Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είναι πολύ καλύτερη από την 8800GT αλλά σε κρατάει πίσω το υπόλοιπο σύστημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πας σε Xbox, αφού το έχεις ήδη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 5:59 ΜΜ, GeorgeMan είπε

Είναι πολύ καλύτερη από την 8800GT αλλά σε κρατάει πίσω το υπόλοιπο σύστημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πας σε Xbox, αφού το έχεις ήδη!

Mαλλον εκει θα παω στο τελος , μιας και δεν βλέπω μονο με κάρτα να γίνει δουλειά , έχεις δίκιο , απλα δεν ξερω αν μπορώ να βαλω τα ακουστικά του και με ποιον τρόπο να δουλεύουνε ,γνωρίζεις  μηπως ?

• Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, bill_2 said:

Mαλλον εκει θα παω στο τελος , μιας και δεν βλέπω μονο με κάρτα να γίνει δουλειά , έχεις δίκιο , απλα δεν ξερω αν μπορώ να βαλω τα ακουστικά του και με ποιον τρόπο να δουλεύουνε ,γνωρίζεις  μηπως ?

Όχι δυστυχώς έχω ps4, όχι xbone. :(

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/11/2018 στις 12:48 ΠΜ, mkp είπε

πάντως με 200-230 εύρω μπορείς να κάνεις μια καλή αναβάθμιση σε CPU+MOBO+RAM+GPU
2500Κ/8GB BDDR3/GTX1050 (η κατή παρόμοιο)

Καλησπερα επανέρχομαι και παλι στο θέμα , είμαστε έτοιμη για μια αναβάθμιση ώστε να παίζει σωστά π,χ Fortnite  το ποσό να ειναι ταβάνι μέχρι 200-300 ευρώ , τι μου προτείνετε μιας και εχει περάσει ένας χρόνος και κάτι που άνοιξα το θέμα , είχαμε βολευτεί με το xbox one προς το παρόν ,αλλά τώρα θέλει ο γιος μου να φτιάξω και το pc . 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_2 είπε

Καλησπερα επανέρχομαι και παλι στο θέμα , είμαστε έτοιμη για μια αναβάθμιση ώστε να παίζει σωστά π,χ Fortnite  το ποσό να ειναι ταβάνι μέχρι 200-300 ευρώ , τι μου προτείνετε μιας και εχει περάσει ένας χρόνος και κάτι που άνοιξα το θέμα , είχαμε βολευτεί με το xbox one προς το παρόν ,αλλά τώρα θέλει ο γιος μου να φτιάξω και το pc . 

Ευχαριστώ 

Αν αναφέρεσαι στο C2Q που έβαλες φωτό πριν από κάνα χρόνο ότι κάρτα και να του βάλεις επάνω πεταμένα λεφτά θα είναι.
Θα τρώει τρελό bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα.

Καλύτερα δώστω και ψάξε στις αγγελίες για κάτι ποιό καινούργιο.
Ενδεικτικά και χωρίς να έχω απολύτως καμμία σχέση με τα παιδιά που πουλάνε τα παρακάτω

ή το παρακάτω

Αν ψαχτείς λίγο μπορείς να κάνεις δουλειά σχετικά άνετα και να καλυφθεί ο μικρός.
Το ιδανικό θα ήταν νέο σύστημα αλλά με 200-300 ευρώ στήνεις μεν υπολογιστή αλλά θα σε δυσκολέψει λίγο για gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αν αναφέρεσαι στο C2Q που έβαλες φωτό πριν από κάνα χρόνο ότι κάρτα και να του βάλεις επάνω πεταμένα λεφτά θα είναι.

Ενδεικτικά και χωρίς να έχω απολύτως καμμία σχέση με τα παιδιά που πουλάνε τα παρακάτω

ή το παρακάτω

Αν ψαχτείς λίγο μπορείς να κάνεις δουλειά σχετικά άνετα και να καλυφθεί ο μικρός.
Το ιδανικό θα ήταν νέο σύστημα αλλά με 200-300 ευρώ στήνεις μεν υπολογιστή αλλά θα σε δυσκολέψει λίγο για gaming.

ευχαριστω , το θέμα ειναι οτι εχω πολύ καλό κουτί και καλό τροφοδοτικό επάνω + 3 δίσκους 2 ssd και εναν 1 τερα !

και οθόνη EIZO πολύ καλή !

γιαυτό έλεγα να πάω σε CPU+MOBO+RAM+GPU ,απλα απ οτι καταλαβα μου λες οτι θα ξεφύγω σε χρήματα  επιλέγοντας αυτά καινούργια ?

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill_2 είπε

ευχαριστω , το θέμα ειναι οτι εχω πολύ καλό κουτί και καλό τροφοδοτικό επάνω + 3 δίσκους 2 ssd και εναν 1 τερα !

γιαυτό έλεγα να πάω σε CPU+MOBO+RAM+GPU ,απλα απ οτι καταλαβα μου λες οτι θα ξεφύγω σε χρήματα  επιλέγοντας αυτά καινούργια ?

Αν τά έχεις όλα αυτά που αναφέρεις τότε είσαι πολύ καλύτερα αλλά για να βρείς cpu-ram-mobo και gpu με 300 δύσκολο.

Είτε θα δώσεις ένα 200ρι για κάρτα γραφικών η οποία όμως θα πνίγεται από το υπόλοιπο σύστημα.
Είτε μπορείς να πάρεις τα παρακάτω, με onboard gpu και αργότερα κοιτάς για gpu: (ενδεικτικά και πάλι)
https://www.skroutz.gr/s/20085845/MSI-B450-A-Pro-Max.html
https://www.skroutz.gr/s/19344757/AMD-Ryzen-5-3400G-Box.html
https://www.skroutz.gr/s/17497341/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-8GB-DDR4-3200MHz-BLS8G4D32AESBK.html

Mε αυτόν τον επεξεργαστή το fortnite πάει πολύ καλά με τiς ανάλογες παραχωρήσεις:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια οθονη εχεις ακριβως τι αναλυση  υποστηριζει;

στο  0:51 ειναι η σελιδα μετα settings  βαλε τα  ολα οπως δειχνει . Στο δευτερο setting display resolution βαλε την αναλυση τις οθονησ σου .ΣΤΟ 5ο setting 3d resolution  βαλε 1029x579  , αν  παιζει καλα τοτε ανεβασε σταδιακα textures view distance

Επεξ/σία από artshadows
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, bill_2 είπε

Ευχαριστώ 

Πως είστε έτοιμοι για αναβάθμιση ένα χρόνο μετά  με τα ίδια λεφτά? Πες του πιτσιρικά να κάτσει ήσυχα και να μαζέψει αλλά τόσα, δεν θα τρελαίνει τον μπαμπά κάθε λίγο και λιγάκι. 

Το ελάχιστο που αξίζει να πάρεις:

- MSI B450M PRO-M2 MAX 61€ https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=77763

- AMD Ryzen 5 1600AF 92€ https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=77560&search=1600&description=true

- EVGA GeForce GTX 1650 Super 4GB SC Ultra Gaming 170€ https://www.skroutz.gr/s/21518319/EVGA-GeForce-GTX-1650-Super-4GB-SC-Ultra-Gaming-04G-P4-1357-KR.html

- G.Skill 16GB DDR4-3000MHz 68€ https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=7052&

390€ χονδρικά...
Άντε να βάλεις 8gb ram και rx 570 να πάει ~320€ με το ζόρι ... 

Ps 1: και οθόνη θες, η eizo ήταν πολύ καλή το 2006, ξεπεράστηκε από τότε.

Ps 2: Λογικά θες και τροφοδοτικό αν αυτό που έχεις είναι συνομήλικο με το σύστημα σου. 

Ps 3: Τι ssd έχεις ?  

11 ώρες πριν, dpolal είπε

ή το παρακάτω

460€για 9100 Intel, βρε πάμε καλά? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, bill_2 είπε

βαλε την 1650 σουπερ και θα παιξεις ικανοποιητικα. αργοτερα κανεις αναβαθμιση οταν εχεις. περιμενε την νεα σειρα comet lake για τον 10100/ ή καποιον πεντιουμ.

Δημοσ.

επισης με 200  περιπου ευρω παιρνεις ps4 με fortinite  που δεν θελει συνδρομη  για να παιξει online και υποστηριζει mouse keyboard

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

460€για 9100 Intel, βρε πάμε καλά? 

Εκτός του κουτιού που είναι πολύ «φορτωμένο» δίνει και ένα 24ρι μόνιτορ μαζί.
Ο 9100f και η Rx 580 Armor OC είναι μια χαρά για gaming.
Τα πράματα έχουν εγγύηση.

Για όλο αυτό το πακέτο τα λεφτά είναι πολύ καλά για κάποιον που δεν έχει μεγάλο μπάτζετ και ειδικά για μικρής ηλικίας χρήστη.
Πάμε πολύ καλά λοιπόν. :)

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την ταπεινή μου άποψη, καλύτερα να μάθει το παιδί στο PC που αύριο-μεθαύριο θα κάνει κι άλλα πράγματα στην ζωή του με αυτό παρά να περιοριστεί σε κονσόλα. Μόλις τα καταφέρεις, να κάνεις την κίνηση αδερφέ με το καλό και στο μέλλον θα λες τι καλά που έκανες και του έμαθες υπολογιστές. Τα παιδιά είναι τσακάλια, δώστου το εσύ και θα σου μάθει αυτός να κάνεις overclocking σε λίγο καιρό.

Η πρόταση του leros2004 είναι πολύ τίμια.

Επεξ/σία από Koeman
  • Like 1
Δημοσ.

αφου υπαρχει το pc δεν θα περιοριστεί  το παιδι και κονσολα να παρει , το word excel  κτλπ θα τα κανει απο pc .Αν ειναι να παρεις ξεχωριστη καρτα ξεκινα μονο με αυτη να το δεις αν σε καλυπτει σε αυτα που θελει ο  γιος  και αν οχι  προχωρας και στα υπολοιπα  .Υπαρχουν παρα  πολλα παιχνιδια που παιζουν μια χαρα με q6600 και πχ μια 570 δες σχετικα βιντεο στο youtube google κτλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...