Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομίζω πρώτη φορά από δυάρι σε μεγάλο σπίτι αλλά έχω μπόλικα πράγματα και συσκευές.

Έχω αναλάβει το πακετάρισμα από όλα τα αντικείμενα αλλά συσκευές και έπιπλα θα κάνει αμπαλάζ η εταιρία.

Με ανησυχεί αν θα πάνε όμως καλά τα μεγάλα (ψυγείο κουζίνα inox, 55αρα τηλεόραση καλή ντουλάπα).

Ο μεταφορέας ήταν πολύ καθησυχαστικος θα κάνει και την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση.

Τι πρέπει να προσέξω; Τι εμπειρία έχετε; Πώς μπορώ να αποφύγω ζημιές και αν γίνει ζημιά τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Απο τι όροφο σε τι οροφο? Θα χρειαστεις ανυψωτικο? Τα επιπλα χωρανε στο ανσανσερ ή απο τις σκάλες? Η μετακομιση εχει πολυ κόπο ειδικα στο ξεπακεταρισμα. Προσπαθησε να βαζεις την καθε κουτα με πράγματα στο σωστό δωματιο. Η πιο πιθανη ζημια ειναι να γρατσουνιστει καποια συσκευη η καποιο έπιπλο. Τσεκαρε το πακεταρισμα που θα κανουν και πως θα τα κατεβασουν. Κάλεσε κανενα γνωστο η φιλο να βαλει κανενα χεράκι.

Τσεκαρε το βιντεακι να γελασεις λιγο

Δημοσ.

Ναι τα έχω χωρίσει ήδη τα πράγματα καλά. Πήραμε και κουτιά ντουλάπες για ρούχα.

Από 2ο κατέβασμα με σκάλες και ασανσέρ σε 3ο ανέβασμα με λιφτ. Δυστυχώς λιφτ δεν έπαιξε στο κατέβασμα λόγω θέσης μικρού παραθύρου κλπ. Μου είπε όλα τα έπιπλα θα τα ντύσουν. Εκτός από κάτι αλακαριστα 

Σε περίπτωση ζημιάς τι γίνεται; Πώς βρίσκεις το δίκιο σου;

300€ δίνω για εντός πόλης ουσιαστικά. Μου φάνηκε λογική τιμή με επανασύνδεση. Δε θα κουβαλήωσω τπτ εγώ μόνο ξεπακεταρισμα

Δημοσ.

τι δικιο ψάχνεις ρε φιλε.

εγώ θα τα φωτογράφιζα αν μπορούσα και ενωπιον του ακριβά έπιπλα.

θα του κανεις και ξηγα πως αν γινει στραβη θα πλρεώκει

απο εκει και πέρα όλα παίζονται.

Δημοσ.

Οση περισσοτερη δουλεια κανεις εσυ τις προηγουμενες μερες τοσο πιο προσεκτικοι θα ειναι.... εχω κανει 4 μετακομισεις. Τη τελευταια που εγινε με γνωστους εγιναν και οι μονες ζημιες.... Να προσεχεις το ψυγειο, εμενα χαλασε επειδη ο γνωστος φοραγε τη βερα του....

Το δικο τους αμπαλαρισμα ειναι με μεμβρανι... της πλακας δουλεια... να παρεις ενα ρολλο με τις φυσαλιδες 10-15 μετρα (περιπου 10-12 €) και να τυλιξεις μονος σου αυτα που χαλανε και ειναι ακριβα... να μεταφερεις με δικο σου οχημα τηλεορασεις, pc κτλ....

Να ξεσυνδεσεις μονος σου τη κουζινα γιατι συνηθως τα κοβουν με κοφτακι και ειτε χαλανε την εγκατασταση του σπιτιου ειτε της κουζινας

Δημοσ.

Highjack του θέματος 

αν έχει πάρει κανείς 55+ τηλεόραση με bf από Θεσσαλονίκη και έχει το κουτί το ψάχνω επειγόντως για μετακόμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...