Prasino Mantarinh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας σημερα στο ακυρο αρχισε να εμφανιζει η οθονη κατι ασπρα και μπλε dots Πρωτο πραγμα που εκανα ειναι uninstall reinstall drivers δεν το εφτιαξε Εβαλα την οθονη/τηλεοραση να δω μηπως φταιει η οθονη και τα ξανα εμφανΙζει Ελεγξα μηπως παιζει θεμα με θερμοκρασιες παλι τπτ Ψαχνοντας τις ρυθμισεις μπας και βρω τιποτα να βοηθησει παρατηρω οτι το Pixel format ηταν στο YCBCR ενω εγω το ειχα παντα στο RGB ( Full RGB) το αλλαζω πισω και δεν το εχει ξανακανει εδω και περιπου μια ωρα Και εδω θετω το ερωτημα η καρτα γραφικων ειναι η RX 560 4GB asus strix την εχω αγορασει περιπου πριν 1 μηνα και δεν εχει εμφανισει αλλο προβλημα να την στειλω πισω για ελεγχο ή το προβλημα ηταν με το pixel format? Στην παρακατω φωτογραφια φαινονται λιγο τα pixel που εμφανιστηκαν Γραψτε ακυρο εμφανιζει ακυρα pixel και με την αλλαγη του pixel format Edit: Το προβλημα ερχεται και φευγει δεν ξερω πως προκαλειται αλλα πιο συχνα εμφανιζεται στο browsing Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Prasino Mantarinh
rayven18 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Απο την στιγμή που φαίνεται στο screenshot δεν νομίζω οτι είναι θέμα της κάρτας, πιο πολύ σαν software πρόβλημα μου φέρνει, τώρα το τί θα σε γελάσω 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Οριστε αλλη μια φωτο σε μαυρη φωτογραφια με τα πιξελ Να προσθεσω οτι αυτο γινεται μονο στο dekstop αμα κανω ατλ ταβ σε παιχνιδι τα Pixel αυτα εξαφανιζονται και αμα κανω tab πισω στο desktop ξαναεμφανιζονται Επισης εκανα clean format στον SSD και δεν το ελυσε το προβλημα (Εχω SSD Sandisk 128gb και εναν ΗDD 500gb SSD Ειναι το Primary boot)
rayven18 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δοκίμασε να κάνεις ενα live cd με ubuntu να δείς τι γίνετε και εκεί, η clean install windows με άλλο iso 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει περιπτωση να τρεχει κατι απο τον HDD ? δεν τον εχω κανει φορματ εκεινον και μερικες φορες τον ακουω να spinnarei στο ακυρο ενω δεν κανω τιποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Χωρις να ξέρω πολλά, πρέπει να ειναι το καλώδιο για την οθόνη. δοκίμασε να το κουνήσεις και αν δεις να μεταβάλλεται η παραμόρφωση άλλαξε το.
Prasino Mantarinh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ξεχασα να αναφερω πως το κανει σε 2 οθονες αυτο που και οι 2 ειναι συνδεδεμενες με HDMI λετε να τα εχει παιξει η θυρα?
jerry banana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 1:43 ΠΜ, Prasino Mantarinh είπε Καλησπερα σας σημερα στο ακυρο αρχισε να εμφανιζει η οθονη κατι ασπρα και μπλε dots Πρωτο πραγμα που εκανα ειναι uninstall reinstall drivers δεν το εφτιαξε Εβαλα την οθονη/τηλεοραση να δω μηπως φταιει η οθονη και τα ξανα εμφανΙζει Ελεγξα μηπως παιζει θεμα με θερμοκρασιες παλι τπτ Ψαχνοντας τις ρυθμισεις μπας και βρω τιποτα να βοηθησει παρατηρω οτι το Pixel format ηταν στο YCBCR ενω εγω το ειχα παντα στο RGB ( Full RGB) το αλλαζω πισω και δεν το εχει ξανακανει εδω και περιπου μια ωρα Και εδω θετω το ερωτημα η καρτα γραφικων ειναι η RX 560 4GB asus strix την εχω αγορασει περιπου πριν 1 μηνα και δεν εχει εμφανισει αλλο προβλημα να την στειλω πισω για ελεγχο ή το προβλημα ηταν με το pixel format? Στην παρακατω φωτογραφια φαινονται λιγο τα pixel που εμφανιστηκαν Γραψτε ακυρο εμφανιζει ακυρα pixel και με την αλλαγη του pixel format Edit: Το προβλημα ερχεται και φευγει δεν ξερω πως προκαλειται αλλα πιο συχνα εμφανιζεται στο browsing Για εμενα στειλτη πισω αυτα που εμφανιζει ειναι artifacts και σημαινει πως κατι δεν παει καλα με την gpu. 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα μιλησω με το μαγαζι απο δευτερα και θα την στειλω πισω κατι αλλο που παρατηρησα οταν αλλαζα το Pixel format σε Limited RGB η εικονα μου γινοταν καπως πρασινη και μερικες φορες οταν το αλλαζα σε Limited rgb γινονταν κοκκινη(Δεν κανει τιποτα τετοιο στην προηγομενη μου καρτα R7 260x) Ηθελα να αποκλεισω οτι φταιει η καρτα λογω των artifact αλλα νομιζα οτι τα artifact δεν μπορεις να τα κανεις screenshot και τα βλεπεις μονο στην οθονη σου
sstratos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε τα artifact δεν μπορεις να τα κανεις screenshot και τα βλεπεις μονο στην οθονη σου Και εγώ έτσι ξέρω !!
Necrogeddon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα μιλησω με το μαγαζι απο δευτερα και θα την στειλω πισω κατι αλλο που παρατηρησα οταν αλλαζα το Pixel format σε Limited RGB η εικονα μου γινοταν καπως πρασινη και μερικες φορες οταν το αλλαζα σε Limited rgb γινονταν κοκκινη(Δεν κανει τιποτα τετοιο στην προηγομενη μου καρτα R7 260x) Ηθελα να αποκλεισω οτι φταιει η καρτα λογω των artifact αλλα νομιζα οτι τα artifact δεν μπορεις να τα κανεις screenshot και τα βλεπεις μονο στην οθονη σου Τα artifacts που προέρχονται απο προβληματικό monitor δεν εμφανίζονται, οχι αυτά της κάρτας γραφικών 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα