Προς το περιεχόμενο

Αναζητώ προγράμματα για σελίδα.

lipdim1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια ερώτηση που θέλω να κάνω σχετικά με κάτι που ψάχνω.

Φτιάχνω μια σελίδα και θέλω να βρω καμιά εταιρία που να σου προσθέτει στην σελίδα σου δεσμό η πρόγραμμα με το οποίο αυτός που θα είναι στην σελίδα μου να μπορεί να ανεβάσει δικές του φωτογραφίες η αρχεία.

Η αν γνωρίζει κανείς να μου πει με τι ονομασία μπορώ να το ψάξω σε μηχανή αναζήτησης, γιατί δεν γνωρίζω πώς λέγονται αυτά τα προγράμματα.

Και αν γνωρίζεται να μου πείτε καμιά σελίδα που να σου προσφέρει forum για να βάζεις στην σελίδα σου.

Περιμένω απάντηση αν είναι δυνατόν.

Κάθε απάντηση θα εκτιμηθεί.

Ευχαριστώ

Δημήτρης. :P

Δημοσ.

file lipdim,

gia forum sou proteinw to ikonboard (http://www.ikonboard.com) , tha prepei o host sou na ypostirizei perl

twra an den ypostirizei perl , kai ypostirizei php proteinw to phpbb to opoio hrisimopoiei kai to insomnia , link tha vreis sto kate meros tis selidas..

gia tin 1i sou erwtisi ehei ginei idi ena thema ap oti thymamai

an psaxeis mesa sto forum tha to vreis

Δημοσ.

Φίλε μου καλημέρα.

Επισκέφτηκα αυτές της σελίδες που μου είπες και κατέβασα αυτά τα προγράμματα που έχει εκεί.αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρω κάτι,και η οδηγίες που έχει είναι στα αγγλικά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Δεν υπάρχει καμιά εταιρία που να έχει έτοιμη αυτή forum τα οποία να το φτιάχνεις εσύ όπως θες μέσα από την σελίδα τους και με δεσμό να το βάζεις στην δικιά σου ?

Παλιότερα ένας φίλος από εδώ μέσα είχε πει σε κάποιον άλλον που ρώταγε το ίδιο θέμα μια σελίδα με forum που μπορούσε ο άλλος να ανεβάζει και φωτογραφίες.

Όμως τότες δεν με ενδιέφερε το θέμα αυτό.

Τώρα δεν μπορώ να το ξαναβρώ με τίποτα. :(

Δημήτρης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...