gg2007mva Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όποιον με ακούει, θα ήθελα όποιος μπορεί να με ενημερώσει με ποιο τρόπο μπορώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας από τους υπολογιστές μιας μικρής επιχείρησης, ενός μικρού δικτύου δηλ. χωρίς server. Ο πελάτης επιθυμεί cloud backup και δεν έχω ασχοληθεί ασφαλής, όχι πολύ ακριβή και σίγουρα θα είναι διασφαλισμένα τα δεδομένα της εταιρείας, όπως καταλαβαίνετε είναι ευαίσθητες πληροφορίες και θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι εάν ποτέ χρειαστεί θα μπορώ να τα ανακτήσω κ.τ.λ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
M@dB0x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Aomei backupper techinician plus που το βρισκεις σχετικα ευκολα και κανει sync οπου του πεις real time, ακομη και σε cloud.
donblunts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά, Καλό θα ήταν να πας σε λύση Server/Client , (server=pc κεντρικής διαχείρισης) Ένα κεντρικό PC θα παίζει τον ρόλο του σέρβερ, και όλα τα υπόλοιπα σαν clients με εγκατεστημένα agents. Καλύτερο administration και monitoring. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από donblunts
gg2007mva Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. ερώτηση γνωρίζεται κάποιον cloud server που να τον έχετε χρησιμοποιήσει για φύλαξη των δεδομένων γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι? Δεν με ενδιαφέρει μόνον το software, αλλά και θα γίνουν stored
M@dB0x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ολα καλα ειναι, εγω χρησιμοποιω το https://mega.nz, στο οποιο αμα θες κατεβαζεις το δικο του software που κανει real time online sync.
zananiro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο cloud storage με lifetime license? Βασικά θέλω να ανεβάζω κυρίως φωτογραφίες και κάποια αρχεία. Με 1-2ΤΒ χώρο είμαι ΟΚ. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει desktop app ωστε όταν δουλεύω στο pc να αποθηκευονται τα αρχεία και να γίνονται sync στο cloud απευθείας, καθώς και να μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία από Android κινητό και να ανεβάζω αρχεία και φωτογραφίες. Έχω δει κάποια cloud storage σε ελκυστικές τιμές, όπως αυτά εδώ https://www.xda-developers.com/keep-your-digital-world-backed-up-with-these-cloud-deals/ αλλά δεν έχω σχηματίσει άποψη όσον αφορά τη σωστή λειτουργία τους και αξιοπιστία τους, οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ Google photos για φωτογραφίες και one drive για αρχεία. Σκεφτόμουν μήπως αγοράσω επιπλέον χώρο στο Google one, 2ΤΒ 100€ για ένα χρόνο ώστε να τα έχω όλα συμμαζεμενα, αλλά σκέφτομαι μήπως κάνω τη δουλειά μου πολύ πιο φθηνά.
mechpanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 ;Υπόψη άλλο το cloud sync και άλλο το backup. Αν σου οι πάρει κάποιος τα credentials, πάνε και τα αρχεία τόσο στο cloud όσο και στο desktop. Μην νομίζετε δε ότι νωρίτερα είναι και τόσο δύσκολο, τόσα breaches έχουν γίνει μεταξύ των οποίων και στο Dropbox. Για εμένα backup σε τοπικό nas με raid, και ανέβασμα και σε ένα cloud storage όχι όμως με syn, για redundancy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα