοποιημένο , να δείς αν εισέρχεται στην σελίδα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μηπως το bitdefender βαζει το δικο του certificate για https δυνδεσεις, οπως κανουν ολα τα antivirus σημερα αν επιλεξεις την "προτεινομενη" εγκατασταση τους. οποτε ο σερβερ της τραπεζας το βλεπει και αμεσως σου ριχνει πορτα? Δεν εχω bitdefender, βασικα δεν εχω καν antivirus, και ουτε ξερω να σου πω πως να τσεκαρεις αν βαζει το δικο του certificate, αλλα γενικα ψαξε πως θα κλεισεις το bitdefender ωστε να μην επεμβαινει στις https συνδεσιες.
nurse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Eoin είπε Η ώρα και ημερομηνία είναι σωστές στον υπολογιστή; Επίσης, δοκίμασε και με το antivirus απενεργοποιημένο , να δείς αν εισέρχεται στην σελίδα. Η ώρα και ημερομηνία είναι οκ. Απενεργοποίησα την προστασία του bitdefender το πρόβλημα παραμένει.
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το certificate δεν απενεργοποιειται με απενεργοποιηση του antivirus επειδη ειναι ηδη περασμενο στον browser, οπως ειναι πχ ενα προσθετο. Δοκιμασε οτι λεει εδω και αν δουλεψει βλεπεις τι θα κανεις, https://www.bitdefender.com/support/cannot-access-secure-websites-since-i-installed-bitdefender-1600.html Επισης, ξεχασα να αναφερω πριν. ΜΗΝ κανεις τραπεζικες συναλλαγες με το vpn της opera ανοιχτο γιατι δεν ξερεις απο που περνανε τα στοιχεια σου μεχρι να φτασουν εκει που θες. Δεν ειναι για τετοιες δουλειες το vpn. Βασικα, το vpn δεν ειναι για οτιδηποτε κανει ο απλος χρηστης, αλλα λεμε τωρα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από jim_p 1
nurse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, jim_p είπε Το certificate δεν απενεργοποιειται με απενεργοποιηση του antivirus επειδη ειναι ηδη περασμενο στον browser, οπως ειναι πχ ενα προσθετο. Δοκιμασε οτι λεει εδω και αν δουλεψει βλεπεις τι θα κανεις, https://www.bitdefender.com/support/cannot-access-secure-websites-since-i-installed-bitdefender-1600.html Επισης, ξεχασα να αναφερω πριν. ΜΗΝ κανεις τραπεζικες συναλλαγες με το vpn της opera ανοιχτο γιατι δεν ξερεις απο που περνανε τα στοιχεια σου μεχρι να φτασουν εκει που θες. Δεν ειναι για τετοιες δουλειες το vpn. Βασικα, το vpn δεν ειναι για οτιδηποτε κανει ο απλος χρηστης, αλλα λεμε τωρα. Απενεργοποίησα την επιλογή του bitdefender "encrypted web scan" και μπαίνει κανονικά. (σύμφωνα με τις οδηγίες που μου έστειλες). Όμως τι θα κάνω θα το έχω μόνιμα κλειστό αυτό το στοιχείο ασφάλειας ή να επικοινωνήσω με τη bitdefender; The Scan SSL feature is now named Encrypted Web Scan. If you're having issues while trying to acces a particular website, we recommend adding it to the Exceptions in the Online Threat Prevention module. To do this, you will have to: 1. Open the main Bitdefender window and click on Protection on the left-side column. 2. In the Online Threat Prevention module, click on Exceptions. 3. Type the address of the website in the corresponding field and click on ADD. If the previous method did not work, try disabling the Encrypted Web Scan feature (Scan SSL). 1. Open the main Bitdefender window and click on Protection on the left-side column. 2. In the Online Threat Prevention module, click on Settings. 3. In the Web Protection window, click on the switch next to Encrypted Web Scan. jim_p Σε ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από nurse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα