roybatty Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και πιθανώς η προσφορά να απευθύνεται σε λίγους,το Praktiker έχει δράπανο ρεύματος Bosch 700W στα 53,90 από 80 ευρώ που είναι η μέση τιμή του στο skroutz. https://www.praktiker.gr/p/kroustiko-drapano-bosch-universal-impact-700w-88070# https://www.skroutz.gr/s/14532209/Bosch-UniversalImpact-700.html?keyphrase=BOSCH+UNIVERSAL+IMPACT+700W Είναι από την ερασιτεχνική σειρά αλλά η Bosch δίνει 3 χρόνια εγγύηση με καταχώρηση του προϊόντος στη σελίδα τους. Πήρα ένα γιατί χρειαζόμουν κρουστικό και συγκριτικά με τo Black&Decker των 700W που πωλείται στα 50 ευρώ (και το έπιασα στα χέρια μου) θεωρώ πως το Bosch είναι καλύτερο σαν κατασκευή. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από roybatty 2 1
dimigar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ^^ Βάλε και τιμή στον τίτλο.. ok Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από dimigar
overpower Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε συγκριση με το b&d στα 35 ευρω, ποια η διαφορα? Μιας και το θελω για ερασιτεχνικη χρηση, θα παρω το συγκεκριμενο απλα θα ηθελα να μου προτεινετε και βασικες μυτες για δουλειες απο praktiker. Πχ αυτα ή πιο φθηνο απο αλλου Ευχαριστω Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από overpower
attanasio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Σε συγκριση με το b&d στα 35 ευρω, ποια η διαφορα? Μιας και το θελω για ερασιτεχνικη χρηση, θα παρω το συγκεκριμενο απλα θα ηθελα να μου προτεινετε και βασικες μυτες για δουλειες απο praktiker. Πχ αυτα ή πιο φθηνο απο αλλου Ευχαριστω Όταν τα δεις το ένα δίπλα στ'άλλο από κοντά και τα κρατήσεις θα καταλάβεις τη διαφορά... Σε σχέση με το b&d θα προτιμούσα parkside από lidl...
roybatty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, overpower είπε Σε συγκριση με το b&d στα 35 ευρω, ποια η διαφορα? Πέραν της ποιότητας κατασκευής το πιο σημαντικό νομίζω πως είναι ο ένας επιπλέον χρόνος εγγύησης. Επίσης,πολύ χρήσιμο feature στο bosch είναι πως έχει κουμπί lock όπως οι γωνιακοί τροχοί για να μπλοκάρεις τον άξονα όταν βιδώνεις/ξεβιδώνεις το τσόκ.Έτσι μπορείς να σφίξεις καλύτερα το τρυπάνι,ή να το ξεσφίξεις χωρίς πολύ κόπο, ειδικά αν ιδρώνουν εύκολα τα χέρια σου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από roybatty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα