bagouras81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Γειά σας παιδιά γράφω πρώτη φορά. Αγόρασα ένα υπολογιστή και τον στήνω και ενώ έβαλα κανονικά Windows τώρα πλέων παγώνει η εικόνα και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση δεν έχω καθόλου σήμα στην οθόνη από τον υπολογιστή για κάποια ώρα μετά από κλείσιμο του συστήματος λίγη ώρα δουλεύουν όλα καλά για μικρό χρονικό διάστημα κοιτάω θερμοκρασίες όλα είναι παγωμένα τι μπορεί να είναι έχω έναν ryzen 2600 με 16 giga ram και amd 580 saphfire spetial edition nitro + ξέρει κανείς να δώσει καμία συμβουλή;
Eksorkistis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δοκιμασε να κανεις update τα windows και τα drivers. επισης δοκιμασε να δουλέψεις μονο με μια μνήμη να δεις αν σου κανει το ιδιο προβλημα. και τι μητρικη εχεις? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Eksorkistis
kostas7837aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 ποια μητρική έχεις? Και τσέκαρε μια μέσα στην διαχείριση ενέργειας να έχεις επιλεγμένο το Ryzen balanced plan
bagouras81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Asrock Fatal1ty B450 Gaming-ITX_ac Series παιδιά έχω update έκανα όσα μπορούσα πάλι τα ίδια η μητρική έχει πολλές επιλογές και έγινα κουβάρι κάθε βοήθεια δεκτή
Eksorkistis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 ψαχνοντας για την μητρικη σου ειδα οτι πολυς κοσμος εχει διαφορα προβληματα με την μητρικη .δοκιμασε να κάνεις update το bios σε τελευταια εκδοση. μετα το update πολύς κόσμος δεν είχε το προβλημα πια.
bagouras81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μόλις το έκανα ευχαριστώ θα την δοκιμάσω και θα σας πω Ελπίζω να στρώσει κουράστηκα με την pc είχα καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα και τώρα μου φαίνεται βουνό ευχαριστώ για τις συμβουλές σας
bagouras81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 ναι και τπτ δυστυχώς κατέβασα την ταχύτητα της μνήμης στα 2833 και τώρα τον έχω ανοικτό 10 λεπτά ελπίζω να δουλεύει έτσι αν πάει καλά ετσι θα σας πω
Eksorkistis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 παντος δυσκολοι οι περιπτωσεις σου. υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να βγάλουν αυτό το πρόβλημα. ;(
bagouras81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 δοκίμασα άλλες μνήμες άλλη κάρτα γραφηκών άλλο τροφοδοτικό και μου έκανε το ίδιο
Eksorkistis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 οποτε εχουν μεινει το mobo/δισκος/και τα windows.. εχεις σκληρο ή ssd?
bagouras81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 έχω δοκιμάσει και δίσκο και windows (SSD) αλλά νομίζω δουλεύει τώρα με λίγο υποχρονισμένες ram ειναι 1 ώρα ανοικτός και ΄πάνε ρολόι ευχαριστώ παιδιά αν κάποιος έχει τέτοια προβλήματα ας δοκιμάσει πρώτα να βάλει τις ram πιο χαμηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα