GodBless Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα home cinema το οποίο θέλω να συνδέσω στην τηλεόραση αλλά μου φαίνεται πως δεν έχω βρει (ή δεν βλέπω μπροστά μου) ή δεν ξέρω πως να τα συνδέσω καθώς η τηλεόραση δεν έχει RCA, παρακάτω έχω βάλει τις φώτο και από τις θύρες του home cinema και της τηλεόρασης, καποιος να βοηθησει ρε παιδια χαχαχ HELP Ευχαριστώ εκ των προτέρων. * SPDIF ? adaptores? scart? digital? Ιδεα δεν εχω.. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από GodBless
Pleo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τσεκάρεις αν ντουμπλάρει η έξοδος ακουστικών σε line από τις ρυθμίσεις της TV και χρησιμοποιείς καλώδιοmini-jack σε RCA, κι αν όχι πάρε ένα μετατροπέα οπτικής σε ομοαξονική για να τη συνδέσεις ψηφιακά. Εναλλακτικά μπορείς ένα φτηνό DAC με οπτική είσοδο και έξοδο αναλογική για να συνδεθείς αναλογικά και πάλι στο Home Cinema (θεός να το κάνει). Υ.Γ. Πέτα το, πάρε ένα πιο σύγχρονο.
GodBless Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, η επιλογη να παρω ανταπτορα και να κανω το RCA σε HDMI παιζει; Και αν ναι ο σωστος ανταπτορας ειναι απο rca σε hdmi ή το αντιθετο; Ευχαριστω!! *Οταν ψαχνω για ανταπροτερ π.χ στο σκρουτς δεν μπορω να ξεχωρισω πιο θεωρειται το input και πιο το Output Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από GodBless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα