Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια , θα ηθελα την βοηθεια σας , ο γιος μου παιζει το Fortnite και μου λεει συνεχεια οτι λαγκαρει  οταν εχει καλη αναλυση , μετα αναγκασστικα το βαζει στο Low και χανει ποιότητα και τετοια ..

το συστημα που εχω ειναι ΛΙΓΟ  παλιο με αυτα τα χαρακτηριστηκα που δειχνω ποιο κατω .

τι πρπει να κανω για να παιξει σωστα , και ισως αν την εβγαζα προς το παρον με μια καλύτερη καρτα γραφικων ισως ? γιατι και

τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα , θελει μονο να παιζει καλα το Fortnite !

ευχαριστω .

cpu1.jpg

Επεξ/σία από bill_2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το συστημα σου ειναι ΠΟΛΥ παλιο. Γενικο ρεκτιφιε θελει, και καρτα να παρεις θα σε κραταει πισω η ραμ (ddr2 😮 ) οποτε δεν εχει νοημα. Αναβαθμιση χρειαζεσαι αλλιως ενα ps4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κανω αναβάθμιση τι θα χρειαστώ και τη μπορώ να κρατήσω απο αυτα που εχω ?

και δεύτερον Χbox One S κανει ? εχει ομως υποστήριξη σε ποντίκι κ πληκτρολόγιο ?

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, bill_2 είπε

αν κανω αναβάθμιση τι θα χρειαστώ και τη μπορώ να κρατήσω απο αυτα που εχω ?

και δεύτερον Χbox One S κανει ? εχει ομως υποστήριξη σε ποντίκι κ πληκτρολόγιο ?

ξεχνα αναβαθμιση  πισι ... παρε χβοχ one s  ........ 

Δημοσ.

πάντως με 200-230 εύρω μπορείς να κάνεις μια καλή αναβάθμιση σε CPU+MOBO+RAM+GPU
2500Κ/8GB BDDR3/GTX1050 (η κατή παρόμοιο)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mkp είπε

πάντως με 200-230 εύρω μπορείς να κάνεις μια καλή αναβάθμιση σε CPU+MOBO+RAM+GPU
2500Κ/8GB BDDR3/GTX1050 (η κατή παρόμοιο)

αυτο θα σας ελεγα τωρα , μολις το πήγα ξανα  στη θεση του το xbox one , στο σαλονι για κανενα fifa .

Τωρα ,δλδ για αναβάθμιση πανω στο ιδιο με καινούργια κάρτα γραφικών το αποκλείετε να δω διαφορά ?

και αυτο λογου μνήμης ? πείτε μου μετά αν δεν γινετε αυτο σε τι μπορώ να πάω από πλευράς αναβάθμισης ? αυτα που λες ποιο πανω δηλαδη σε λινκ ?

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill_2 είπε

αυτο θα σας ελεγα τωρα , μολις το πήγα ξανα  στη θεση του το xbox one , στο σαλονι για κανενα fifa .

Τωρα ,δλδ για αναβάθμιση πανω στο ιδιο με καινούργια κάρτα γραφικών το αποκλείετε να δω διαφορά ?

και αυτο λογου μνήμης ? πείτε μου μετά αν δεν γινετε αυτο σε τι μπορώ να πάω από πλευράς αναβάθμισης ? αυτα που λες ποιο πανω δηλαδη σε λινκ ?

Εννοείτε θα δεις διάφορα, άλα γενικά δεν αξίζει γιατί η πλατφόρμα CPU+MOBO+RAM που έχεις είναι αρχαία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dpolal είπε

Δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά σε τόσο παλιό μηχάνημα.

εννοείς μονο για καρτα γραφικών ? αν την πάρω π.χ και την δοκιμάσω και δω ότι δεν μου κάνει μόνο η κάρτα δεν μπορώ μετά να πάρω και τα υπόλοιπα ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει γενικά.
Θα δώσεις κάνα 130-150ρι ευρώ για κάρτα γραφικών για να την βάλεις σε σύστημα που με το ζόρι πιάνει τα 70-80 ευρώ αν πουληθεί ολόκληρο όπως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...