KonstantinosTsir Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας, εχω την συγκεκριμενη μητρικη καρτα Foxconn FLamig Blade, στην οποια θέλω να αναβαθμίσω λιγο την μνήμη, δλδ απο 2x2G dual Channel, να κανω triple channel 3x2G Βρηκαν λοιπον μνημες, απο ενα παλικαρι εδω στο site και καθως τις εβαλα δεν μου αναγνωριζει την τριτη καρτα.. προσπαθησα να κανω καποια πραγματα που μου ειπε για να μπορεσει να αναγνωρισει και την τριτη αλλα ματαιος κοπος.. Πολυ δυσκολη μητρικη για εμενα τουλαχιστον που δεν εχω πολλες γνωσεις παρα μονο τα βασικα! Μπορει καποιος να μου δωσεις καποιες πληροφοριες γι'αυτο το θέμα?
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, ίσως έχεις κάποιο στραβό πινακι στο σοκετ, πολύ συνηθισμένο σφάλμα στην πλατφόρμα.
KonstantinosTsir Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Mπορω να πω οτι το κοιταξα πολυ καλα.. δεν ειδα κατι υποπτο! Υπαρχει περιπτωση να ειναι καμενο το slot?
ultraex2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρωτα δες αν δουλευουν ολα τα σλοτ; μετα δες μια μια τη μνημη εαν δουλεευουν μετα τρεξε μεμτεστ μια μια της μνημες και στο τελος δωσε ρευμα στις μνημες με το χερι και τα τιμινγς με το χερι πχ 9/9/9/27 και χαλαρωσε και τα ρολογια πχ 1333 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από ultraex2003 1
KonstantinosTsir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μολις βαζω καρτα μνημης στο τριτο σλοτ δεν ανοιγουν τα windows και μενει μαυρη Οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα