Προς το περιεχόμενο

[VDSL Modem Router WiFi] TP-Link AC1900 VR900 VDSL WiFi Modem/Router @ ΠΛΑΙΣΙΟ €99,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το TP-Link AC1900 VR900 VDSL WiFi Modem/Router στο ΠΛΑΙΣΙΟ στα €99,90 με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-adsl-modem-router/TP-Link-WiFi-Modem-Router-AC1900-VR900.htm

Το πρωί το είχε προσφορά και το Public αλλά εξαντλήθηκε νωρίς.

Στο BestPrice στα €133,37 το ίδιο μοντέλο (version 1 - προφανώς το παλιότερο) και στα €129,85€ το (καινούριο version 2.0) μοντέλο.

Από €110 στο Amazon.de (χώρια τα μεταφορικά).

Πρόκειται για το παλιό μοντέλο (version 1, του 2015 αν δεν κάνω λάθος).

Πρώτο μου θέμα στις προσφορές και, αν δεν φαίνεται συμφέρουσα προσφορά, διαγράψτε χωρίς δεύτερη σκέψη και no worries.

Επεξ/σία από yilliy
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει και manufacturer refurbished απο Γερμανια στα 67€ μαζι με μεταφορικα(με ενα γρηγορο search στο ebay)

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, afterhours είπε

Παιζει και manufacturer refurbished απο Γερμανια στα 67€ μαζι με μεταφορικα(με ενα γρηγορο search στο ebay)

Και €55 χωρίς κεραίες. Mεταχειρισμένο (ελαφρώς) επίσης. It's up to you!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το τσιμπαγα γιατι η τιμη ειναι αρκετα καλη αλλα αναπαντεχα (περιμενα οτι θα ειναι μαπα) μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το μαμισιο ρουτερ της nova για VDSL 50αρι (βρηκα τους κωδικους και ξεκλειδωσε για παραπανω επιλογες)

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ.
9 ώρες πριν, afterhours είπε

Θα το τσιμπαγα γιατι η τιμη ειναι αρκετα καλη αλλα αναπαντεχα (περιμενα οτι θα ειναι μαπα) μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το μαμισιο ρουτερ της nova για VDSL 50αρι (βρηκα τους κωδικους και ξεκλειδωσε για παραπανω επιλογες)

Συγνωμη για το offtopic.Το TG788vn v2 εχεις?Σου ειναι ευκολο να μου πεις τους κωδικους να το ξεκλειδωσω?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Iamthagod είπε

αχ θεέ μου πόσα φράγκα ακόμα θα φύγουν μέχρι να τελειώσει αυτό το ΣΚ 😨

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ....

Μας έφυγαν πολλά αυτό το BF

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Συγνωμη για το offtopic.Το TG788vn v2 εχεις?Σου ειναι ευκολο να μου πεις τους κωδικους να το ξεκλειδωσω?

Το H168N εχω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...