Brashida Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια ψαχνω μια ταινια ελληνικη με ονομα "Ενα πλοιο για την Παλαιστινη" την ειχα δει την χρονια που βγηκε και απο σινεμα αλλα και απο την Ερτ η οποια ηταν συμπαραγωγος διανομη η Feelgood (διορθωστε με αν κανω λαθος).Λοιπον ψαχνω εδω και ωρα να την βρω στο ιντερνετ δωρεαν ολοκληρη την ταινια αλλα δεν βρισκω τιποτα.Αν βρει καποιος την ταινια στο ιντερνετ ολοκληρη ας στειλει λινκ. ειναι καλη ταινια και μου αρεσουν πολυ ταινιες τετοιου ειδους και ολη αυτη η προπαγανδα που εχει στηθει σε ολο αυτο.Φυσικα υπογραφη Νικου κουνδουρου εχει πιστευω μπορουσε και καλυτερα ο "δρακος" ητανε το τοπ για μενα ομως ο ανθρωπος ειναι ταλεντο οσο μεγαλωνει. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Brashida
star12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 μονο μεσα απο Youtube μπορεις αν τη βρεις.ειπαρχουνε σαιτ αλλα απαγορευεται να μιλαμε για αυτα εδω αρα θα πρεπει να βρεις μονος σου αν και παλι στα γνωστα πειρατικα σαιτ δυσκολο να την εχουνε
Brashida Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 το εχω ψαξει και εγω πολυ στο youtube ουτε λογος περα απο 2 τρειλερ τα οποια ξεχασαν να τα κατεβασουν μπορει η ταινια να ηταν ανεβασμενη αλλα θα κατεβηκε αμεσως για πολιτικους λογους.Τελως παντων ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα